Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Greve

Ring hele døgnet for aftale om et besøg for personlig samtale i dag eller spar 5.000,- online

Vælg Greves bedemand med butik og 20.000 tilfredse familier

Vælg en lokal begravelsesforretning, der prioriterer god service og er tilgængelig via telefon døgnet rundt, og derfor kan tilbyde moderne begravelses-service i Greve til gerne laveste mulig pris.

Få besøg: Du vil således være i gode hænder i samarbejdet med vores erfarne bedemand. Kontakte os døgnet rundt, uanset om det gælder spørgsmål eller et personligt møde med vores lokale bedemand.

Bestil online: Få en bedemand der prioriterer god service og er tilgængelig via telefon døgnet rundt. Hvis du foretrækker at bestille os online, kan du nemt og enkelt gøre det via vores hjemmeside.


Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

 

Christian Holm

Vagthavende bedemand: Christian har speciale i alternative begravelser. Ring til Christian og få et gratis råd for gennemførsel af en unik begravelse eller bisættelse en af i Greves kirke.

  70 25 25 33


Oplev os som Greves bedemænd

Video: Få en bedemand der prioriterer god service og er tilgængelig via telefon døgnet rundt, samt yder prisgaranti ved gennemførsel af begravelse i eksempelvis Kildebrønde Kirke eller i Greve Kirke. 

Og vælg gerne en bedemand som har klimakompenseret sit strømforbrug, og giver mulighed for Co2-neutralisering af både rustvognskørsel og kremering, ved ønske om en bæredygtig bisættelse.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter kirkelig højtidelighed i Greve kirke eller Kildebrønde kapel, bærer familien ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet på kirkegården.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter højtidelighed i eksempelvis Karlslunde kirke, køres afdøde i kiste til krematorium, så der godt 14 dage efter kan urnenedsættes på et familiegravstedet på Greve kirkegård.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan afholdes med bisættelse i Greve kirke, men med den ene forskel, at I som familien nu udleveret en sø-urne, der kan åbnes for askespredning over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Bedemand iklæder afdøde og ilægning i kiste inden for tre timer. Sidste afsked sker ved rustvognen, før afsluttende kørsel til krematorium eller kirkegård for jordfæstelse.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Benyt de syv simple trin til indtastning af informationer. Betal med kort eller bestil begravelse med kredit i op til 90 dage.

Bestil lokale Greve-bedemand

Når du har startet bestillingen, kontakter bedemanden i Greve dig inden for 15 minutter til en samtale om detaljerne vedrørende den videre bestilling.

Når vi så har arrangeret begravelseshandlingen med præsten i f.eks. Greve Kirke eller borgerligt fra kapellet, modtager du et link på mail til bekræftelse af bestillingen.

Afslutningsvis fremsender vi en begravelsesplan og samlet faktura, så du har overblik over forløbet og udgifterne. Vi ordner naturligvis alt papirarbejdet, inkl. begravelseshjælp.

Fremme inden for to timer

Døgnservice: Foretrækker du eller I som familie personlig betjening, kommer vores lokale bedemand i Greve gerne på hjemmebesøg til en uforpligtende samtale.

Sammen taler vi ønskerne til begravelsen eller bisættelsen igennem. Du bestiller først, når du er tilfreds med den planlagte handling

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33