Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Skodsborg

Få vores lokal bedemand med 20.000 tilfredse familier til en uforpligtende samtale i Skodsborg.

10 års erfaring som bedemand

Lad en af vores ansatte bedemænd arrangere en begravelseshandling i Skodsborg. Vi kan forestå både borgerlige ceremonier uden præst og kirkelige højtidelighed i eksempelvis Nærum Kirke.

Få hjælp fra en begravelses forretning, hvor alle vores bedemænd er uddannede. Vi kan komme ud på adressen til hjemmebesøg og vi står i Skodsborg til rådighed døgnet rundt via telefon.

Vælg økologiske produkter, herunder kiste og mulighed for klima-kompensering af både kørsel i rustvogn og kremeringen, hvis der skal gennemføres en bisættelse fra Vedbæk Kirke.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Vagthavende bedemænd i Skodsborg ved telefonen

Per Holm

Vælg senior bedemand Per for en gratis samtale om bisættelser i Nærum Kirke med mulig opgradering af familiegravstenen på kirkegården.

  70 25 25 33

Christian Holm

Brug Christian til at skabe rammerne om en unik begravelse eller bisættelse. Få gode råd om økologiske kister og bionedbrydelige urner.

  70 25 25 33


Få en lokalkendt bedemand på besøg

Ønsker du bedste pris, kan du også bestille begravelse eller bisættelse elektronisk. Vi er som begravelses forretning 100% klima-kompenseret, og du sparer tilmed 5.000 kr. på bedemanden.

Tilvælg CO2-neutralisering af både kørsel og kremeringen, ved ønske om en bæredygtig bisættelse. Ring hele døgnet for en uforpligtende samtale i hele Rudersdal Kommune..

Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter kirkelig ceremoni i eksempelvis Vedbæk Kirke eller borgerlig fra kapel, bærer I som pårørende afdøde i kisten ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse på kirkegården.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter kirkelig ceremoni i eksempelvis Nærum Kirke køres afdøde i rustvogn til krematorium, så der afslutningsvist kan nedsættes en urne på en af Rudersdals mange kirkegårde.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan arrangeres som en klassisk bisættelse i Nærum Kirke med kiste, men hvor I som pårørende får udleveret en sø-urne til efterfølgende askespredning over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter bedemand har iklædt tøj og ilagt afdøde i kiste, er der lagt tid ind for fremvisning i kiste og en sidste afsked ved rustvognen, inden kørsel til Bispebjerg Krematorium for brænding.

Spar mest for klimaet

 Få laveste CO2-aftryk og spar 5.000 kr. ved at bestille ønskede begravelse eller bisættelse online. Det er nemt og bekvemt, og du kan sidde hjemme.

Bestil bedemanden online

Vi kontakter dig umiddelbart efter du har gennemført bestillingens første trin, til en dialog om ønskede begravelse i Vedbæk Kirke eller bisættelse i Nærum Kirke med lokale sognepræst.

Når vi som bedemænd efter ønske har arrangeret alt, får du en mail med et link til en bekræftende bestilling, hvor der også kan vælges lokale blomster, økologisk kiste, urne og dansk gravsten.

Betal billigst med kort eller bestil begravelsen på kredit i op til op til 90 dage.

Få besøg af bedemanden i dag

Foretrækker du og din familie at få bedemanden på et uforpligtende besøg til en uforpligtende samtale om ønskede begravelse, kan vi være fremme inden for to timer. Samme dag drøfter vi situationen og muligheder for en god sidste afsked.

Lad os lytte og rådgive om f.eks. højtidelighed i Lisbjerg Kirke og læg mærke til vi er e-mærket. Først når vi har arrangeret den fulde ceremoni, indgås en aftale om vores begravelsesservice.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33