Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 12.899,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 13.789,-
Uden ceremoni: 8.599,-

Bedemand i Nærum

Få en bedemand med 10 års erfaring i Nærum. Vælg besøg eller modtag rådgivning over telefon. 

20.000 tilfredse familier. Få 10 år som bedemand i Nærum til et møde

Vælg en begravelses forretning, der tilbyder begravelses-service i Nærum. Bestil indledningsvis over telefon her på siden, eller ring lige nu for aftale om et møde for personlig samtale.

Vores lokalkendte bedemand kan være fremme på din adresse for samtale eller akut inden for tre timer. Og vi yder kun fuld-service, hvilket betyder, at bedemanden naturligvis også klarer alt papirarbejdet.

Alle vores bedemænd er nemlig uddannede, og det er vigtigt for os, at alt forløber præcis som I forventer. Bestil os online og lad en erfaren bedemand rådgive og varetage begravelsen i Nærum.


Bedemand i Nærum, Per Holm
Ledig på telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Vælg bedemand for uforpligtende samtale

Per Holm

Ledig for samtale: Vælg Per til samtale om en mulig begravelse fra Søllerød Kirke eller bisættelse fra Lundtofte Kirke. Ring hele døgnet for gratis rådgivning.

  70 25 25 33

Christian Holm

Vagthavende: Vælg Christian hvis bisættelsen fra Nærum eller Holte Kirke skal være unik. Få rådgivning om økologiske kister og klima-neutralisering.

  70 25 25 33


Vælg lokalkendt bedemand i Nærum

Bestil 100% klima-kompenseret online, få adgang til økologiske kister. Det er også mulighed for at klima-neutralisere både kørsel og brændingen på krematorium, hvis I ønsker en bæredygtig bisættelse fra Nærum Kirke.

Ellers kan I gå efter bedste pris og vælg vores danske standardkiste i hvid. Bestil indledningsvis over telefon her på siden, eller ring lige nu for aftale om et møde og mulighed for bestilling på kredit.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter gejstlig ceremoni i eksempelvis Nærum Kirke eller Søllerød Kirke bærer I som pårørende kisten ud til gravpladsen for direkte jordfæstelse på kirkegården.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter ceremoni i eksempelvis Lundtofte Kirke eller Holte Kirke bæres kisten ud til rustvognen, hvor der er tid til afsked før kørsel i rustvogn til Bispebjerg Krematorium.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan gennemføres med ceremoni ved kisten i Lyngby Park Kapel, hvor I efterfølgende får en sø-urne udleveret på krematoriet til askespredning over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter ilægning i kiste på privatadresse eller plejehjem, er der også lagt tid ind for fremvisning og en sidste afsked ved rustvognen inden kørsel til krematorium.

Bestil bedemanden online

 Bestil billigst bedemand online, og spar 5.000 kr. Du skal blot starte din online-bestilling her på hjemmesiden, og derefter kontakter bedemanden dig inden for 15 minutter.

Gør som 20.000 tilfredse familier

Når vi som bedemænd har arrangeret den ønskede begravelse fra f.eks. Nærum Kirke eller borgerligt fra kapellet i Lyngby Park Kirkegård, sender bedemanden dig en mail med et bekræftelseslink.

Her får du også mulighed for at vælge urne, blomster og gravsten. Spar mest via betaling med kort eller køb med op til 90 dages kredit. Du modtager altid en udførlig plan over ceremoniens forløb og faktura.

Med en systematisk tilgang til planlægningen, kan vi give både prisgaranti og leveringsgaranti for ufejlbarlig begravelsesservice ved online-bestilling.

Få bedemandens besøg

Hvis du alligevel foretrækker et besøg af vores lokale bedemand til en samtale om planlægning af ceremonien, så kan bedemanden være fremme hos dig inden for en time i hele Rudersdal kommune.

Ved hjemmebesøget vil bedemanden lytte til dine personlige ønsker i forbindelse med den forestående begravelse eller bisættelsens forløb. Vi indgår kun en aftale, hvis vi bliver enige om en begravelsesservice. Derfor kan du være tryg i vores samarbejde.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33