Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Hørsholm

Ring hele døgnet for uforpligtende dialog. Vælg en bedemand med 20.000 tilfredse familier.

Få bedemand i Hørsholm med fuld-service og 10 års erfaring

Modtag gratis rådgivning om begravelse eller bisættelse i Hørsholm. Vores bedemænd er alle uddannede, og kan være fremme inden for en time, hvilket vil give jer tryghed som pårørende i en svær situation.

Er det første gang, du står over for at skulle planlægge en begravelse eller bisættelse i Hørsholm, kan det føles som en uoverskuelig begivenhed. Vælg da eventuelt også møde for personlig samtale.

Døgnservice: Ellers start uforpligtende vores online-bestilling. Forvent også at vi ordner alt og papirarbejde, der kan følge med. Det tager vi hånd om, og søger også korrekte begravelseshjælp.


Bedemand i Hørsholm, Per Holm
Døgn-telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Vagthavende: Per er senior bedemand og har i 10 år gennemført begravelser i hele Hørsholm Kommune. Få Per på besøg for en samtale om alt fra blomster til begravelse og gravsten.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Christian har unik viden om afholdelse af alternative begravelser og bisættelser, mulighed for speciel kiste samt hvad priserne er for gravsteder på Hørsholm kirkegård.

  70 25 25 33


Os som bedemænd i Hørsholm

Du kan forvente, at vi som bedemænd ordner alt, herunder aftale med præsten i f.eks. Hørsholm, eller som en borgerlig ceremoni fra Arboretet på Hørsholm Kirkegård, hvor vi kan være ceremonileder.

Få en bedemand, der lægger stor vægt på god service og står klar til at hjælpe ved telefonen døgnet rundt. 

Hvis du foretrækker at bestille os klima-kompenseret online, kan du nemt gøre det via vores hjemmeside - samt mulighed for CO2-neutralisering af både rustvognskørsel og kremering på Hillerød krematorium.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter handlingen i eksempelvis Hørsholm Arboret bærer I som familien kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse af afdøde, som direkte forlængelse af højtideligheden.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter handlingen i f.eks. Hørsholm Kirke køres i rustvogn til nærmeste krematorium, så der afslutningsvis kan nedsættes en økologisk urne på Hørsholms kirkegård i skoven.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Er reelt set en bisættelse med mulighed for højtidelighed, hvor der ikke nedsættes på en kirkegård. I som familie får udleveret en sø-urne for askespredning over Øresund.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Bedemænd iklæder afdøde og ilægger i kiste inden for to timer. Du har altid mulighed for en sidste afsked ved kisten før den CO2-neutraliserede rustvognkørsel til krematoriet.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Du kan med fordel starte en simpel online-bestilling. Vi er e-mærket, så først når vi har arrangeret handlingen indgås der aftale om vores begravelsesservice.

Få bedemand i Hørsholm online

Vi kontakter dig inden for 15 minutter, og du skal forvente fuldservice, hvor vi ordner alt. Har du spørgsmål omkring online-bestilling, er du velkommen til at ringe. Vi svarer på telefonen hele døgnet.

Når alle detaljerne er på plads, herunder hvor ceremonien skal foregå, vil du modtage et bekræftelses link til din bestilling, hvor du også kan vælge blomster til kiste og gulv samt urne og gravsten.

Bestil på kredit eller køb billigst med kort, så modtager du en begravelsesplan og samlet faktura på forkant har højtideligheden i Hørsholm Kirke. Vi står for alt papirarbejdet samt begravelseshjælp.

Vi kan være hos dig om en time

Hvis du og din familie foretrækker et hjemmebesøg, så kommer en bedemand gerne på besøg i Hørsholm. På dette møde vil detaljer omkring begravelsen blive gennemgået.

Kun hvis der er enighed mellem dig og bedemanden vil en aftale blive indgået, eksempelvis om ceremonien skal foregå i Hørsholm Kirke på øen eller borgerligt fra Hørsholm Kirkegårdskapel.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33