Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 12.899,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 13.789,-
Uden ceremoni: 8.599,-

Bedemand Herlev

Ring hele døgnet for aftale om møde for personlig samtale eller bestil online på to minutter.

10 år som bedemand i Herlev med butik og 20.000 tilfredse familier

Med egen begravelsesforretning i Herlev, er vi tilgængelig hele døgnet for samtale om en mulig begravelse i Herlev kirke eller Birkholm, hvis ikke Hospitalets kapel foretrækkes for en ceremoni uden præst.

Spar 5000,- og få gennemskuelige priser, så det altid er let at overskue omkostningerne. Vi yder fuld-service, hvilket betyder, at vi ansøger begravelseshjælp og klarer papirarbejdet.

Døgnservice: Du kan derfor trygt lade os stå for begravelseshandlingen. Kontakt vores Herlev-bedemand døgnet rundt på telefon for aftale om et møde i Herlev eller hjælp til at bestille bedemanden online.


Bedemand i Herlev, Per Holm
Ledig på telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Ledig for samtale: Få Per på besøg for en samtale eller et uforpligtende opkald. Per har 10 års erfaring som bedemand i Herlev og kan være fremme for besøg inden for 30 minutter.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Ønskes en unik eller anderledes begravelse, kan du med fordel modtage rådgivning fra Christian angående udførelse af ceremoni fra kapel i telt eller under åben himmel.

  70 25 25 33


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter højtidelighed i Herlev Kirke eller en borgerlig ceremoni fra Birkholm Kirkegårdskapel bærer de pårørende kisten ud til gravpladsen for at jordfæste som afslutningen på ceremonien.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter højtidelighed i f.eks. Lindehøj Kirke køres kisten afslutningsvis til Ballerup Krematorium, hvorefter urnen kan nedsættes på familiegravstedet eller den ukendte fællesgrav.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Gennemføres som en klassisk bisættelse, hvor der ikke benyttes en kirkegård. Her får de pårørende udleveret en økologisk sø-urne, hvor de pårørende efterfølgende kan sprede asken over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter ilægning på privatadresse eller på et af Herlevs plejehjem, er der afsat tid til fremvisning i kiste og en sidste afsked ved rustvogn, inden kisten køres til Ballerup Krematorium.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Det er muligt at bestille begravelseshandlingen online via formularen her på siden. Sammen drøfter vi situationen og kan være fremme i rustvogn inden for to timer.

Bestil Herlevs bedemand online

Begravelse Herlev - Bedemanden i Herlev kontakter dig inden for 15 minutter og oplyser om det videre forløb. Når vi har arrangeret ceremonien i eksempelvis Herlev Kirke eller fra Birkholm Kapel, afsender vi et link via e-mail. Dette link skal bekræftes, før vi går videre i processen.

På den måde sikre vi os, at alt forløber som ønsket. Herunder er der mulighed for valg af blomster, urne og gravsten, der købes på kredit.

Hjemmebesøg der skaber tryghed

Du/I kan selvfølgelig også få besøg af bedemanden i Herlev, hvis du/I foretrækker personlig betjening. Bedemanden kan oftest være fremme på adressen inden for 30 minutter.

Ved mødet kan I udtrykke og italesætte ønsker til den forestående bisættelse eller begravelse. Alle vores uddannede bedemænd har erfaring og faglighed, der er medvirkende til at give kompetent rådgivning i den svære situation.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33