Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Værløse

Få rådgivning over telefon eller vælg besøg af en bedemand med 20.000 tilfredse familier.

Vælg højtidelighed i Værløse og få vores 10 års erfaring

Planlæg den ønskede begravelse eller bisættelse i samarbejde med vores lokale bedemand i Værløse. Vores egne ansatte bedemænd er uddannede i at tilpasse højtideligheden til netop jeres ønsker.

Vi kan bestilles online, hvor du nemt kan justere ceremonien efter jeres ønsker. Bestil økologisk kiste og urne og få blomster fra jeres lokale florist – eller gå efter bedste pris, og lad os være Værløse's billigste bedemand.

Døgnservice: Kontakt os på telefon for rådgivning omkring priser, eller hvis du ønsker at bestille en personlig samtale med bedemanden. Rustvogn, bedemænd og ønskede kiste kan være fremme inden for tre timer.


Bedemand i Furesø, Per Holm
Telefon - døgn: 70 25 25 33

Priser
Priser

Få gratis rådgivning lige nu

Per Holm

Ledig for samtale: Per er lige nu ledig for en samtale. Ring for gratis rådgivning eller bestil til et uforpligtende møde i Værløse inden for en time.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Få gratis vejledning for gennemførsel af en unik begravelse eller bisættelse i Kirke Værløse eller Hareskov kirke.

  70 25 25 33


Os som bedemænd i Værløse

Få økologiske produkter og klimakompensering af det aftryk som en begravelse og især en bisættelse efterlader for udført nødvendig kørsel og brænding på krematoriet.

Vi kan bestilles online, hvor du nemt kan justere ceremonien efter jeres ønsker. Bestil økologisk kiste og urne og få blomster fra jeres lokale florist – eller gå efter bedste pris, og lad os være Værløse's billigste bedemand.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter den gejstlige højtidelighed i Kirke Værløse kirke, bærer familien ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet på Kirke Værløse kirkegård.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter højtidelighed i eksempelvis Værløse kirke, køres til krematorium, så der godt 14 dage efter kan urnenedsættes på et familiegravsted eller i de ukendtes fællesgrav.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan gennemføres med handling i Hareskov kirke, men med den ene forskel, familien nu udleveret en sø-urne, der kan åbnes for spredning af afdødes aske over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter vi har iklædt afdøde og lagt i kiste, er de også tid til både fremvisning i kiste og en sidste afsked ved rustvognen, inden afsluttende kørsel til krematorium eller kirkegården.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Når du bestiller online, skal du indledningsvis indtaste alle relevante informationer. Herefter skal du blot forvente vi kontakter dig inden for 15 minutter. 

Arrangér begravelse i Værløse online

Når bedemanden har planlagt højtideligheden med præsten og aftalt tid i eksempelvis Værløse Kirke eller Hareskov Kapel, modtager I en mail med et link til bekræftelse af bestillingen. Her kan du tilvælge blomster, gravsten, kister, urner mv. og tilpasse begravelseshandlingen jeres ønsker.

Bedemanden sender herefter en begravelsesplan med alle detaljer vedrørende ceremonien. Begravelsesplanen er jeres garanti for, at begravelsen eller bisættelsen forløber som planlagt.

Aftal begravelsen i dialog på møde

Foretrækker I personlig hjælp til at planlægge begravelsen eller bisættelsen, kommer vi gerne ud til jer og kan være fremme i Værløse og omegn inden for blot en time.Her får I mulighed for at lufte jeres tanker og ønsker vedrørende højtideligheden for bedemanden. 

Først når vi er enige om, hvordan ceremonien skal forløbe, indgår vi en egentlig aftale. Mødet er en del af vores lokalservice og derfor helt uforpligtende.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33