Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 12.899,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 13.789,-
Uden ceremoni: 8.599,-

Bedemand i Kokkedal

Vælg hjemmebesøg for samtale i dag eller modtag gratis rådgivning over telefon hele døgnet.

20.000 tilfredse familier. Spar 5.000,- og få 10 års erfaring

Vi er en begravelses forretning, som har egne bedemænd og rustvogne. Vi kan være fremme i Kokkedal, for samtale eller med rustvogn samt den ønskede økologiske kiste, inden for tre timer.

Få også en lokalkendt bedemand hos os, der kan sikre en mindeværdig kirkelig ceremoni i Kokkedal eller Egedal Kirke. Vælg økologiske produkter eller gå efter laveste pris for en ceremoni i Nivå og Rungsted Kirke.

Få en bedemand der lægger stor vægt på god service, og som står klar til at hjælpe ved telefonen døgnet rundt. Hvis du foretrækker at bestille os online, kan du nemt og enkelt gøre det via vores hjemmeside.


Bedemand, Per Holm
Døgn-telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Ledig for samtale: Vælg en bedemand der har gennemført over 2.000 begravelser og bisættelser i Fredensborg Kommune på 10 år. Få Per på besøg for en personlig samtale inden for to timer.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Træk på Christians erfaringer med begravelses handlinger fra især Nivå og Egedal Kirke, hvor det er muligt at sætte jeres unikke præg på handlingen i den ønskede kirke.

  70 25 25 33


Vælg os som bedemænd

Video: Ring for aftale om hjemmebesøg eller spar mest ved klima-kompenseret online-bestilling. 

Med vores familiedrevne forretning med 10 års erfaring. Overlad trygt os planlægge bisættelsen i eksempelvis Kokkedal Kirke med Co2-naturalisering af både rustvogns kørsel og kremering.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter højtideligheden i eksempelvis Kokkedal Kirke eller en borgerlig ceremoni fra Nivå Kirkegårdskapel bærer I kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse som afslutning.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter højtideligheden i Rungsted eller Egedal Kirke, hvor der afslutningsvis køres til Hillerød Krematorium, kan der efterfølgende urnenedsættes på Nivå Kirkegård.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Gennemføres ofte som en bisættelse i kirke, men hvor I som familie blot får udleveret en økologisk sø-urne på Hillerød Krematorium, der er designet til askespredning over Øresund.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Vi er fremme inden for to timer til ilægning i kiste på privatadressen, et Fredensborg plejehjem eller Hillerød Hospitalskapel for kørsel i rustvogn til krematoriet for brænding.

Bestil bedemanden online

 Bestil online via vores hjemmeside. Her starter du bestillingen i dit eget tempo på din telefon, tablet eller computer. Vi kontakter dig inden for 15 minutter for en samtale.

Bestil din bedemand online

Over telefonen kan vi aftale et besøg med en af vores lbedemænd, som dækker Kokkedal med døgnservice. Bedemanden kan være hos dig inden for to timer efter dit opkald, eller når det passer dig og familien.

Du har også mulighed for at bestille den forestående begravelse eller bisættelse online. Det er nemt, tidsbesparende og du sparer med prisgaranti op til 5.000 kr. på den ønskede begravelse i Kokkedal.

Når bedemanden har lavet den endelige aftale med præsten i Egedal Kirke, Kokkedal Kirke eller en borgerlig ceremoni fra Hørsholm Kapel, sender vi dig et link på e-mail, så alt kan blive bekræftet og færdigaftalt.

Vælg bedemand besøg i Kokkedal

Hvis du og din familie foretrækker at planlægge en begravelse eller bisættelse ansigt til ansigt med bedemanden, så vil bedemanden i Kokkedal hellere end gerne komme på besøg til en samtale.

Ved et hjemmebesøg får I som familie plads til at fortælle om afdøde og om de specifikke ønsker, som I har i forbindelse med planlægningen af den kommende begravelse eller bisættelse.

Køb på kredit eller betal billigst med kort. Vi fremsender begravelsesplanen og en samlet faktura, og som en del af vores service holder vi styr på alt papirarbejdet, og det gælder også begravelseshjælpen.

Bedre Begravelse er e-mærket, som den eneste bedemand i Danmark. Så hvis mødet mod forventning ikke ender med et samarbejde, så er det omkostningsfrit og uden nogen form for betaling.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33