Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 12.899,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 13.789,-
Uden ceremoni: 8.599,-

Bedemand i Vallensbæk

Vælg møde i Vallensbæk for uforpligtende samtale hos en bedemand med 20.000 tilfredse familier.

Få 10 års erfaring i Vallensbæk på et møde eller bestil billigst online

Lad en af vores professionelle bedemænd stå for begravelsen eller bisættelsen. Vi er en begravelses forretning med 10 års erfaring, med egne rustvogne i Vallensbæk.

Praktiske opgaver kan virke uoverskuelige i den svære tid, og derfor er det vores standard at yde fuld-service. Det vil sige, at vi tager hånd om alt det praktiske, uanset om du bestiller online eller vælger hjemmebesøg.

Få adgang til vores danske økologiske kiste eller vælg vores hvide danske standardkiste til Vallensbæks laveste pris. Vi giver prisgaranti for en 5.000 kr. besparelse på en certificeret og lokal bedemand.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Ledig for samtale: Efter kirkelig handling i f.eks. Vallensbæk Gl. Kirke, bærer I som familien kisten ud i forlængelse af højtideligheden til gravpladsen for jordfæstelse i gravstedet.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Christian har erfaring med især Helligtrekongers kirke, men ved også hvad som kan lade sig gøre i den gamle Vallensbæk Middelalderkirke ved en begravelse eller bisættelse.

  70 25 25 33


Vi skaber ro og tryghed fra starten

Vores begravelsesforretning er CO2-neutraliseret som standard og det er muligt også at CO2-neutralisere både rustvognskørsel og kremering, hvis der ønskes en bæredygtig bisættelse fra Helligtrekongers Kirke.

Få hjemmebesøg inden for 30 minutter for at planlægge den ønskede ceremoni eller kirkelige højtidelighed. Ellers benyt vores simple onlinebestilling og spar både penge og CO2 ved mindre kørsel.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter kirkelig handling i f.eks. Vallensbæk Gl. Kirke, bærer I som familien kisten ud i forlængelse af højtideligheden for direkte jordfæstelse af afdøde i gravstedet.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter handlingen i f.eks. den nye runde Helligtrekongers Kirke eller borgerlig uden præst fra kapel, køres kisten i rustvogn til Glostrup Krematorium, så der afslutningsvist kan nedsættes en urne.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan gennemføres eksempelvis som bisættelse på Glostrup Kapel, hvor der ikke nedsættes på en kirkegård, men en sø-urne efterfølgende udleveres til jer for askespredning over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Bedemand iklæder afdøde og lægger i kiste inden for tre timer. Sidste afsked sker ved rustvognen, før afsluttende kørsel til krematorium eller kirkegård for jordfæstelse.

Spar 5.000,- på begravelsen

 Vælg den moderne vej til bestilling af en bedemand, hvor du ikke kun passer på pengene, men også spare klimaet for kørsel til møde.

Valg lokale bedemand her

Foretrækker du at sidde i hjemlige omgivelser og vælge de ydelser og produkter, I ønsker? I så fald kan du ringe, hvis du har spørgsmål, eller blot starte vores bestilling og afvente vores opkald.

Inden for 15 minutter tager vi kontakt for videre samtale, hvor vi også drøfter situationen og jeres ønsker og tanker for en forestående bisættelse i f.eks. Vallensbæk Gl. Kirke eller Helligtrekongers Kirke.

Når vi har arrangeret alt, sender vi et link til an afsluttende bestilling, hvor der kan vælge urne, blomster, kiste og gravsten. Betal billigst med kort eller køb på kredit og modtag faktura med det samme.

Få besøg inden for 30 minutter

Vi kommer gerne på hjemmebesøg. Her drøfter vi sammen situationen. Vores lokale bedemand i Vallensbæk kender til alle sognets kirker og kan rådgive om de forskellige muligheder, der findes.

Ikke før vi har arrangeret den fulde begravelseshandling og du har haft mulighed for at accepterer vores samlede slutfaktura, indgår vi en aftale om levering af vores begravelsesservice i Vallensbæk.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33