Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Brøndby

Vælg samtale i forretningen eller få bedemanden på besøg og spar  spar 5.000 på begravelsen.

Bedemand i Brøndby Strand med egne begravelsesforretninger

Vælg Brøndbys største begravelsesforretning og samtidig også den billigste lokale bedemand. Få bedemanden på besøg, mød os Midtager i Brøndby - eller bestil online og spar mest på bedemanden.

Døgnservice: Få en samtale med en af vores 48 ansatte bedemænd - også hvis du blot behøver lidt gratis rådgivning om din eller jeres situationen, eller hvordan en ceremoni kunne arrangeres i Brøndby.

20.000 tilfredse familier: Lad trygt os stå for begravelsen. Vi har 10 års erfaring, og det er vigtigt for os at være venlige, respektfulde og give gennemsigtige priser, så du ved præcis, hvad du betaler for.

Bedemand i Brøndby, Per Holm
Ledig for samtale: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Ledig for samtale: Vælg Per Holm for gratis rådgivning på telefonen eller ved et møde på Midtager 39 i Brøndby. Få gavn af Pers 10 års erfaring som bedemand.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Udnyt Christians erfaringer med begravelseshandling i Brøndbystrand Kirke med lokalt bestilte blomster og rustvognskørsel.

  70 25 25 33

Video: Oplev os som bedemænd

Hos os er det muligt at bestille begravelseshandlingen hjemme i trygge omgivelser fra sin telefon. Brug vores online-bestilling, og vi kontakter dig for videre samtale inden for 15 minutter.

Når ceremonien i løbende dialog med dig er arrangeret i eksempelvis Brøndby Strand Kirke eller Glostrup Kapel, sender bedemanden en e-mail med et bekræftelseslink, så alle aftaler indgået kan blive bekræftet.

Mød os i begravelsesforretningen

Som lokale bedemand, kan der afholdes møde i vores forretning inden for kort tid. Mødet er uforpligtende og har fokus på at tale om jeres situation og mulige begravelseshandling i Brøndby Strand eller fra kapellet.

Der er altid personale på hverdage mellem kl. 07.00 og 18:00 til at tage imod for en samtale. Her vil der være rig mulighed for at stille spørgsmål, og vi har mulighed for at skabe ro og tryghed inden noget sættes i gang.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter handlingen i eksempelvis Brøndbyvester eller Brøndbyøster Kirke, bærer I som familie afdøde i kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse på kirkegården.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter ceremonien i eksempelvis Brøndbystand Kirke eller borgerligt fra kapel, køres til Glostrup krematorium for brænding. Herefter kan urnen nedsættes i et familiegravsted.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan afholdes som en bisættelse i Brøndbystrand kirke, mens hvor den afgørende forskel ligger i, at I som familie får en sø-urne udleveret til efterfølgende askespredning over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter iklædning og ilægning i kiste på privat adresse, et plejehjem eller Vigerslevhus Hospice, er der lagt tid ind for fremvisning i kiste og en sidste afsked ved rustvognen.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Det muligt at bestille begravelses handlingen hjemme i trygge omgivelser fra sin telefon. Brug vores e-mærket online-bestilling, og vi kontakter dig inden for 15 minutter.

Bestil i trygge og rolige omgivelser - med fuld service

Hos os er det muligt at bestille begravelseshandlingen hjemme i trygge omgivelser fra sin telefon. Brug vores online-bestilling, og vi kontakter dig for videre samtale inden for 15 minutter.


Få også mulighed for at vælge en økologisk kiste, bionedbrydelig urne, lokalt leverede blomster og gravsten. For den billigste løsning kan du betale med kort, men det er også muligt at bestille på kredit for at betale efter ceremonien eller skifteretten.

Efter bekræftelse fremsender vi afslutningsvist den endelige begravelsesplan og faktura. Herefter klarer bedemanden som nævnt alt praktisk herunder papirarbejde og begravelseshjælp. Sagt med andre ord - fuld begravelsesservice fra start til slut.


Vi kommer hurtigt hjem til dig

Som lokale bedemand kan vi være fremme på adressen til en samtale inden for kort tid. Mødet er uforpligtende og har fokus på at tale om jeres situation og mulige begravelseshandling i Brøndby Strand eller fra kapellet.

Hjemmebesøget giver tryghed og kan især være en god ide, hvis man ønsker afklaring. Her er rig mulighed for at stille spørgsmål, og vi har mulighed for at skabe ro og tryghed inden noget sættes i gang.

Vidste du: CO2-neutralisering af alt rustvognskørsel og økologisk kiste er en mulighed. Hvis du ønsker bedste pris, kan du vælge vores basiskiste ved gennemførsel af en begravelse i eksempelvis Brøndbystrand Kirke.

Vidste du: Ønsker du, at vi gennemfører en bæredygtig bisættelse, er det muligt også at tilvælge CO2-neutralisering af selve brændingen på Glostrup krematorium, samt bruge kun lokale sæsonbestemte blomster til kisten.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33