Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 12.899,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 13.789,-
Uden ceremoni: 8.599,-

Bedemand i Stenløse

Vælg en bæredygtig bedemand. Vi har 10 års erfaring med økologiske og billige begravelser i Stenløse.

Spar 5.000,- på bedemanden i Stenløse

Gå efter laveste pris, vælg møde eller få en økologisk begravelse med klima-kompensering.


Vi som bedemænd yder lokalservice i hele Egedal kommune. Få vores bedemand til personlig samtale i Stenløse inden for en time eller i telefonen inden for 15 minutter.

Bestiller du klimakompenseret online, sparer du også mest. Den eneste forskel er, at vi har erstattet vores hjemmebesøg for katalog-fremvisning med en e-mærket bestilling med kortbetaling eller kreditkøb.

Få uddannede og lokalkendte bedemænd, der kender kommunens kirke og ved hvad der er muligt for at møde familiens behov og sikre en smuk sidste afsked fra f.eks. Stenløse kirke.

Den eneste forskel på os og andre gode bedemænd, er at vores priser er 5.000 kr. lavere for samme ydelser og produkter, inklusiv sikring af korrekte begravelseshjælp og al papirarbejde lavet frem til skifteretten.

Vælg økologiske produkter, herunder kiste og urner, der kan suppleres med Co2-neutralisering af både kørsel i rustvogn og energiforbruget for gennemførsel af en brænding.

Per Holm

Drag fordel af Pers 10 års erfaring som bedemand i Stenlille. Du har mulighed for at kontakte Per på telefonen for en samtale eller at få ham på et besøg for et personligt møde.

  70 25 25 33

Christian Holm

Christian har erfaring med begravelser fra Ølstykke kirke, samt bisættelser i Slagslunde og Veksø kirker. Ring hele døgnet for uforpligtende samtale med Christian.

  70 25 25 33


Os som bedemænd i Stenløse

Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter ceremonien i eksempelvis Stenløse eller Ølstykke kirke, bærer I som familie, kisten ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse som afslutning på højtideligheden.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter ceremoni i f.eks. Slagslunde eller Ganløse kirke køres afdøde i rustvogn til Ballerup krematorium, så urnen afslutningsvis kan nedsættes på Stenløse kirkegård.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Askespredning gennemføres oftest med ceremoni i f.eks. Veksø kirke, hvorefter vi kan udlevere en sø-urne til familien på Ballerup krematorium. Sø-urnen kan benyttes til spredning over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter Ilægning i kiste på privatadresse, et Egedal plejehjem eller Hospice Søndergård, køres afdøde i rustvogn til Ballerup krematorium uden ceremoni ved kisten.

Spar miljøet mest

 Spar 5.000,- udfyld vores første trin og forvent at vi kontakter dig for videre samtale inden for 15 minutter om ønsket begravelse eller bisættelse.

Online planlægning af begravelses-ceremoni i Stenløse

Du kan også vælge at kontakte os på telefon eller få aftale om personlig samtale. Lige meget hvilken løsning du ønsker, yder vores bedemænd deres bedste for at imødekomme jeres ønsker omkring ceremonien.

I vores elektroniske selvbetjening har vi et stort udvalg af blomster, urner og kister. Her skal I beskrive, hvorvidt I ønsker en kirkelig handling eller en borgerlig ceremoni fra Ballerup kapel.

Når ceremonien er planlagt af bedemanden, vil du modtage et bekræftelses link på e-mail. Herefter vil vi sende en overordnet begravelsesplan, ordne alt papirarbejdet og eventuelt søge om begravelseshjælp.

Arranger ceremonien gennem dialog med bedemanden om en time

Som lokalkendt bedemand i Stenløse, kan vi hurtigt nå ud til jeres adresse til en samtale omkring den sidste afsked. Her kan ceremonien blive tilpasset jeres ønsker inden for hjemmets trygge rammer.

Under samtalen vil familien i samarbejde med bedemanden planlægge begravelseshandlingen. Når alle er tilfredse med dialogen, vil vi indgå en aftale om levering af vores begravelsesservice.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33