Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Vedbæk

Ring hele døgnet og få en bedemand med 20.000 tilfredse familier til møde for personlig samtale.

10 år som lokal bedemand i Vedbæk - bestil online eller få møde i dag

Få adgang til vores økologiske sortiment af kister, urne til både jord og hav, samt blomster efter sæson – eller gå efter laveste pris med vores danske standard kiste for både begravelse og bisættelse.

Vælg os billigst online eller få møde for personlig samtale. Udgangspunktet er altid fuld service. Bedemanden ordner alt forud for den forestående ceremoni, samt alt papirarbejde lavet frem til skifteretten.

Ring hele døgnet for en uforpligtende samtale om en evt. borgerlig ceremoni i Hørsholm Kapel. Lad vores professionelle og certificerede bedemænd varetage begravelsen eller bisættelse i Vedbæk.


Bedemand i Vedbæk, Per Holm
Ring for samtale: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Ledig for samtale: Vælg Per der vil møde jer med 10 års kompetence. Det er vigtigt at få sagt ordentligt farvel, og derfor prioriterer Per jeres ønsker højest.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Vælg et personligt møde med Christian eller få et tilbud på en økologisk eller billig begravelse eller bisættelse fra Vedbæk Kirke.

  70 25 25 33


Bedemand i hele Hørsholm kommune

Vælg en forretning der sætter en ære i at yde en god service til gennemsigtige priser. Lad vores professionelle og certificerede bedemænd varetage begravelsen eller bisættelse i Vedbæk.

Bestil online CO2-neutraliseret eller vælg at få bedemanden på besøg for en samtale om en traditionel ceremoni fra Vedbæk eller Lyng Kirke - gerne bestilt kredit, inkl. klima-kompensering for alt kørsel og kremeringen.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter kirkelig ceremoni i eksempelvis Gl. Holte Kirke eller en borgerlig handling fra Hørsholm arboret og kapel, bærer I som pårørende kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter den kirkelige ceremoni i eksempelvis Vedbæk Kirke køres kisten i rustvogn til krematorium, hvor der afslutningsvist kan nedsættes en askeurne på kirkegården.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan arrangeres med kiste i Vedbæk Kirke. Her nedsættes der ikke en urne i jorden, men istedet modtager I en sø-urne, der benyttes for askespredning over hav, f.eks. i Øresund.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter bedemand har iklædt og lagt afdøde i kiste, er der afsat tid til både fremvisning i kiste og en sidste afsked inden rustvognkørsel, inden kørsel til krematorium for brænding.

Bestil begravelse online

 Spar 5.000 kr. og miljøet for en kørsel ved afholdelse af møde. Start en uforpligtende bestilling og afvent vores kontakt inden for 15 minutter.

Bestil begravelsen i Vedbæk online

Sammensæt ceremonien hjemmefra i rolige omgivelser og spar mest på bedemanden. Du skal blot starte vores e-mærket onlineformular, og herefter vil bedemanden kontakte dig med henblik på løbende dialog.

I forbindelse med et dødsfald er der mange praktiske ting, der skal holdes styr på. Det kan være svært at overskue midt i sorgen, og derfor yder vi fuld begravelsesservice - fra start til slut.

Det vil sige, at vi ordner alt vedrørende ceremonien og hjælper med at ordne papirarbejdet samt søge begravelseshjælp. Familien må selvfølgelig gerne hjælpe til, hvis I foretrækker det.

Vælg et møde inden for to timer

Såfremt der ønskes personlig betjening. Vi starter ofte mødet med en drøftelse af situationen, og vi debatterer de lokale muligheder for ceremoni fra Vedbæk kirke eller Hørsholm kapel.

Når vi har arrangeret begravelsen eller bisættelsen, modtager du en faktura, der skal godkendes. Når fakturaen er godkendt, indgås der aftale om levering af vores begravelsesservice.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33