Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Karlslunde

Spar 5.000,- og få stadig møde for samtale. Ring hele døgnet for uforpligtende dialog. 

Spar 5.000,- på en lokal bedemand med 20.000 tilfredse familier

Vælg en bedemand, der over 10 år har vi opbygget et stort lokalkendskab til Karlslunde Strandkirke, men også begravelser fra Karlslunde Kirke med jordfæstelse på kirkegården.

Vores bedemænd yder fuld-service og klare alt i forbindelse med den ønskede ceremoni. Rustvogn og ønskede kiste kan være fremme inden for tre timer – eller blot for en personlig samtale.

Ring hele døgnet – og aften, nat og weekend. Vores vagthavende bedemand er ved telefonen og klar til gratis at rådgive om jeres situationen, samt hjælpe med en onlinebestilling over telefonen.>


Bedemand på Vestegnen, Per Holm
Ledig for samtale: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Ledig for samtale: Vælg Per til en uforpligtende samtale på telefonen. Få gavn af Pers 10 års erfaring som bedemand i Greve Kommune. Ring hele døgnet for samtale.

  70 25 25 33

Christian Holm

Vagthavende: Lad Christian dele ud af sin mangeårige erfaring med især begravelser fra også Karlstrup eller Mosende Kirke og bisættelser fra Solrød Kirke eller Greve Kirke.

  70 25 25 33


Os som bedemænd i Karlslunde

Gå efter bedste pris eller få adgang til økologiske produkter og CO2-neutralisering af kørsel og kremering. Alle vores produkter er produceret i Danmark, på danske overenskomster.

Bestil klima-kompenseret online. Så er det også muligt at sidde hjemme i rolige omgivelser, der erstatter bedemandens hjemmebesøg for katalogfremvisning. Nemt, enkelt og e-mærket.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter kirkehandlingen i eksempelvis Karlslunde Kirke med lokale sognepræst, bærer i som samlet familie kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse på kirkegården.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter handlingen i eksempelvis Strandkirken eller Karlstrup Kirke køres afdøde i rustvogn til krematorium, så en askeurne afslutningsvist kan nedsættes på et gravsted.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan gennemføres med ceremoni i Mosende Kirke, hvor der efter evt. afholdt handling udleveres en sø-urne til jer, som I kan benytte til askespredning over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter bedemanden har påklædt og lagt afdøde i kisten, er der lagt tid ind til en sidste afsked og fremvisning i kisten, inden rustvognen kører til Glostrup Krematorium.

Spar mest CO2

 Ønsker du at spare mest for klimaet og 5.000 kr., bør du starte vores e-mærkede online-bestilling. Betal 0 kr. og forvent vi kontakter dig inden for 15 minutter.

Bestil din bedemand online

Online kan du hurtigt og fleksibelt beskrive, hvordan du ønsker, at bisættelsen eller begravelsen skal foregå. Du sparer 5.000 kr. målt i forhold til andre lokale bedemænd og klimaet for det mindre transport.

Så når vi har arrangeret den ønskede begravelse fra f.eks. Karlslunde eller Karlslunde Strandkirke, sender vi et link til bekræftende bestillingen. Vælg her også urne, blomster og gravsten. Betal billigst med kort eller tilkøb kredit og modtag en begravelsesplan samt faktura. Vi ordner alt papirarbejdet, inkl. begravelseshjælp.

Få besøg inden for en time

Det er på vores levering af de små unikke detaljer, vi skal måles som bedemand i Karlslunde. Vores lokale viden og erfaring vil være afgørende for god gennemførsel af den forestående ceremoni.

Et besøg vil med andre ord sige en uforpligtende aftale, hvor bedemanden kommer hjem til dig. I vante omgivelser har I således ro og tid til at sætte jer ned for samtale om alle detaljerne. Ring hele døgnet for aftale.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33