Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Måløv

Få 10 års erfaring på et personligt møde eller modtag gratis rådgivning over telefon.

Spar 5.000 kr. 10 år som bedemand med 20.000 tilfredse familier

Vores lokale bedemand i Måløv, står klar til at hjælpe dig med begravelsen. Det vil sige, at vi også ordner alt vedrørende ceremonien, papirarbejdet og ansøgning om begravelseshjælp i Ballerup Kommune.

Og spar mere end 5.000 kr. hvis du vælger at bestille bedemanden gennem vores elektroniske selvbetjening. Brug enten din computer, tablet eller smartphone, så kontakter vi dig inden for 15 minutter.

Ellers kontakt os hele døgnet rundt og aftale et uforpligtende møde i dag. Ellers gå efter den bedste pris via et telefonopkald. Vores tre vagthavende bedemænd er ved telefonen lige nu.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Vælg bedemand for samtale i Måløv

Per Holm

Vagthavende bedemand: Få Pers 10 års erfaring som bedemand i Måløv i en telefonisk samtale eller på et hjemmebesøg for personlige drøftelser om den ønskede begravelse.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Vælg en lokal bedemand med mange års erfaring med begravelser, især borgerlige ceremonier fra Ballerup kapel uden præst eller bisættelser fra Måløv Kirke.

  70 25 25 33


Derfor skal du vælge os som bedemand

Vores ansatte bedemænd er alle uddannede og certificerede, så de kan imødekomme dine og familiens ønsker omkring ceremonien. Vi kan derfor komme på besøg inden for en time.

Uanset om du bestiller på et møde eller elektronisk, yder vi fuld service. Overlad det til bedemanden at arrangere med præst, og kunne være fremme inden for tre timer med ønskede kiste.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter kirkelig handling i f.eks. Smørum Kirke eller borgerlig ceremoni fra Skovvejskirken bærer I som familie kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse som afslutning på ceremonien.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter handlingen i f.eks. Måløv Kirke køres afslutningsvis til Ballerup Krematorium for brænding. Efterfølgende kan der urnenedsættes på et gravsted eller de ukendtes fællesgrav.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Handlingen kan gennemføres som en bisættelse i f.eks. Veksø Kirke, hvor I som familie nu blot får udleveret en sø-urne, der er designet til askespredning over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter ilægning på privatadressen eller OK Hospice Søndergaard køres i rustvogn til krematoriet for brænding, så I kan nedsætte en urne på f.eks. Måløv Kirkegård.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Start vores online-bestilling. Så ringer vi dig op inden for 15 minutter for en samtale. Lad bedemanden ordne papirarbejdet, som du kan underskrive med NemID.

Klima-kompenceret bestilling

Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte os på telefonen hele døgnet. Vi sidder klar til at besvare alle spørgsmål om eksempelvis en begravelse i Måløv Kirke eller en borgerlig bisættelse fra Skovvejskirken. 

Når vi har arrangeret det hele, sender vi dig et link til en bekræftende bestilling, hvor det også er muligt at vælge blomster, økologisk urne og gravsten. Betal billigst med kort eller bestil på kredit i op til 90 dage.

For at give dig gennemsigtighed og sikre ufejlbarlighed i vores begravelsesservice, sender vi fakturaen samt begravelsesplanen på forkant med højtideligheden. Det giver sikkerhed og mulighed for ekstra tjek.

Besøg i Måløv inden for en time

Få en bedemand på besøg til en samtale. Mødet er uforpligtende, og kun hvis vi bliver enige om begravelses handlingen, indgås en aftale. 

Vi er e-mærket, så intet binder, før vi har arrangeret alt. På mødet drøfter vi alle ønsker og nuancer, så den ønskede handling fra Måløv Kirke eller borgerlige ceremoni fra Skovvejskirken gennemføres nøjagtigt som du ønsker og forventer på dagen.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33