Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Nivå

Ring hele døgnet for gratis rådgivning eller vælg møde for personlig dialog i dag.

Faktuelt billigste bedemand i Nivå med 20.000 tilfredse familier

Få en bedemand med 10 års erfaring, der har en moderne tilgang til hvordan vi er bedemænd. Prisen er for os naturligt at behandle som noget af det første i samtale. Det giver dig økonomisk ro.

Du kan forvente at bedemanden klarer alle de administrative opgaver i forhold til jeres ønsker. Det dækker blandt andet papirarbejde, arrangering af ceremonien og søgning om begravelseshjælp.

Lad os hjælpe dig uanset om du foretrækker Nivå Kirke eller Nivå Kapel, samtale i hjemmet eller bestil online med en prisgaranti på minimum 5.000 kr. besparelse på bedemanden.


Bedemand i Nivå, Per Holm
Ledig på telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Få en vagthavende bedemand i samtale

Per Holm

Ledig for samtale: Mød Pers bedemænd til en samtale om mulig begravelse eller bisættelse i eksempelvis Nivå eller Kokkedal Kirke. Lad Per arrangere den sidste rejse i Nivå i dag.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Christian er altid ved telefonen for en uforpligtende samtale om ønsker til en billig, gerne økologisk og veludført bisættelses ceremoni fra Toppen Kapel uden præst.

  70 25 25 33


Os som bedemand i Fredensborg

Bestil 100% klima-kompenseret online – gerne indledningsvis over telefon. Du kan også bestille et møde for personlig drøftelse af situationen og mulighederne for afholdelse af handling i Nivå Kirke.

Vælg en begravelses forretning, der ud over at have egne rustvogne og ansatte bedemænd, også tilbyder økologiske produkter og CO2-neutralisering af både kørsel og kremering.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter kirkelig højtidelighed fra eksempelvis Nivå Kirke, bærer I som samlet familie kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse på kirkegården som afslutning på højtideligheden.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter højtideligheden i eksempelvis Toppen Kapel eller Egedal Kirke, køres i rustvognen til Helsingør Krematorium, så der afslutningsvist kan nedsættes en urne på kirkegården.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan arrangeres med handling i Nivå Kirke, hvor den eneste forskel er, at I på krematoriet efterfølgende får udleveret en sø-urne for spredning af aske over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter vores bedemænd har iklædt afdøde og lagt i kisten, er der mulighed for fremvisning og en sidste afsked, før rustvognen kører kisten til Helsingør for kremering.

Spar mest på bedemanden online

 Spar 5.000, - Indtast blot dine informationer, og forvent at du efterfølgende bliver kontaktet inden for 15 minutter for videre telefonisk dialog.

Bestil bedemand i Nivå online

Vi kender alle de lokale muligheder, og kan også rådgive om priser på en bæredygtig begravelse på kirkegårde eller benyttelse af krematorium ved en bisættelse i Nivå. Start en bestilling og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.

Når bedemanden har arrangeret begravelses handlingen, sender vi dig et link, hvor du skal bekræfte bestillingen. Den lokale bedemand fremsender til sidst begravelsesplanen, faktura og ordner alt papirarbejde - det inkluderer også at søge om begravelseshjælp.

Mød vores Nivå bedemand

Når vi er på besøg i hjemmet, er noget af det vigtigt for os, at I som familie oplever, at vi lytter. Vi er opmærksomme på jeres specifikke ønsker og behov til gennemførsel af en begravelse eller bisættelsen i Nivå.

Derfor sætter vi en ære i at give jer et overblik over ikke bare handlingen, men også økonomien. Vi er e-mærket og intet binder, før vi har arrangeret begravelsen.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33