Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 12.899,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 13.789,-
Uden ceremoni: 8.599,-

Bedemand i Holte

Vælg mellem en traditionel eller borgerlig begravelse i Holte hos vores ansatte bedemænd.

10 års som bedemand i Holte med 20.000 tilfredse familier

Vælg en begravelses forretning med egne ansatte bedemænd og 10 års erfaring som lokale bedemænd i hele Rudersdal kommune. Vi har derfor et indgående kendskab til kirkerne i Holte.

Udgangspunktet er fuld service, uanset om du bestiller online eller på et personligt møde. Vi ordner alt omkring den ønskede handling, begravelses-hjælp samt alt papirarbejde frem til skifteretten.

Ring hele døgnet for en dialog om mulig bestilling af bedemand elektronisk eller aftale om et besøg for personlig samtale. Rustvogn og ønskede kiste kan være fremme inden for tre timer.


Bedemand i Holte, Per Holm
Ledig på telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Vagthavende: Per er senior bedemand og er lige nu ledig for en samtale. Ring for gratis rådgivning eller bestil til et uforpligtende møde i privaten inden for en time for personlig samtale.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Christian har speciale i alternative og unikke begravelser. Ring til Christian og få vejledning for gennemførsel af en unik begravelse eller bisættelse i hele Rudersdal.

  70 25 25 33Hvem er vi som bedemænd i Holte

Vi har 10 års erfaring som lokale bedemænd og derfor et indgående kendskab til kirkerne i Holte. Dette gerne med gennemførsel af en bæredygtig kistebegravelse eller bisættelse med en økologisk askeurne.

Tilvælg eventuelt CO2-neutralisering af alt rustvognskørsel og selve brændingen ved kremering – eller gå efter bedste pris, hvor vores danske, hvide standard kiste er et meget populært valg i Holte.

Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter højtideligheden i f.eks. Holte Kirke eller den borgerlige ceremoni fra Kgl. Lyndby Kapel bærer I som samlet familie kisten ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter højtideligheden i f.eks. Søllerød Kirke køres i rustvogn til Bispebjerg Kapel, så der afslutningsvist kan nedsættes en økologisk urne på en Rudersdal kirkegård.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan gennemføres som en bisættelse i Holte Ny eller Gamle Kirke, men nu får I udleveret en sø-urne på krematoriet, der er designet til askespredning over havet i Øresund.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Ilægning i kiste inden for to timer på en Holte privatadresse, Rudersdal Plejehjem eller Gentofte Hospitalskapel med rustvognskørsel til Bispebjerg Krematorium for brænding.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Benyt vores 100% klima-kompenseret onlinebestilling. Ring og få gratis indtastnings-service eller start en bestilling op og vi kontakter vi dig inden for 15 minutter.

Spar 5.000,- på Holtes bedemænd

Online kan du hurtigt og fleksibelt beskrive, hvordan du ønsker, at bisættelsen eller begravelsen skal foregå. Du sparer 5.000 kr. målt i forhold til andre lokale bedemænd og klimaet for det mindre transport.

Når vi har arrangeret den ønskede handling fra f.eks. Holte Kirke eller en borgerlig bisættelse fra Lyndby eller Gladsaxe Kapel, sender vi dig et bekræftelseslink til bestilling og valg af blomster. 

Bestil på kredit eller betal mindre ved brug af kort. Afslutningsvis modtager du en begravelsesplan og en samlet faktura. Vi ordner alt papirarbejde, inkl. sikring af begravelseshjælp.

Få bedemandens besøg

Men foretrækker du – eller I som familie – lokal assistance, kan vores bedemænd i Holte være fremme til en samtale og/eller kisteilægning og kørsel i rustvogn til kapel inden for to timer. 

Denne samtale er helt uforpligtende, og der vil kun blive indgået en aftale om levering af vores begravelsesservice, hvis vi kan blive enige om handlingen i Holte kirke eller på Søllerød kirkegård.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33