Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Solrød

Vælg vores økologisk produkter og få rådgivning af en bedemand med 20.000 tilfredse familier.

Få 10 års erfaring som bedemand i Solrød og spar mindst 5.000,-

Foretrækker du at spare mest, kan du vælge vores sjællandske standardkiste. Det er også muligt at bestille online hjemme i rolige omgivelser, der erstatter bedemandens besøg for katalogfremvisning.

Ellers få besøg for personlig samtale inden for 30 minutter. Kontakt os hele døgnet på telefon og aftal et personligt møde med bedemanden eller få hjælp og rådgivning til at foretage onlinebestilling for laveste pris.

Vores professionelle bedemænd tilbyder kun fuld-service, uanset om der bestilles på telefon, online eller med personlig betjening. Du skal også forvente, at vi varetager alt papirarbejdet frem til skifteretten.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Oplev os gratis på telefonen lige nu

Per Holm

Vælg Per Holm for en uforpligtende samtale. Han er til at træffe på telefon, hvor du vil få gavn af Pers 10 års erfaring som lokalkendt bedemand i Solrød.

  70 25 25 33

Christian Holm

Bedemand Christian Holm ar arrangeret mange højtideligheder i Solrød Landsbykirke og Strand-kirken samt klassiske kiste- begravelse fra Jersie Kirke.

  70 25 25 33


Oplev vores bedemænd i Solrød

Få adgang til økologisk kiste, hvis der ønskes en bæredygtig begravelse med CO2-neutraliseret rustvognkørsel. Ønskes brænding, tilbyder vi også økologiske danske urner og neutralisering af kremeringen.

Bestil 100% klima-kompenseret online for gennemførsel af en begravelse eller bisættelse i Solrød Strand. Få hjælp til alle administrative opgaver af vores bedemænd og planlæg en ceremoni, der er tilpasset jeres ønsker
.

Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter kirkelig handlingen i f.eks. Solrød Kirke eller en borgerlig handling uden præst fra kapellet, bærer I som familien ud til gravpladsen for jordfæstelse af kisten på kirkegården.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter kirkelig handlingen i f.eks. Solrød Strandkirke eller Jersie Kirke, køres kisten i rustvogn til krematorium, så der afslutningsvist kan nedsættes en økologisk urne på kirkegården.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan arrangeres med ceremoni i Solrød Kirke, hvor eneste forskel er at urene i nedsættes på kirkegården, men I får som familie i stedet udleveret en sø-urne for spredning af aske over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Bedemænd iklæder afdøde og lægger i kiste i privaten eller på plejehjem. Der er mulighed for en sidste afsked ved rustvognen før kørsel til krematorium for brænding.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Begravelse tilpasset jer som families behov, uden det koster en formue. Start en e-mærket bestilling og forvent fuld service.

Bestil din bedemand online

Ved at udfylde den elektroniske formular kan I hurtigt få beskrevet den ønskede ceremoni, og vores arbejdstimer formindskes. Dette betyder, at du kan spare 5.000 kr. og en masse C02.

Forvent at vi ringer op 15 min. efter formularens første trin er udfyldt. Når selve begravelseshandlingen er arrangeret med bedemanden, modtager I et link til bekræftelse, hvor det er muligt at bestille på kredit.

Herefter modtager du en samlet faktura og en begravelsesplan, hvor hele forløbet er nedskrevet. Her kan I få overblik over begravelsen, og dette er jeres garanti for, at alt forløber som planlagt.

Få hjemmebesøg af bedemanden

Inden for 30 minutter kan vi være fremme for samtale. Her kan vi sammen drøfte begravelsen eller bisættelsen igennem, som vi som bedemænd efterfølgende planlægger og gennemfører.

Når alle parter er tilfredse med resultatet, vil en aftale blive indgået. Men dette ført når vi har arrangeret den komplette begravelseshandling og du godkendt faktura på forkant af ceremonien.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33