Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Espergærde

Få en bedemand med 20.000 tilfredse familier hjem i privaten for samtale og spar 5.000,-

Planlægge begravelse i Espergærde på et møde eller bestil online

Få 10 års erfaring: Ønsker du en begravelse i Egebæksvang smukke omgivelser tæt på havet - eller bisættelse i den hvide Møndrup kirke, bør du kontakt os for en uforpligtende personlig samtale.

Når du samarbejder med os, er det vores egne ansatte bedemænd, der står for planlægningen og udførelsen af højtideligheden. Vi har igennem 10 år fået egen forretninger, rustvogne og uddannet personale.

Du har mulighed for at bestille online. Det er nemt og bekvemt, og du sparer 5.000 kr. på os som bedemænd. Ellers ring hele døgnet for aftale om et personligt møde med os som lokalkendte bedemænd i Espergærde.


Bedemand i Nordsjælland, Per Holm
Bemandet døgn-telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Peter Holm

Tidligere instruktør på uddannelsen for bedemænd, og har derfor svar på alle spørgsmål omkring en ønsket begravelse i hele Helsingør Kommune.

  70 25 25 33

Per Holm

Har som senior gennemført over 2.000 begravelser. Få en uforpligtende samtale på telefonen hele døgnet, eller få besøg af Per for personlig samtale.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig på telefon for en samtale. Christian har 10 års erfaring med især begravelses handling fra Egebæksvang og bisættelser fra Mørdrup Kirke.

  70 25 25 33Os som bedemænd i Espergærde

Vælg en begravelsesforretning, der er stolte af vores 20.000 tilfredse familier. Vi kender derfor alle kirkerne, herunder den smukke Egebæksvang Kirke med udsigt over Øresund, eller Mørdrup Kirke.

Få adgang til økologisk kiste og det er også muligt at lade al kørsel og brænding på Helsingør Krematorium CO2-neutralisere, hvis I ønsker en bæredygtig sidste rejse.

Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter handlingen i eksempelvis Mørdrup Kirke, eller en borgerlig ceremoni fra Helsingør Kapel, bæres kisten ud til gravstedet for direkte begravelse på kirkegården.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter kirkelig handling i eksempelvis Egebæksvang Kirke, køres i rustvogn til Helsingør Kirkegårdskapel for kremering, så der efterfølgende kan urnenedsættes.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan gennemføres med handling i kirke med kiste, hvor familien efterfølgende får en sø-urne udleveret fra krematorium, der er beregnet for spredning af aske over Øresund.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Bedemand iklæder og ilægger afdøde i kiste på privatadresse, plejehjem eller Hillerød Hospital, før der køres i rustvogn til Helsingør krematorium uden ceremoni ved kisten.

Spar CO2 og 5.000 kr.

 Få laveste pris og mindste Co2-aftryk ved at vælge vores elektroniske bestilling. Start med at udfylde vores første trin og afvent vi kontakter dig indenfor 15 minutter. .

Få Espergærde bedemand online

Tryk på ”Bestil os online” i topmenuen på denne side, og udfyld vores simple formular for opstart af en bestilling. Vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter, hvorefter du kan forvente fuld service.

Når bedemanden – i løbende dialog med dig - har arrangeret begravelse i Espergærde, sender vi et link via mail, hvor du kan bekræfte alle aftaler, samt se på blomster, vælge en urne og designe en gravsten.

Hjemmebesøg af bedemand i Espergærde

Du kan kontakte os døgnet rundt, hvis du har spørgsmål, eller hvis du vil aftale et hjemmebesøg med en af vores bedemænd. Til hjemmebesøget afstemmer vi jeres ønsker til begravelsen eller bisættelsen, så den kommer til at forløbe, som I har forestillet jer. 

Vi er e-mærket, og derfor er det først når vi er enige om alle detaljer forbundet med den forestående højtidelighed i Espergærde, at vi indgår en aftale om levering af vores begravelsesservice.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33