Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Taastrup

Vælg bedemand med 10 års erfaring og 20.000 tilfredse familier. Ring på telefon hele døgnet.

10 års erfaring som lokal bedemand i Taastrup - få møde i dag

Få en bedemand i samtale på telefon eller på et uforpligtende besøg inden for 30 minutter. Ellers bestil bedemanden billigst online, hvor vi stadig arrangerer den fulde begravelseshandling fra start til slut.

Du behøver heller ikke bekymre dig om det papirarbejde, der følger med. Det tager vi hånd om, og vi søger også begravelseshjælp. Bestilt med op til 90 dages kredit eller bestil billigst med betalingkort.

Ring hele døgnet for en uforpligtende samtale om en mulighed begravelse eksempelvis Taastrup Kirke på bakken eller bisættelse i Nykirken. Vælg en bedemand med egne forretninger og moderne rustvogne.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Vælg Taastrups vagthavende bedemænd for samtale

Per Holm

Ledig for samtale: Få Per i samtale og lad ham dele ud af sin 10 års erfaring som bedemand. Få en uforpligtende samtale på telefonen hele døgnet eller Per på besøg for personlig samtale.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Vælg Christian, hvis begravelsen skal ske i den moderne Rønnevang Kirke. Få rådgivning om økologiske kister og muligheder for den unikke sidste afsked uden præst.

  70 25 25 33

Vi har valgt at føre fortrinsvis danske begravelsesartikler, der giver mindre transport og derved mindre miljøbelastning. Benyt en økologiske kiste og urne eller vælg vores billige standard-kiste.

Ellers vælg online vores billige sjællandske standardkiste. Udgangspunktet er altid fuld-service. Bedemanden ordner alt forud for den ønskede handling, samt alt papirarbejde lavet frem til skifteretten.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter kirkelig højtidelighed i eksempelvis Taastrup Kirke eller fra Taastrup Nykirke, bærer familien kisten ud til gravpladsen for direkte jordfæstelse på kirkegården.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter højtidelighed i eksempelvis Rønnevangs Kirken eller en familiehandling i kapellet, bærer I som samlet familie ud til rustvogn for kørsel til Glostrup Krematorium.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan gennemføres som en bisættelse i Taastrup Kirke. Fra krematoriet får Iefterfølgende udleveret en urne designet til askespredning over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter iklædning lægger vi afdøde i kisten. Der er mulighed for fremvisning i kiste og en sidste afsked ved rustvognen, før kørsel til Glostrup Krematorium for CO2-neutraliseret brænding.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Siden vi var de første som brød med bedemandsmonopolet i år 2010, har 20.000 familie valgt os som deres lokale bedemand.

Bestil bedemanden i Taastrup online

Det muligt at bestille begravelsesceremonien online. I vores onlinebestilling kan du se alle mulighederne og vælge til og fra. Hvis du har spørgsmål til bestillingen, er du altid velkommen til at kontakte os lige nu.

Efter bestillingen er startet, bliver du kontaktet af os indenfor et kvarter. Her drøfter vi det videre forløb igennem og arrangerer da efterfølgende ønskede handling i løbende telefonisk dialog og samtale.

Uanset hvordan du bestiller, er vores udgangspunkt at levere fuld-service. Det vil sige, at vi klarer alt vedrørende ceremonien. Vi klarer også papirarbejdet og hjælper med at søge begravelseshjælp.

Få besøg inden for 1 time

Ønsker du eller I som familie et personligt møde med bedemanden, kan han være på jeres adresse inden for tre timer. Vi kan ankomme CO2-neutraliseret i rustvogn, hvis der er brug for kørsel til kapel efterfølgende.

På mødet kan I sammen tale om ønskerne til den forestående begravelseshandling. Bedemanden kender de lokale muligheder og rådgiver gerne, hvis I er i tvivl om, hvordan ceremonien skal foregå.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33