Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Birkerød

Spar 5.000,- ved uforpligtende dialog og besøg af en bedemand med 20.000 tilfredse familier.

10 års som lokal bedemand i Birkerød med økologiske produkter

Få vores gratis rådgivning om begravelse fra Bistrup Kirke, eller en klassisk bisættelse i Birkerød Kirke på bakken. Vi er en begravelses forretning, der har 10 års erfaring som bedemænd i Birkerød.

Vælg en bedemand, der kan være fremme inden en time for samtale, og tre timer, hvis der også er behov for kørsel fra Hospice Søndergård, et Birkerød-plejehjem eller en privat adresse.

Døgnservice: Bestil med bedemandens besøg for samtale, og vi ordner alt på mødet og alle aspekter af den ønskede handling. Ellers bestil os online eller lad os starte en bestilling op over telefonen lige nu.

Bedemand i Birkerød
Døgn-telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Ring hele døgnet til Rudersdals bedemænd

 

Christian Holm

Vagthavende: Christian har speciale i alternative begravelser og bisættelser, når I som familie ønsker en unik begravelse eller bisættelse i Birkerød. Ring gerne lige nu.

  70 25 25 33Oplev os som bedemænd

Vi er en begravelsesforretning med ansatte bedemænd, der har 10 års erfaring som lokale bedemænd i Birkerød. Vi er meget stolte af vores 20.000 tilfredse familier.

Vores mision: Vores strømforbrug er CO2-naturaliseret og du kan tilvælge CO2-neutralisering af både rustvognskørsel og kremeringen ved ønske en bæredygtig bisættelse. Sortering af emballage og konstant fokus på optimering af vores forbrug, er et dagligt fokus.

Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter handlingen i eksempelvis Birkerød Kirke, eller en borgerlig handling fra kapel, bærer I som familie kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse som afslutningen på ceremonien.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter handlingen i eksempelvis Bistrup eller Høsterkøb Kirke, køres kisten i rustvogn til krematorium, så der afslutningsvist kan nedsættes en økologisk urne på kirkegården.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan gennemføres med handling i Søholm Kapel uden præst, hvor I som familie på krematoriet efterfølgende får udleveret en sø-urne, der kan benyttes til askespredning over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter bedemand har iklædt og lagt afdøde i kiste, er der lagt tid ind til en sidste afsked i kiste ved rustvognen, inden kisten køres til Hillerød eller Bispebjerg Krematorium for brænding.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Få laveste pris og mindste Co2-aftryk ved at vælge vores elektroniske bestilling. Start med at udfylde vores første trin og afvent vi kontakter dig indenfor 15 minutter.

Bestil din bedemand online

Kan du godt undvære bedemandens besøg, kan du med fordel vælge vores elektroniske tilbud. Start med at udfylde en simpel formular, og forvent at bedemanden kontakter dig for samtale inden for 15 minutter. 

Når vi over telefon har arrangeret det hele, modtager du et link til bekræftelse af din bestilling, hvor det også er muligt at vælge blomster, urner og gravsten – betal med kort, eller bestil på kredit.

Få besøg inden for to timer

Foretrækker du – eller I som familie – vores assistance, kommer vi gerne på hjemmebesøg til samtale i Birkerød. På mødet taler vi ønskerne igennem, og kun hvis vi kan blive enige om en bestilling, indgår vi en aftale inkl. ønskede blomster, hvis I ikke foretrækker egen lokal blomsterhandler.

Alt vil være gratis, hvis I mod forventning alligevel ikke skulle vælge vores Birkerød-bedemand til begravelsen.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33