Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 12.899,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 13.789,-
Uden ceremoni: 8.599,-

Bedemand i Gentofte

Vælg en bedemand med 10 års erfaring. Ring for aftale om besøg for personlig samtale.

Lokale bedemand i Gentofte med butik og 20.000 tilfredse familier

At tage afsked er en naturlig del af livet. Ikke desto mindre kan sorgen være hård og overvældende. Vælg derfor en lokal bedemand med forretning i Gentofte, der kan være fremme til samtale inden for en time. 

I en svær tid hjælper vi både dig og din kære på vej til et godt og trygt sidste farvel med os som bedemænd. Vælg mellem danske økologiske kister eller vores danske hvide standard kiste leveret inden for tre timer.

Døgnservice:personlig samtale og rådgivning på hjemmeadressen eller i vores begravelsesforretning i Gentofte. Ring hele døgnet for at aftale et møde eller brug vores onlinebestilling, og spar 5.000 kr.


Bedemand, Per Holm
Døgn-telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Ledig for samtale: Vælg et møde i Vangede begravelses forretning eller få en samtale over telefon om alt fra blomster eller en pris på en unik gravsten fra Gentoftes lokale stenhugger.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Christian har speciale i udførsel og gennemførsel af unikke og økologiske begravelser fra eksempelvis Jægersborg Kirke. Få en samtale med Christian gerne lige nu.

  70 25 25 33

Video: Oplev os som bedemænd

Spar klimaet og 5.000 kr. på bedemanden, hvis du lader os arrangere begravelsen klima-kompenseret elektronisk. Vi leverer den samme høje service, og det er muligt skræddersy ceremonien online.

Det er også muligt for bedemanden at CO2-neutralisere al rustvognskørsel og kremeringen på Bispebjerg krematorium, hvis der ønskes en mest mulig bæredygtig bisættelse i eksempelvis Jægersborg Kirke eller en økologisk begravelse fra Gentofte Kirke.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter handlingen i eksempelvis Gentofte eller Ordrup Kirke, bærer I kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse som afslutning på den kirkelige handling på kirkegården.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter handlingen i eksempelvis Jægersborg kirke eller Messiaskirken, køres til Bispebjerg krematorium for brænding, så der kan nedsættes en urne i familie- eller fællesgraven.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Handlingen kan gennemføres som en bisættelse fra Mariebjerg kapel, hvor I som familien efterfølgende får udleveret en sø-urne, designet til at sprede asken til havs over f.eks. Øresund.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter iklædning i tøj og ilægning af afdøde i kiste i Gentofte Kommune inden for to timer, er der lagt tid ind til fremvisning og en sidste afsked ved rustvognen, inden kørsel til krematorium.

Bestil klima-kompenseret

 Få laveste pris og mindste Co2-aftryk ved at vælge vores elektroniske bestilling. Start med at udfylde vores første trin og afvent vi kontakter dig indenfor 15 minutter.

Vi er også den billigste bedemand i Gentofte

Priserne hos traditionelle bedemænd kan være svære at gennemskue, men sådan er det ikke hos os. Vi ønsker at være gennemsigtige og ærlige omkring prisen, så du let kan få overblik over omkostningerne.

Alle vores bedemænd er uddannede. Vi garanterer derfor, at du er i trygge hænder hos os, når du lader os stå for begravelsen eller bisættelsen i eksempelvis Gentofte kirke

Vælg urne, blomster og gravsten online, når vi har arrangeret hele begravelseshandling. Betal billigst med kort eller vælg kredit – og modtag begravelsesplan og faktura som en garanti for, at alt bliver som ønsket.

Få besøg i hele Nordsjælland

En personlig samtale med bedemanden kan være med til at skabe trygge rammer for den forestående begravelseshandling. Vores bedemand i Gentofte kan komme på hjemmebesøg inden for to timer.

Ellers mød os i begravelsesforretning for en uforpligtende samtale. På mødet tales der om ønskerne til begravelseshandlingen, og der er rig mulighed for at stille spørgsmål om den ønskede begravelseshandling.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33