Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.



top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Rungsted

Vælg en bedemand med 10 års erfaring i Rungsted Kirke. Ring hele døgnet for samtale eller møde.

Få 10 års erfaring som bedemand på et møde eller bestil os online

20.000 tilfredse familier: Vælg en begravelses forretning med egen ansatte bedemænd og rustvogne. Få vores lokale rådgivning i privaten eller bestil os online og lad dialogen ske over telefon.

Vælg økologiske produkter eller gå efter bedste pris. Vi har bedste laveste priser på danske kister og yder også prisgaranti for gennemførsel af begravelse fra Rungsted Kirke eller Hørsholm Kapel.

Du kan ringe til os hele døgnet, og vi kan være fremme inden for en time for samtale eller ved behov for vores akutte assistance og rustvognskørsel til Hørsholm Kapel – også i weekenden og på helligdage.


Bedemand i Rungsted, Per Holm
Ledig for samtale: 70 25 25 33

Priser
Priser

Ring hele døgnet for gratis rådgivning

Per Holm

Ledig for samtale: Vælg Per til en samtale om en mulig begravelse i Rungsted eller bisættelse fra Hørsholm Kirke. Ring hele døgnet for rådgivning.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Vælg Christian hvis bisættelsen fra Hørsholm eller Rungsted Kirke skal være unik. Få rådgivning om alt vedrørende økologiske kister.

  70 25 25 33


Derfor skal du vælge os som bedemænd

Vi tilbyder både traditionelle og bæredygtige begravelser. Få besøg for en samtale eller bestil online 100% klima-kompenseret og med mulighed for at CO2-neutraliseret kørsel i rustvogn og kremering.

Vælg økologiske produkter eller gå efter bedste pris på ønskede begravelse. Du er velkommen til at kontakte os for aftale om et uforpligtende møde med os i hele Hørsholm Kommune.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter handlingen i eksempelvis Hørsholm Kirkegårdskapel, bærer familien kisten ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse i direkte forlængelse af højtideligheden.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter handlingen i eksempelvis Rungsted Kirke, køres kisten i rustvogn til krematorium, så der afslutningsvist kan nedsættes en bornholmsk produceret urne på kirkegården.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan gennemføres med eksempelvis borgerlig ceremoni fra Hørsholm Kapel, hvor I som familie får en sø-urne udleveret, som kan benyttes til askespredning over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter bedemanden har påklædt og lagt afdøde i kiste, er der indlagt tid til en sidste afsked både kiste og ved rustvognen, før der køres til krematorium for brænding.

Bestil klima-kompenseret

 Start en onlinebestilling og forvent at vi kontakter dig for personlig betjening inden for 15 minutter. Over telefon drøfter vi jeres situation.

Rungsteds bedemand er online

Online kan du bestille hurtigt og fleksibelt. På den måde du sparer 5.000 kr. målt i forhold til andre lokale bedemænd og klimaet for det mindre transport.

Når vi har arrangeret ønskede højtidelighed i Rungsted Kirke, modtager du et link til en bekræftende bestilling. Alle aftaler kan bekræftes online. Du kan også vælge urne, lokale blomster og gravsten.

Betal billigst med kort eller bestil på kredit. Efter dit valg af betalingsform, modtager du en begravelsesplan og faktura til dig for at sikre, at højtideligheden forløber efter dine ønsker.

Få samtale i eget hjem i dag

Foretrækker du og din familie at få bedemanden på et besøg til en uforpligtende drøftelse af situation og ønskede begravelse, kan vi være fremme inden for to timer. 

Lad os lytte og rådgive om f.eks. højtidelighed i Lisbjerg Kirke. Bemærk at vi er e-mærket - først når vi har arrangeret den fulde ceremoni, indgås en bindende aftale om vores begravelsesservice.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33