top
.

Begravelse

Familien bærer kisten ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse på gravstedet efter højtideligheden.

- Hvid begravelses-kiste
- Iklæder i tøj og ilægning
- Arrangerer handlingen
- Laver alt papirarbejde
- Søger begravelses-hjælp
- Rustvogn, 1x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 7.587,-
Uden ceremoni: 6.992,-

Bisættelse

Efter højtideligheden køres kisten til krematorium, så urne kan nedsættes i gravstedet eller askespredes over havet.

- Hvid bisættelses-kiste
- Iklædning og ilægning
- Fuldservice inklusiv alt
- Søger begravelses-hjælp
- Ø-urne eller Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 9.082,-
Uden ceremoni: 7.287,-

Bedemand i Birkerød

Spar 5.000,- ved uforpligtende dialog og besøg af en bedemand med 20.000 tilfredse familier.

10 års som lokal bedemand i Birkerød med økologiske produkter

Få vores gratis rådgivning om begravelse fra Bistrup Kirke, eller en klassisk bisættelse i Birkerød Kirke på bakken. Vi er en familiedrevet begravelses forretning, der har 10 års erfaring som bedemænd i Birkerød.

Vælg en Familien Holm-bedemand, der kan være fremme inden en time for samtale, og tre timer, hvis der også er behov for kørsel fra Hospice Søndergård, et Birkerød-plejehjem eller en privat adresse.

Døgnservice: Bestil med bedemandens besøg for samtale, og vi ordner alt på mødet og alle aspekter af den ønskede handling. Ellers bestil os online eller lad os starte en bestilling op over telefonen lige nu.

Bedemand i Birkerød, Per Holm
Døgn-telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Ring hele døgnet til Rudersdals bedemænd

Peter Holm

Ledig for samtale: 10 års erfaring med begravelser i Birkerød. Peter er tidligere instruktør på uddannelsen for bedemænd, og kan derfor svare på alle spørgsmål om begravelser.

  70 25 25 33

Per Holm

Ledig for samtale: Senior bedemand Per kommer gerne på besøg for uforpligtende samtale om alt fra blomster og kister til en begravelse og gravsten fra lokal stenhugger i Birkerød.

  70 25 25 33

Christian Holm

Vagthavende: Christian er ældste søn i familieforretningen, og har speciale i alternative begravelser og bisættelser, når I som familie ønsker en unik begravelse eller bisættelse i Birkerød.

  70 25 25 33Oplev os som bedemænd

Familien Holm: Vi er en familiedrevet begravelsesforretning med ansatte bedemænd, der har 10 års erfaring som lokale bedemænd i Birkerød. Vi er meget stolte af vores 20.000 tilfredse familier.

Vores mision: Vores strømforbrug er CO2-naturaliseret og du kan tilvælge CO2-neutralisering af både rustvognskørsel og kremeringen ved ønske en bæredygtig bisættelse. Sortering af emballage og konstant fokus på optimering af vores forbrug, er et dagligt fokus.

Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter handlingen i eksempelvis Birkerød Kirke, eller en borgerlig handling fra kapel, bærer I som familie kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse som afslutningen på ceremonien.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter handlingen i eksempelvis Bistrup eller Høsterkøb Kirke, køres kisten i rustvogn til krematorium, så der afslutningsvist kan nedsættes en økologisk urne på kirkegården.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan gennemføres med handling i Søholm Kapel uden præst, hvor I som familie på krematoriet efterfølgende får udleveret en sø-urne, der kan benyttes til askespredning over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter bedemand har iklædt og lagt afdøde i kiste, er der lagt tid ind til en sidste afsked i kiste ved rustvognen, inden kisten køres til Hillerød eller Bispebjerg Krematorium for brænding.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Få laveste pris og mindste Co2-aftryk ved at vælge vores elektroniske bestilling. Start med at udfylde vores første trin og afvent vi kontakter dig indenfor 15 minutter.

Bestil din bedemand online

Kan du godt undvære bedemandens besøg, kan du med fordel vælge vores elektroniske tilbud. Start med at udfylde en simpel formular, og forvent at bedemanden kontakter dig for samtale inden for 15 minutter. 

Når vi over telefon har arrangeret det hele, modtager du et link til bekræftelse af din bestilling, hvor det også er muligt at vælge blomster, urner og gravsten – betal med kort, eller bestil på kredit.

Få besøg inden for to timer

Foretrækker du – eller I som familie – vores assistance, kommer vi gerne på hjemmebesøg til samtale i Birkerød. På mødet taler vi ønskerne igennem, og kun hvis vi kan blive enige om en bestilling, indgår vi en aftale inkl. ønskede blomster, hvis I ikke foretrækker egen lokal blomsterhandler.

Alt vil være gratis, hvis I mod forventning alligevel ikke skulle vælge vores Birkerød-bedemand til begravelsen.

Ring nu – 70 25 25 33