Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Klampenborg

Ring hele døgnet for gratis rådgivning eller få et møde for personlig samtale i dag.

Få 10 års erfaring i Klampenborg som lokalkendt bedemand

20.000 tilfredse familier: Vælg en begravelsesforretning med egne rustvogne og ansatte bedemænd. Vi tilbyder danske og økologiske produkter, hvor ønskede kiste kan leveres inden for tre timer.

Få du mulighed for at bestille over telefon eller du kan du vælge bedemandens traditionelle begravelsesservice med besøg i Klampenborg for drøftelse af ønsker, nuancer og tanker i dag.

Ring hele døgnet for aftale eller start en onlinebestilling, hvor du kan forvente, at vi kontakter dig inden for 15 minutter for samtale om ønskede begravelse eller bisættelse i Klampenborg.


Vagthavende bedemand, Per Holm
Ledig for samtale: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Vagthavende bedemand: Per har lang erfaring i afholdelse af især kirkelige begravelser i Skovshoved Kirke, samt bisættelse fra Lyngby Park Kapel.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Vælg Christian, der har erfaring med gennemførsel af CO2-neutraliseret rustvognskørsel til og fra kirke Taarbæk kirke med økologisk kiste.

  70 25 25 33


Os som jeres lokale bedemand

Video: Vælg blandt økologiske kister eller bornholmske urner. Bestil blomster fra jeres lokale florist for gennemførsel af en begravelse i Taarbæk Kirke elle bisættelse fra Skovshoved Kirke.

Lad os arrangere en CO2-neutraliseret begravelse, eller gå efter bedste pris med vores hvide standardkiste. Ved online-bestilling giver vi en prisgaranti for minimum 5.000 kr. besparelse på bedemanden.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter kirkelig højtidelighed i eksempelvis Taarbæk Kirke, bærer I som pårørende kisten ud til familiegravpladsen for jordfæstelse på kirkegården med sognepræst.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter kirkelig højtidelighed i eksempelvis Skovshoved Kirke bæres kisten ud til rustvognen, hvorefter der er tid til afsked før kørsel til Bispebjerg Krematorium.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan gennemføres som en ceremoni med kiste fra kapel, hvor I som pårørende efterfølgende får en sø-urne udleveret på krematoriet, for spredning af aske i Øresund.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter bedemænd har iklædt og lagt afdøde i kisten, er der mulighed for både fremvisning og sidste afsked ved rustvognen, inden kørsel til Bispebjerg Krematorium.

Spar mest CO2 online

 Uanset om du ønsker at spare klimaet for CO2 eller 5.000 kr., bør du starte vores e-mærkede online-bestilling. Forvent vi kontakter dig inden for 15 minutter for videre dialog over telefonen.

Bestil din bedemand online

Forvent vi kontakter dig inden for 15 minutter for videre dialog over telefonen. Når vi har arrangeret den ønskede begravelse med Skovshoved eller Taarbæk Kirke, sender vi et link til bekræftelse af bestillingen. 

Vælg her også urne, blomster og gravsten.Betal billigst med kort eller tilkøb kredit og modtag en begravelsesplan samt faktura. Vi ordner alt papirarbejdet, inkl. begravelseshjælp.

Vi kan være fremme inden for en time

Foretrækker I som familie vores lokale betjening og assistance, kommer vi gerne i hjemmet for en drøftelse. Sammen taler vi eventuelle ønsker til begravelsesceremonien igennem.

Først når vi er blevet enige om en bestilling, indgår vi en aftale. Skulle I vælge ikke at benytte jer af vores tilbud, er samtalen helt gratis.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33