Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 12.899,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 13.789,-
Uden ceremoni: 8.599,-

Bedemand i Ballerup

Ring for gratis rådgivning af en bedemand med 20.000 tilfredse familier. Få et møde i dag.

Ballerups bedemand, ring hele døgnet for uforpligtende samtale  

Vores bedemænd sidder klar til at hjælpe dig døgnet rundt. Vi har mange års erfaring med at arrangere begravelser i Ballerup og er derfor i stand til at give dig kompetent rådgivning lige nu.

Vi kender lokalområdet og kan hjælpe uanset, om I ønsker en kirkelig eller borgerlig ceremoni fra Herlev kapel. Alle vores bedemænd er uddannede for hjemmebesøg og kan også bestilles online.

Overlad trygt planlægningen af den forestående begravelseshandling til os. Rustvogn, bedemænd og kiste kan være fremme på privat adresse, hospice eller plejehjem inden for tre timer i hele Ballerup kommune.

Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Ring til Ballerups bedemænd

Per Holm

Vagthavende: Per er senior bedemand Ring for gratis rådgivning eller bestil til et uforpligtende møde i Ballerup inden for ofte under en time.

  70 25 25 33

Christian Holm

Døgnservice: Ring og få gratis Christians vejledning for gennemførsel af en begravelse i Ballerup kirke, Birkholm eller fra moderne Lindehøj.

  70 25 25 33Os som bedemænd i Ballerup

Som en del af vores mission for omstilling til bæredygtighed, er det muligt at CO2-neutralisere både kørsel og kremering på Ballerup krematorium. Det er vigtigt for os, at ceremonien foregår fuldstændig som ønsket.

Vi har også traditionelle egetræskister eller økologiske kister og urner, hvis der er ønske om en bisættelse. Ring hele døgnet for gratis rådgivning eller aftale om besøg i Ballerup. Ring hele døgnet for samtale.

Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter højtidelighed i Ballerup kirke eller uden benyttelse af præst fra Skovvejskirken, bærer familien ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse på kirkegården.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter højtidelighed i Ballerup kirke, køres afdøde i kiste til Ballerup krematorium, så der godt 14 dage efter kan urnenedsættes på et familiegravsted eller i de ukendtes fællesgrav.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan arrangeres med handling i Vestkirken, men med den ene forskel, familien nu udleveret en sø-urne, der kan åbnes for askespredning af afdødes aske over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Bedemand iklæder afdøde og ilægning i kiste inden for tre timer. Sidste afsked sker ved rustvognen, før afsluttende kørsel til Ballerup krematorium for kremering.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Vi hjælper gerne, hvis du har brug for hjælp til at gennemføre din bestilling online. Bestil via din computer, tablet eller smartphone.

Bestil begravelse i Ballerup online

Online kan du hurtigt og fleksibelt beskrive, hvordan du ønsker, at bisættelsen eller begravelsen skal foregå. Du sparer 5.000 kr. målt i forhold til andre lokale bedemænd og klimaet for det mindre transport.

Når kirken eller kapellet er valgt, tager bedemanden kontakt til præsten og begynder planlægningen af den ønskede ceremoni. Herefter fremsender vi et link på e-mail, som du skal åbne og bekræfte. 

Når du har bekræftet din bestilling, modtager du en begravelsesplan og samlet faktura, så du har overblik over ceremonien og omkostningerne.

På adressen inden for to timer

Bedemanden kommer gerne på hjemmebesøg, hvis du eller I som familie ønsker en personlig samtale forud for bestillingen. Vi kan være fremme på adressen inden for tre timer. 

Her får I mulighed for at tale jeres ønsker til ceremonien igennem med bedemanden, hvilket kan være med til at skabe tryghed og afklaring.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33