Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 12.899,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 13.789,-
Uden ceremoni: 8.599,-

Bedemand i Virum

10 år med traditionelle begravelser i Virum. Vælg en bedemand  20.000 tilfredse familier.

Få bedemanden i Virum på besøg for personlig samtale i dag

Vores bedemand i Virum ved, hvor svært det kan være at overskue en bisættelse eller begravelse, når man står midt i en stor sorg. Derfor står vores vi klar til at hjælpe med alt det praktiske.

Vælg en bedemand i Virum. Vi tilbyder både samtale på telefon, hvor du kan ringe hele døgnet. Vi kommer også gerne på et uforpligtende besøg.

Bestil den fulde begravelse eller bisættelse med op til 90 dages kredit, hvor vores bedemand i Virum arrangerer alt fra start til slut.

Du behøver ikke bekymre dig om det tilhørende papirarbejde, der følger med. Det tager vi hånd om, og vi søger også begravelseshjælp - uanset om der bestilles e-mærket online eller på et hjemmebesøg.

Døgnservice: Lad vores bedemænd i Virum arrangere forestående begravelse i Virum Kirke, som vi har gjort det i 10 år. Du kan derfor være helt tryg ved at lade os - i egne rustvogne, forestå ceremonien.


Bedemand i Virum, Per Holm
Ledig ved telefonen: 70 25 25 33

Priser
Priser

Vælg vagthavende bedemand for samtale

Per Holm

Ledig for samtale: Senior bedemand og ledig for en uforpligtende samtale på telefonen. Få Pers 10 års erfaring som bedemand og få hjemmebesøg i Virum inden for en time.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Vælg Christian og få overblik over al planlægning og udførelse af ceremoni i hele Lyngby-Taarbæk kommune. Ring hele døgnet for samtale eller besøg for samtale.

  70 25 25 33


Vælg en moderne bedemand i Virum

Spar op til 5.000,- gennemfør vores 100% klima-kompenseret onlineformular og vi kontakter dig inden for 15 minutter for samtale. Rustvognen kan være fremme inden for en time med onlinevalgte kiste.

Få adgang til økologiske produkter hos en miljøbevidst bedemand. Her er der mulighed for CO2-neutralisering af rustvognskørsel og kremering.

Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter den kirkelige handling i eksempelvis Søllerød Kirke eller kapellet, bærer I som pårørende kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse som afslutning på ceremonien.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter den kirkelige ceremoni i eksempelvis Virum- eller Holte Kirke køres kisten i rustvogn til krematorium, så der afslutningsvist kan nedsættes en urne på familie- eller fællesgraven.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan arrangeres med kiste i kirke, hvor eneste forskel er, at I som pårørende ikke benytter en kirkegård, men i stedet får udleveret en sø-urne for spredning af aske over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter bedemænd har iklædt afdøde og lagt i kiste på privatadresse eller hospice, er der mulighed for en sidste ved kisten og afsked ved rustvognen, før kørsel til krematorium.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Spar også CO2: Foretrækker du at bestille begravelsen eller bisættelsen online uden bedemandens møde for katalogfremvisning?

Bestil online og spar penge

 Når du bestiller online, skal du blot angive dine basis-informationer og forvente vores kontakte for samtale. Sammen drøfter vi situationen og jeres ønsker til ceremonien i eksempelvis Virum Kirke.

Når alt planlægning og bestilling er på plads, er det muligt online at vælge blomster, urne, kiste og gravsten. Herefter modtager du en samlet faktura, der skal godkendes, og bedemanden ordner alt papirarbejde frem til skifteretten - inkl. begravelseshjælp.

Vi kan komme besøge på besøg...

Hvis du ønsker at aftale et hjemmebesøg med en vores bedemænd, så kan du ringe til os døgnet rundt. Vi kan være fremme hos dig inden for to timer for uforpligtende samtale.

Vores bedemand forklarer, hvordan ceremonien typisk forløber, og sammen når I til enighed. Bedemanden står efterfølgende for al planlægning og bestilling af de valgte materialer.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33