Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Allerød

Book et uforpligtende møde for personlig samtale hos en bedemand med 20.000 tilfredse familier.

10 års erfaring som bedemand sikre en mindeværdig begravelse

Vi kan være fremme for en uforpligtende samtale i Allerød inden for kort tid, og hvis der er behov for vores akutte assistance med kiste og rustvogn på adressen, kan vi være fremme inden for tre timer.

Få en uddannet bedemand i samtale – over telefon, på besøg, eller bestil os billigst online. Vi har mulighed for at arrangere en begravelse eller bisættelse i en af Allerøds fem kirker, hvor vi kommer ugentligt.

Du kan ringe døgnet rundt, hvis du har spørgsmål, ønsker at aftale et møde med en bedemand eller få afhentet på privatadresse. Over telefonen yder vi altid gratis indtastningservice, for opstart af en bestilling.

Bedemand i Allerød
Døgn-telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

 

Christian Holm

Ledig for samtale: Har speciale i alternative bisættelser i Allerød, når I som familie ønsker en unik begravelse - både med præst, og ved en borgerlig handling for familien uden lokale præst.

  70 25 25 33


Os som bedemænd i Allerød

Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter ceremonien i eksempelvia Allerød Kirke, eller en borgerlig handling fra Hareskov eller Hillerød Kapel, bærer familien kisten ud til gravpladsen for direkte jordfæstelse.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter højtidelighed i eksempelvis Blovstrød Kirke, køres i rustvogn til Bispebjerg eller Hillerød Kapel, så der afslutningsvist kan nedsættes en økologisk urne på kirkegården.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan arrangeres med bisættelse i Allerød kirke, blot hvor familien nu får sø-urne udleveret på lokale krematorium. Sø-urnen er økologisk, og designet for askespredning over hav.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter ilægning i kiste på privatadresse eller på et af Allerøds plejehjem, er der tid lagt ind for både fremvisning og en sidste afsked, inden der køres direkte til Krematorium for brænding.

Bestil 100% klima-kompenseret

Vores strømforbrug er Co2-naturaliseret og der kan til vælges Co2-naturalisering af både rustvogns kørsel og energiforbruget ved en kremering, hvis ønske om gennemførsel af en bæredygtig bisættelse.

Bestil din bedemand online

Når du bestiller online, kan du vælge en kirke - det kunne f.eks. være Lillerød Kirke eller Engholmkirken. 

Når vi har talt med præsten, reserveret den valgte kirke, og ordnet med kirkegården, sender vi dig et link, så du kan bekræfte den på telefonen aftalte begravelse eller bisættelse. Her er det også muligt at vælge blomster, en økologisk urne og evt. en dansk gravsten.

Som en sidste del af forløbet, får du tilsendt en plan over den forestående begravelse eller bisættelse i f.eks. Lillerød Kirke, samt en samlet faktura. Vi er ansvarlige for papirarbejdet i forbindelse med begivenheden, og opdaterer dig løbende, hvis der opstår ændringer undervejs i bestillingen.

Du kan bestille en begravelse eller bisættelse online her på siden. Hvis du ønsker hjælp til bestillingen, kan du altid kontakte os for en uforpligtende samtale alle ugens dage i Allerød. Vi yder døgnservice, og kan være fremme inden for få timer i hele Allerød Kommune.


Få besøg inden for to timer

Begravelsen eller bisættelsen planlægges ofte ved, at bedemanden kommer på besøg hos de efterladte. Her lytter bedemanden til de personlige ønsker, mange har, når der skal tages afsked med ens kære.

Hjemmebesøget er gratis, hvis du og din familie mod forventning ikke vælger at benytte vores bedemand i Allerød til den ønskede begravelse eller bisættelse.


Sådan sparer du 5.000 kr. på bedemanden

Hvis vi skal mødes for personlig samtale, giver dette os flere arbejdstimer. Hvis du derimod har det bedre med at tale med os over telefon, og efterfølgende bestemme de sidste detaljer, vil du foretrække vores online-bestilling, der erstatter hjemmebesøgets praktiske beslutninger

Vælg en bæredygtig bedemand

Vi har valgt at føre fortrinsvis danske bæredygtige produkter, der mindsker miljøbelastningen ved en begravelse eller bisættelse. Vores flåde af rustvogne er under to år gamle, og overholder derfor de højeste krav for CO2-udledning og alle butikker bruger grøn strøm i videst mulige omfang.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33