Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Gentofte

Mød os forretningen på Kirketorvet eller få en aftale om et hjemmebesøg i Charlottenlund.

Bedemand i Charlottenlund med 20.000 tilfredse familier

Vælg at få et uforpligtende besøg af vores bedemand til en samtale i Charlottenlund. Vi har forretning i Gentofte, egne rustvogne og ansatte, der alle er uddannede og certificerede bedemænd.

Forvent fuld service, hvor vi søger begravelseshjælp og laver alt papirarbejde for gennemførsel af en begravelseshandling i Ordrup Kirke eller en borgerlfig bisættelse fra Mariebjerg kapel.

Som bedemand tager vi hånd om alt i forbindelse med begravelsen, uanset om der vælges vores traditionelle møde, eller du vælger at bestille os elektronisk og sparer mindst 5.000,- på bedemanden.

Afdeling i Vangede, Per Holm
Døgn-telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Vagthavende: Få gavn af Pers 10 års erfaring med begravelser i hele Gentofte kommune. Få Per på besøg i Charlottenlund indenfor en time.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig: Bedemand Christian er ledig for samtale lige nu om en mulig begravelse i kiste i Ordrup Kirke eller en bisættelse fra Gentofte kirke eller Skovshoved Kirke.

  70 25 25 33Vælg en Gentofte bedemand

Som bedemand tager vi hånd om alt i forbindelse med begravelsen, uanset om der vælges vores traditionelle besøg som samtale, eller du vælger vores 100% klima-kompenseret online-bestilling.

Vælg mellem økologiske produkter og få mulighed for CO2-neutralisering af både rustvognskørsel og kremering. Eller gå efter vores billige danske standard kiste, som vi kan være fremme med inden for to timer

Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter kirkelig ceremonien i eksempelvis Ordrup eller Gentofte Kirke, bærer I som familie kisten ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse som afslutning på højtideligheden.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter ceremoni i eksempelvis Helleruplund eller Hellerup Kirke køres i rustvogn til Bispebjerg krematorium, så der afslutningsvist kan nedsættes en urne på Ordrup Kirkegård.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan gennemføres som ceremoni i eksempelvis Vangede Kirke, hvorefter en sø-urne udleveres til familien på krematoriet, der kan benyttes for spredning af aske.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter ilægning i kiste på privatadresse, et plejehjem eller Sankt Lukas Stiftelsen, køres i rustvogn til Bispebjerg krematorium uden nogen form for ceremoni ved kisten.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Brug vores syv simple onlinetrin, og betal nemt med kort eller køb på kredit. Udfyld blot det første trin og vi ringer dig op inden for 15 minutter for videre dialog.

Bestil din bedemand online

Når bedemanden har arrangeret den ønskede handling fra eksempelvis Jægersborg Kirke eller på Mariebjerg kapel, sender vi en e-mail et link til en afsluttende bestilling for at bekræfte alle indgåede aftaler.

Vælg online blomster til økologisk kiste, bionedbrydelig urne, kiste, kranse og lokale sæsonbetonede blomster. Betalt billigst med kort eller køb hele den arrangerede handling i eksempelvis Ordrup Kirke på kredit.

Afslutningsvist vil du modtage en samlet begravelsesplan og faktura, så alt kan tjekkes af manuelt på forkant af højtideligheden. Vi ordner alt papirarbejde, inkl. mulighed for begravelseshjælp.

Få besøg inden for to timer

Døgnservice: Foretrækker du – eller I som familie – den lokale bedemands assistance, kan vi være fremme til samtale og/eller kisteilægning og kørsel til Mariebjerg kapel for ophold inden for to timer.

På mødet drøfter vi grundigt den foreliggende situation om den ønskede begravelse igennem, og hvis vi kan blive enige om en handling, indgås en aftale om vores begravelsesservice i Charlottenlund.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33