Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 12.899,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 13.789,-
Uden ceremoni: 8.599,-

Bedemand Ishøj

Vælg møde i dag eller modtag gratis rådgivning over telefon. Ring hele døgnet for samtale.

Spar 5.000,- og få 10 års erfaring på lokale bedemand i Ishøj

Begravelse Ishøj - 20.000 tilfredse familier: Vælg en lokalkendt bedemand, der står klar døgnet rundt for at imødekomme jeres ønsker til gennemførsel af en bisættelse i Vejleå Kirke eller fra landsbykirken på Ishøj kirkegård.

hjemmebesøg inden for 30 minutter for at planlægge den ønskede ceremoni eller kirkelige højtidelighed. Ellers benyt vores onlinebestilling og spar både økonomien og klimaet med mindre kørsel.

Ring hele døgnet for gratis rådgivning om begravelse i Ishøj. Rustvogn og kiste kan være fremme inden for to timer på hele Vestegnen. Vi har 10 års erfaring som lokal bedemand i Ishøj og kender alle de lokale muligheder.


Bedemand i Ishøj, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Ledig for samtale: Vælg Per, der vil møde jer med 10 års kompetence. Det er vigtigt at få sagt ordentligt farvel, og derfor prioriterer Per, at jeres ønsker imødekommes i kirken eller kapellet.

  70 25 25 33

Christian Holm

Vagthavende bedemand: Modtag gratis rådgivning over telefon, vælg personligt møde med Christian eller få tilbud på en økologisk eller billig begravelse fra Ishøj eller den moderne Vejleø kirke.

  70 25 25 33


Os som bedemænd i Ishøj

Få adgang til økologisk kiste for en bæredygtig begravelse eller vælg vores hvide, danskproducerede standardkiste til Ishøjs laveste pris. Vi giver prisgaranti for 5.000 kr. besparelse på bedemanden.

Vores begravelsesforretninger er CO2-neutraliserede som standard. Det er muligt også at CO2-neutralisere både rustvognskørsel og kremering, hvis I ønsker en bæredygtig bisættelse på hele Vestegnen.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter ceremoni i eksempelvis Ishøj Landsbykirke, bærer I som familie kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse som afslutning på den kirkelige handling med præsten.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter ceremoni i eksempelvis Vejleø Kirke med præst, køres kisten i rustvogn til Glostrup Kapel for brænding. Efterfølgende nedsættes urne på eksempelvis Ishøj kirkegård.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan arrangeres med ceremoni i Ishøj Kirke, hvor en sø-urne udleveres til jer som familie på Glostrup Krematorium. Urnen kan efterfølgende benyttes til askespredning over havet fra båd.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter ilægning i kiste på privatadresse eller et af Ishøjs kommunale plejehjem, er der lagt tid ind for fremvisning og en sidste afsked inden rustvognskørsel til Glostrup Krematorium.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Bestil din e-mærkede bedemand i Ishøj via computer, smartphone eller tablet på under et minut og forvent vi kontakter dig indenfor 15 minutter.

Bestil Ishøjs bedemand online

Gennem dialog over telefonen får vi arrangeret begravelsen i kirke eller den borgerlige ceremoni fra kapellet. Forvent link fremsendt på e-mail, så også blomster, kiste og urne kan vælges i ro og mag online.

Køb på kredit eller betal billigst med kort, hvorefter du vil modtage en samlet faktura og begravelsesplan, der giver overblik over, hvordan ceremonien i detaljer kommer til at foregå fra eksempelvis Vejleø Kirke.

Vi tager os naturligvis af alt papirarbejdet og søger begravelseshjælp. Det eneste du må undvære, er et personligt møde i hjemmet med bedemanden for katalogfremvisning af produkter.

Fremme inden for 30 minutter

Hvis du – eller I som samlet familie, finder det bedre at drøfte ønskerne til bisættelsen eller begravelsen igennem over en kop kaffe i hjemmet, kommer vi gerne på hjemmebesøg. Dette gælder naturligvis i hele landet og er ikke kun begrænset til Ishøj.

Vores lokale bedemand vil sørge for en udførlig og lokalrelevant personlig betjening, hvor der først vil blive indgået en aftale om levering af vores service, når du har accepteret vores samlede faktura.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33