Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Bagsværd

Ring lige nu og modtag rådgivning af en lokal bedemand med 20.000 tilfredse familier.

Bedemand med 10 års erfaring og økologiske produkter

Få en bedemand i samtale på telefon eller på et uforpligtende møde. Bestil den ønskede begravelse eller bisættelse med op til 90 dages kredit, hvor vi arrangerer den fulde begravelseshandling.

Du behøver heller ikke bekymre dig om det papirarbejde, der følger med. Det tager vi hånd om, og vi søger også begravelseshjælp - uanset om der bestilles online, over telefon eller på et hjemmebesøg.

Døgnservice: Lad en af vores ansatte bedemænd stå for begravelsen i Bagsværd. Vælg Begravelse Danmark bedemænd og 10 års erfaring i hele Gladsaxe kommune.

Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Ring for uforpligtende dialog, hele døgnet

Per Holm

Per har de seneste 10 år gennemført over 2.000 begravelser og bisættelser i hele Nordsjælland. Kontakt ham for en uforpligtende samtale på telefonen eller besøg.

  70 25 25 33

Christian Holm

Er vagthavende og lige nu ledig på telefonen til en samtale. Christian har stor erfaring med begravelses handlinger i navnlig, Christianskirken og Gladsaxe Kapel.

  70 25 25 33


Os som bedemand i Bagsværd

Politik: Vi fører danske begravelsesartikler. Der giver mindre transport og derved mindre miljøbelastning, samt støtter det danske arbejdspladser. Kister fra Sjælland og urner fra Jylland og Bornholm.

Ønsker du laveste pris, kan du med fordel udfylde vores simple online formular. Du vil da blive kontaktet af vores vagthavende bedemand inden for 15 minutter til en samtale. Rustvognen kan være fremme inden for tre timer i hele Gladsaxe Kommune

Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter en kirkelig højtidelighed med præst i eksempelvis Gladsaxe Kirkegårds kapel bærer I som familie ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter en højtidelighed i eksempelvis Bagsværd eller Stengård Kirke, køres kisten i rustvogn til krematoriet, så I efterfølgende kan nedsætte en urne på Gladsaxe Kirkegård.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan arrangeres med en handling i Hareskov Kirke med den afgørende forskel, at I som familie får udleveret en sø-urne designet til askespredning over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Når bedemanden har iklædt og gennemført ilægning i kiste, vil der være tid til fremvisning og et sidste farvel ved rustvognen, inden kisten køres til Ballerup Krematorium.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Benyt med fordel vores e-mærkede og enkle online-bestilling til indtastning af informationer. Vi kontakter dig altid inden for 15 minutter.

Bestil Bagsværds bedemand

Når vi i løbende dialog over telefonen har arrangeret begravelsen med præsten i Stengård eller Bagsværd Kirke, sender vi et link til bekræftelse af bestillingen. Her kan du også vælge blomster, urne, kiste og gravsten. Bestil billigt med kort eller køb på kredit.

Afslutningsvis modtager du en begravelsesplan og en samlet faktura. Vi ordner naturligvis alt papirarbejdet, inkl. begravelseshjælp.

Få besøg inden for en time

Døgnservice: Foretrækker I som familie eller du som anmelder bedemandens personlige tilstedeværelse, kan vi i Bagsværd ofte være fremme til en samtale inden for blot en time.

Her vil vi afstemme ønsker og ideer til begravelsesceremonien. Først når vi er blevet enige om forløbet og ceremonien, indgår vi en egentlig aftale. Med andre ord gratis, hvis I vælger ikke at benytte jer af vores lokale bedemand.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33