top
.

Begravelse

Familien bærer kisten ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse på gravstedet efter højtideligheden.

- Hvid begravelses-kiste
- Iklæder i tøj og ilægning
- Arrangerer handlingen
- Laver alt papirarbejde
- Søger begravelses-hjælp
- Rustvogn, 1x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 7.587,-
Uden ceremoni: 6.992,-

Bisættelse

Efter højtideligheden køres kisten til krematorium, så urne kan nedsættes i gravstedet eller askespredes over havet.

- Hvid bisættelses-kiste
- Iklædning og ilægning
- Fuldservice inklusiv alt
- Søger begravelses-hjælp
- Ø-urne eller Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 9.082,-
Uden ceremoni: 7.287,-

Bedemand i Virum

10 år med traditionelle begravelser i Virum. Vælg en bedemand  20.000 tilfredse familier.

Få bedemanden i Virum på besøg for personlig samtale i dag

Vælg en bedemand fra Familien Holm. Få samtale på telefon eller få et uforpligtende besøg. Bestil den fulde begravelse eller bisættelse med op til 90 dages kredit, hvor vi arrangerer alt fra start til slut.

Du behøver ikke bekymre dig om det tilhørende papirarbejde, der følger med. Det tager vi hånd om, og vi søger også begravelseshjælp - uanset om der bestilles e-mærket online eller på et hjemmebesøg.

Døgnservice: Lad vores bedemænd i Virum arrangere forestående begravelse i Virum Kirke, som vi har gjort det i 10 år. Du kan derfor være helt tryg ved at lade os - i egne rustvogne, forestå ceremonien.


Bedemand i Virum, Per Holm
Ledig ved telefonen: 70 25 25 33

Priser
Priser

Vælg vagthavende bedemand for samtale

Peter Holm

Ledig for samtale: Gør brug af Peter Holms erfaring som bedemand. Han er tidligere instruktør på uddannelsen for bedemænd og kan derfor svare på alle spørgsmål angående et dødsfald.

  70 25 25 33

Per Holm

Ledig for samtale: Senior bedemand og ledig for en uforpligtende samtale på telefonen. Få Pers 10 års erfaring som bedemand og få hjemmebesøg i Virum inden for en time.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Vælg Christian og få overblik over al planlægning og udførelse af ceremoni i hele Lyngby-Taarbæk kommune. Ring hele døgnet for samtale eller besøg for samtale.

  70 25 25 33


Vælg en moderne bedemand i Virum

Spar op til 5.000,- gennemfør vores 100% klima-kompenseret onlineformular og vi kontakter dig inden for 15 minutter for samtale. Rustvognen kan være fremme inden for en time med onlinevalgte kiste.

Få adgang til økologiske produkter hos en miljøbevidst bedemand. Her er der mulighed for CO2-neutralisering af rustvognskørsel og kremering.

Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter den kirkelige handling i eksempelvis Søllerød Kirke eller kapellet, bærer I som pårørende kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse som afslutning på ceremonien.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter den kirkelige ceremoni i eksempelvis Virum- eller Holte Kirke køres kisten i rustvogn til krematorium, så der afslutningsvist kan nedsættes en urne på familie- eller fællesgraven.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan arrangeres med kiste i kirke, hvor eneste forskel er, at I som pårørende ikke benytter en kirkegård, men i stedet får udleveret en sø-urne for spredning af aske over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter bedemænd har iklædt afdøde og lagt i kiste på privatadresse eller hospice, er der mulighed for en sidste ved kisten og afsked ved rustvognen, før kørsel til krematorium.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Spar også CO2: Foretrækker du at bestille begravelsen eller bisættelsen online uden bedemandens møde for katalogfremvisning?

Bestil online og spar penge

 Når du bestiller online, skal du blot angive dine basis-informationer og forvente vores kontakte for samtale. Sammen drøfter vi situationen og jeres ønsker til ceremonien i eksempelvis Virum Kirke.

Når alt planlægning og bestilling er på plads, er det muligt online at vælge blomster, urne, kiste og gravsten. Herefter modtager du en samlet faktura, der skal godkendes, og bedemanden ordner alt papirarbejde frem til skifteretten - inkl. begravelseshjælp.

Vi kan komme besøge på besøg...

Hvis du ønsker at aftale et hjemmebesøg med en vores bedemænd, så kan du ringe til os døgnet rundt. Vi kan være fremme hos dig inden for to timer for uforpligtende samtale.

Vores bedemand forklarer, hvordan ceremonien typisk forløber, og sammen når I til enighed. Bedemanden står efterfølgende for al planlægning og bestilling af de valgte materialer.

Ring nu – 70 25 25 33