Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 12.899,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 13.789,-
Uden ceremoni: 8.599,-

Bedemand i Smørum

Få en bedemand med 20.000 tilfredse familier og 10 års erfaring på besøg for samtale i Smørum.

10 års erfaring som økologisk og billigste bedemand i Smørum

Vælg en bedemandsforretning med egne lokale bedemænd. Vi yder service døgnet rundt i hele Egedal kommune, og kan derfor kan være fremme i Smørum inden for en time for samtale.

Du kan bestille bedemand på telefon eller få personlig betjening og rådgivning. Det er også muligt at arrangere begravelsen eller bisættelsen i Smørum Kirke online og spare 5.000 kr. med e-mærket garanti.

Døgnservice: Vi kan arrangerer en forestående bisættelse i eksempelvis Ledøje Kirke eller eksempelvis en bæredygtig begravelse i Smørum Kirke med økologisk kiste eller billigst med vores danske hvid kiste.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Vagthavende bedemænd ledig for samtale lige nu

Per Holm

Per har gennemført over 2.000 begravelser og bisættelser i hele Nordsjælland. Få en uforpligtende samtale på telefonen eller Per på besøg.

  70 25 25 33

Christian Holm

Få Christians erfaring med især begravelseshandling fra både Måløv og Ledøje Kirke eller uden benyttelse af præst i Skovvejskirken i Ballerup.

  70 25 25 33


Bedemand med døgnservice i Egedal

Det er også muligt at CO2-neutralisere rustvognskørslen. Ønsker man en bæredygtig bisættelse fra eksempelvis Måløv Kirke, er det også muligt at CO2-neutralisere brændingen på Ballerup Krematorium.

Vi leverer den samme høje service, uanset om du foretrækker en personlig samtale med bedemanden eller ønsker at bestille klima-kompenseret online. Vælg en økologisk kiste eller vores økonomiske hvide kiste.

Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter den kirkelige højtidelighed i eksempelvis Smørum Kirke eller borgerlige handling fra Skovvejskirken, bærer I kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse i forlængelse af ceremonien.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter handling i eksempelvis Ledøje eller Måløv Kirke, køres kisten i rustvogn til krematorium, så der afslutningsvist kan nedsættes en askeurne på f.eks. anonymes fællesgrav.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan arrangeres som en bisættelse i Smørum Kirke, men hvor I ikke nedsætter urnen på Smørum Kirkegård, men får udleveret en sø-urne for askespredning over havet fra båd.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Bedemænd iklæder og ilægger afdøde i kisten på privatadresse eller hospice Søndergård, med indlagt tid for en sidste afsked ved rustvognen, inden kørsel Ballerup Krematorium.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Fuld service er standarden – uanset om I bestiller online og sparer mest, eller I ønsker personlig samtale hjemme i Smørum.

Bestil Smørums bedemand online

Ring hele døgnet for samtale eller start selv vores e-mærkede onlinebestilling og afvent, at vi kontakter dig indenfor 15 minutter. Alt underskrives med NemID og dialogen er fortrinsvis over telefonen.

Efter vi har arrangeret aftalte begravelseshandling, modtager du et link til en bekræftende slutbestilling på e-mail. Her kan du også vælge kiste, lokale urner og blomster, samt designe en gravsten.

Betalt billigst med kort eller bestil på kredit. Herefter modtager du detaljeret begravelsesplanen og en samlet faktura, og vi ordner alt papirarbejde, inkl. begravelseshjælp fra Egedal eller Ballerup Kommune.

Få møde inden for en time

Ønsker I som samlet familie vores personlig betjening, kan vi meget hurtigt komme på hjemmebesøg i Smørum, for uforpligtende drøftelse af situationen, jeres ønsker og krav til os som bedemænd.

Efter mødet arrangerer vi som bedemænd alt fra start til slut og ikke før du har accepteret vores faktura, har vi indgået en aftale om levering af vores service ved en begravelse eller bisættelse i Smørum.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33