top
.

Begravelse

Familien bærer kisten ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse på gravstedet efter højtideligheden.

- Hvid begravelses-kiste
- Iklæder i tøj og ilægning
- Arrangerer handlingen
- Laver alt papirarbejde
- Søger begravelses-hjælp
- Rustvogn, 1x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 7.587,-
Uden ceremoni: 6.992,-

Bisættelse

Efter højtideligheden køres kisten til krematorium, så urne kan nedsættes i gravstedet eller askespredes over havet.

- Hvid bisættelses-kiste
- Iklædning og ilægning
- Fuldservice inklusiv alt
- Søger begravelses-hjælp
- Ø-urne eller Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 9.082,-
Uden ceremoni: 7.287,-

Bedemand i Herlev

Ring for gratis rådgivning eller aftale om møde i Herlev for personlig samtale i dag.

Også billigste bedemand i Herlev med 20.000 tilfredse familier

Med egne begravelsesforretninger, er vi tilgængelig hele døgnet for samtale om en mulig begravelse i Herlev eller Birkholm, hvis ikke Herlev Hospitals kapel foretrækkes for en borgerlig ceremoni uden præst.

Vi har gennemskuelige priser, så det altid er let at overskue omkostningerne. Vi yder fuld-service, hvilket betyder, at vi ansøger begravelseshjælp og klarer papirarbejdet.

Døgnservice: Du kan derfor trygt lade os stå for begravelseshandlingen. Kontakt vores Herlev-bedemand døgnet rundt på telefon for aftale om et møde i Herlev eller hjælp til at bestille bedemanden online.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Peter Holm

Vagthavende: Vælg at benytte Peters erfaring som bedemand i Herlev ved et besøg. Peter er tidligere instruktør på uddannelsen for bedemænd og kan derfor besvare alle spørgsmål.

  70 25 25 33

Per Holm

Ledig for samtale: Få Per på besøg for en samtale eller et uforpligtende opkald. Per har 10 års erfaring som bedemand i Herlev og kan være fremme for besøg inden for 30 minutter.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Ønskes en unik eller anderledes begravelse, kan du med fordel modtage rådgivning fra Christian angående udførelse af ceremoni fra kapel i telt eller under åben himmel.

  70 25 25 33


Os som bedemænd i Herlev

Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter højtidelighed i Herlev Kirke eller en borgerlig ceremoni fra Birkholm Kirkegårdskapel bærer de pårørende kisten ud til gravpladsen for at jordfæste som afslutningen på ceremonien.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter højtidelighed i f.eks. Lindehøj Kirke køres kisten afslutningsvis til Ballerup Krematorium, hvorefter urnen kan nedsættes på familiegravstedet eller den ukendte fællesgrav.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Gennemføres som en klassisk bisættelse, hvor der ikke benyttes en kirkegård. Her får de pårørende udleveret en økologisk sø-urne, hvor de pårørende efterfølgende kan sprede asken over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter ilægning på privatadresse eller på et af Herlevs plejehjem, er der afsat tid til fremvisning i kiste og en sidste afsked ved rustvogn, inden kisten køres til Ballerup Krematorium.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Det er muligt at bestille begravelseshandlingen online via formularen her på siden. Sammen drøfter vi situationen og kan være fremme i rustvogn inden for to timer.

Bestil Herlevs bedemand online

Bedemanden i Herlev kontakter dig inden for 15 minutter og oplyser om det videre forløb. Når vi har arrangeret ceremonien i eksempelvis Herlev Kirke eller fra Birkholm Kapel, afsender vi et link via e-mail. Dette link skal bekræftes, før vi går videre i processen.

På den måde sikre vi os, at alt forløber som ønsket. Herunder er der mulighed for valg af blomster, urne og gravsten, der købes på kredit.

Hjemmebesøg der skaber tryghed

Du/I kan selvfølgelig også få besøg af bedemanden i Herlev, hvis du/I foretrækker personlig betjening. Bedemanden kan oftest være fremme på adressen inden for 30 minutter.

Ved mødet kan I udtrykke og italesætte ønsker til den forestående bisættelse eller begravelse. Alle vores uddannede bedemænd har erfaring og faglighed, der er medvirkende til at give kompetent rådgivning i den svære situation.

Ring nu – 70 25 25 33