Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Farum

Ring for uforpligtende dialog, møde i privaten og spar 5.000,- på ønskede begravelse i Farum.

10 år som bedemand i Farum med 20.000 tilfredse familier

Vælg en begravelsesforretning med egne bedemænd og rustvogne i hele Nordsjælland. Uddannede bedemænd, der gerne kommer hjem til dig for uforpligtende samtale i hele Furesø kommune.

Og som du nok har lagt mærke til, er det ingen hemmelighed, at vi både sætter en ære i at skabe de bedste rammer for dig og dine nærmeste, men samtidig også har et skarpt øje på dine omkostninger.

Ring hele døgnet for at modtage gratis rådgivning, aftale om besøg, hjælp til onlinebestilling eller blot for en uforpligtende samtale om en begravelse fra Farum kirke eller bisættelse i den moderne Stavnsholtkirken.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Ledig for samtale: Vælg senior bedemand Per Holm, der står til rådighed for en samtale over telefonen lige nu. Få hjælp af Per og sine 10 års erfaring som bedemand i Furesø kommune.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Bedemand Christian har erfaring med især planlægning og gennemførsel af begravelse fra Farum kirke eller bisættelse fra den moderne Stavnsholtkirken.

  70 25 25 33


Os som bedemænd i Farum

Foretrækker du en bæredygtig begravelse, tilbyder vi en økologisk kiste og bionedbrydelig urne. Det er også muligt at CO2-neutralisere alt kørsel og brænding, hvis der er ønske om en bisættelse fra eksempelvis Farum kirke.

Ring hele døgnet for at modtage gratis rådgivning, ønske om et tilbud eller blot for en uforpligtende samtale om en begravelse fra Farum kirke eller bisættelse i den dem moderne Stavnsholtkirken.

Når I kontakter os, kan vi have en bedemand og rustvogn fremme inden for to timer. Vi har erfarne bedemænd samt moderne og miljøvenlige rustvogn, som giver en tryg og fejlfri service og jer en værdig sidste afsked.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter ceremonien i eksempelvis Farum kirke, bærer I som familie kisten ud til på Farum Gl. Kirkegård for afsluttende jordfæstelse. Højtideligheden varetages af den lokale præst.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter ceremoni i f.eks. Stavnsholtkirken, køres i rustvogn til krematorium, så der kan brændes og urnenedsættes i jord på familiegravstedet eller fællesgraven på Farum Nye Kirkegård.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan arrangeres med ceremoni på kapellet, hvorefter en sø-urne vil kunne afhentes af familien på krematoriet efterfølgende. Sø-urnen er godkendt til spredning af aske over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter ilægning af afdøde i kiste på privatadresse eller Lillevang plejehjem, er der sat tid af til fremvisning og en sidste afsked. Herefter køres afdøde i rustvogn til krematorium.

100% klima-kompenseret

 Bestille begravelse eller bisættelse online og samtidig spare 5.000 kr. Det er nemt, da forberedelserne kan foregå over telefon - og i dit eget tempo og i rolige omgivelser.

Bestil bedemand fra Farum online

Start vores e-mærkede onlinebestilling, hvorefter vi kontakter dig telefonisk inden for 15 min. Sammen drøfter vi situationen, og vi kan arrangere, at der ankommer en bedemand med rustvogn og kiste inden for to timer.

Når bedemanden har kontaktet og alt er aftalt, sender vi et link til en bekræftende bestilling, hvor du også kan vælge urne, blomster og gravsten online.Betal billigst med kort eller bestil på kredit. 

Du modtager vores begravelsesplan og samlet faktura på forkant af højtideligheden i eksempelvis Farum kirke. Desuden ordner vi alt papirarbejdet, inklusiv ansøgning om begravelseshjælp.

Vi tager på hjemmebesøg

Foretrækker du at få besøg af vores lokalkendte bedemand eller en af vores andre dygtige bedemænd, så kan vi være fremme hos dig inden for to timer, efter du har kontaktet os.

Mødet er uforpligtende, og vi drøfter sammen jeres tanker om den forestående begravelse i Furesø Kommune. Vi hjælper jer med at stå for begravelsesservicen, hvis I ønsker det.

Vi er en landsdækkende begravelsesforretning, som hjælper med at planlægge begravelser og bisættelser for hele Danmarks befolkning. Vi har egne lokale forretninger rundt i landet og samarbejder tilmed med mange lokale bedemand. Derfor kan vi også hjælpe dig.

I Farum er det vores egen ansatte bedemænd du vil møde på adressen, og det er os, der arrangerer den ønskede begravelse eller bisættelse. Du får personlig rådgivning fra en lokalkendt bedemand med stor erfaring med især bisættelser fra Stavnsholtkirken.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33