Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Humlebæk

Vælg besøg for samtale i dag eller få hele døgnet gratis rådgivning over telefon i Humlebæk.

10 års erfaring som bedemand og 20.000 tilfredse familier

Få en bedemand, som hele døgnet står klar til at hjælpe dig med at arrangere en begravelse eller bisættelse. Vi er alle uddannede bedemænd og har et indgående kendskab til Humlebæk Kirke.

Det naturlige valg er den røde Humlebæk Kirke med udgang til hovedvejen, der nogle gange kan give lidt udfordringer ved kistebegravelser, da kirkegården med søer og broer er kuperet terræn.

Gør som 20.000 tilfredse familier – ring alle dage hele døgnet for gratis rådgivning om en mulig onlinebestilling eller aftale om et møde for personlig samtale om jeres situation og ønsker til begravelsen.


Bedemand, Per Holm
Ledig for samtale: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Vagthavende bedemand: Mød Per til en personlig samtale om mulig kirkelig begravelse eller bisættelse i hele Fredensborg Kommune. Lad Per arrangere begravelsen ved et besøg.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Christian arbejder daglig med Fredensborg Kommune ved kommunale begravelser, hvilket understreger vores fokus på at kunne levere yderst prisbevidst.

  70 25 25 33


Os som bedemænd i Nordsjælland

Få adgang til økologiske produkter, herunder kiste og urner, der kan suppleres op med CO2-neutralisering af både kørsel i rustvogn og brænding på krematorium ved en bisættelse.

Du kan bestille ceremonien 100% klima-kompenseret online til laveste pris, eller gennem et traditionelt møde med vores ansatte bedemand, der kan være fremme efter en time.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter den gejstlige handling i eksempelvis Humlebæk Kirke, bærer I som familie afdøde i kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse som afslutning på højtideligheden.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter handling i eksempelvis Strandkirken Kirke eller borgerlig handling fra Toppen Kapel, køres kisten i rustvogn til krematorium, så en urne efterfølgende kan nedsættes på kirkegården.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan gennemføres med handling i Humlebæk Kirke, men hvor I som familie efterfølgende får udleveret en sø-urne på krematorium, for spredning af aske over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter ilægning i kiste på privatadresse eller plejehjem, er der lagt tid ind for fremvisning og sidste afsked for familien ved rustvognen, inden kørsel til Helsingør krematorium.

Spar mest på bedemanden

 Spar 5.000 kr. ved at bestille ønskede begravelse eller bisættelse online. Det er nemt og bekvemt, og du kan sidde hjemme og gennemføre bestillingen via computer og telefon.

Bestil bedemand online

Vi kontakter dig, efter at du har gennemført bestillingens første trin til en dialog om ønskede begravelse i Humlebæk Kirke eller bisættelse fra Toppen Kapel.

Når vi som bedemænd efter ønske har arrangeret alt, får du en mail med et link til en bekræftende bestilling, hvor du også kan vælge lokale blomster, økologisk kiste, urne og dansk gravsten.

Betal billigst med kort eller bestil hele begravelsen eller bisættelsen på kredit og modtag samlet faktura med det samme, inkl. plan over ceremonien planlagt.

Vi kommer gerne på besøg

Foretrækker du og din familie at få vores lokalkendte bedemænd i Humlebæk på besøg til en uforpligtende samtale om ønskede begravelse, kan vi være fremme inden for to timer.

Samme dag drøfter vi situationen og muligheder for en god sidste afsked. Lad os lytte og rådgive om f.eks. højtidelighed i Framlev Kirke og læg mærke til vi er e-mærket. Først når vi har arrangeret den fulde ceremoni, indgås en aftale om vores begravelsesservice.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33