Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 12.899,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 13.789,-
Uden ceremoni: 8.599,-

Bedemand i Kgs. Lyngby

Få møde i dag for personlig drøftelse eller modtag gratis rådgivning over telefon lige nu.

Spar 5.000,- og få 10 års erfaring som bedemand i Kongens Lyngby

20.000 tilfredse familier: Vælg en begravelsesforretning med ansatte bedemænd, som kan være fremme inden for en kun time for uforpligtende samtale i hele Lyngby-Taarbæk kommune.

Du kan bestille bedemand online eller på telefon og spare 5.000 kr. Vi leverer den samme høje service, uanset om du foretrækker en personlig samtale eller sidde ved egen computer og vælge produkter.

Ring hele døgnet for gratis rådgivning. Alle vores bedemænd er uddannede og certificerede. Du kan altså trygt lade os stå for begravelsen eller bisættelsen i Kgs. Lyngby, da vi også er lokale.

.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Peter Holm

Ledig for samtale: Peter er tidligere instruktør på uddannelsen for bedemænd og har stor erfaring med især handlinger fra især Lyngby Parkkirkegårds Kapel.

  70 25 25 33

Per Holm

Ledig for samtale: Få Pers rådgivning om mulighed for højtidelighed i Lundtofte Kirke. Per har over 10 års erfaring som lokal bedemand i hele Kgs. Lyngby.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Bedemand Christian yder gratis rådgivning og sender gerne et tilbud på en økologisk eller billigste mulige begravelse eller bisættelse.

  70 25 25 33


Video: Os som begravelses forretning

Vælg en økologisk kiste for en klassisk begravelse fra Lyngbypark Kapel eller vores økonomiske danske standardkiste, der vil gøre sig godt ved en bisættelse i eksempelvis Lyngby Kirke på bakken.

Det er også muligt at CO2-neutralisere rustvogns kørslen. Ønsker man en bæredygtig ceremoni fra eksempelvis Lundtofte Kirke, er det også muligt at CO2-neutralisere brændingen på krematoriet.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter handlingen i f.eks. Lyngby Kirke eller en borgerlig handling fra Park-kirkegårdens kapel, bærer I kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse i forlængelse af ceremonien.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter handlingen i f.eks. Lundtofte Kirke eller Christianskirken køres kisten i rustvogn til krematorium, så der afslutningsvist kan nedsættes en urne på Lyngby Parkkirkegård.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan gennemføres som en bisættelse i Stengård Kirke, men hvor der ikke efterfølgende nedsættes på en kirkegård. I stedet udleveres en sø-urne til askespredning over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter iklædning og ilægning i kiste på privat adresse eller plejehjem, er der også lagt tid ind for både fremvisning og en sidste afsked ved rustvognen, inden kørsel til krematorium.

Spar mest på bedemanden

 Bedre Begravelse var i år 2010 den første begravelsesforretning i verden til at tilbyde onlinebestilling. Nu har over 20.000 familie bestilt og hver sparet 5.000,-

Bestil begravelse i Kgs. Lyngby online

Foretrækker du at sidde i hjemlige omgivelser og planlægge begravelsen, er vores onlinebestilling en enkel mulighed for dig. Samtidig sparer du både pengene og miljøet ved mindre kørsel til mødeafholdelse.

Er der behov for vores assistance på adresse, vil du møde os inden for to timer – men vi har lagt bedemanden katalogfremvisning online, og har hele dialogen om højtideligheden over telefonen.

Start en e-mærket onlinebestilling, der er overskuelig og hvor det er muligt at underskrive med NemID. Vi sidder klar ved telefonen, hvis du har spørgsmål, ellers blot forvent vi kontakter dig indenfor 15 minutter.

Hjemmebesøg i Kgs. Lyngby

Som lokale bedemænd i Kgs. Lyngby, kommer vi selvfølgelig også på hjemmebesøg, hvis du eller I som familie foretrækker bedemandens personlige betjening, rådgivning og drøftelse af situationen.

Sammen aftaler vi detaljerne om den kommende ceremoni i eksempelvis Lyngby Kirke på bakken – og kun når der er opnået enighed, indgår vi en aftale om levering af vores begravelsesservice.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33