Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Slangerup

Ring hele døgnet for uforpligtende dialog. Få en bedemand med 20.000 tilfredse familier i samtale.

Lad en bedemand med 10 års erfaring rådgive på et møde i Slangerup

Få en bedemand i samtale på telefon eller til hjemmebesøg om en mulig bisættelse eller begravelse i en af Slangerup smukke kirker, herunder Jørnlunde Kirke eller Skt. Mikaels Kirke i midtbyen.

Vi har 10 års erfaring som lokale bedemænd i Slangerup og derfor et indgående kendskab til kirkerne. Vores egne ansatte bedemænd er alle uddannede og vil ankomme i egne moderne rustvogne.

Ring hele døgnet for en uforpligtende samtale, gratis rådgivning eller samtale om valg af danske økologiske produkter. Vælger du personligt møde for samtale, så kan vi ofte være fremme inden for en time.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Vælg bedemand for samtale over telefon eller i Slangerup

Per Holm

Senior bedemand og ledig for en samtale på telefonen. Få Pers 10 års erfaring som bedemand. Han kommer gerne i hjemmet for samtale i Slangerup.

  70 25 25 33

Christian Holm

Få 10 års erfaring med især planlægning og udførelse af højtidelighed i hele Frederikssund Kommune - billigst muligt eller bæredygtig begravelse.

  70 25 25 33


Vælg en bæredygtig bedemand i Slangerup

Vi arrangerer gennemførsel af en bæredygtig kistebegravelse eller bisættelse med økologisk askeurne. Du kan derfor være helt tryg ved at indgå et samarbejde med os i hele Frederikssund Kommune.

Tilvælg eventuelt CO2-neutralisering af al rustvognskørsel og selve brændingen ved kremering – eller gå efter bedste pris, hvor vores danske hvide basiskiste er et meget populært valg i Slangerup.

Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter kirkelig ceremoni i eksempelvis Jørnlunde Kirke, bærer I som samlet familie kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse som afslutningen på den kirkelige handling med præst.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter kirkelig ceremoni i eksempelvis Skt. Mikaels Kirke eller en borgerlig handling uden præst fra Frederikssund Kapel, køres kisten i rustvogn til Ballerup Krematorium for brænding.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Afholdes som en bisættelse i kirke med kiste, hvor den afgørende forskel er, at I som familie får en sø-urne udleveret fra Ballerup Krematorium, så der kan spredes aske over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter iklædning i tøj og ilægning af afdøde i kiste på privatadresse, hospice eller plejehjem, er der langt tid ind for en sidste afsked, før rustvognskørsel til Ballerup Krematorium.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Ring for rådgivning eller start vores e-mærkede online formular, og afvent vores opkald inden for 15 minutter for videre dialog.

Spar penge på bedemanden online

Som en del af vores begravelsesservice, står vi til rådighed døgnet rundt. Ring for en uforpligtende samtale om en mulig klima-kompenseret onlinebestilling af begravelse fra en af Slangerups kirker eller bisættelse fra Frederikssund Kapel.

Når vi i løbende dialog har arrangeret hele ceremonien eksempelvis fra Sct. Mikaels kirke eller som en borgerlig bisættelse fra Frederikssund Kapel, sender vi dig et direkte link til en bekræftende bestilling.

Bestil på kredit eller køb billigst med kort. Ved endelig bekræftelse går vi i gang med at klare alt papirarbejde, inklusiv begravelseshjælp og fremsender begravelsesplan samt samlet faktura.

Bedemanden hjælper hele døgnet

Såfremt der ønskes personlig betjening. kan vi være fremme i Slangerup og omegn inden for 30 minutter. Sammen starter vi ofte med en drøftelse af situationen og vi undersøger muligheder for ceremoni.

Først når vi som bedemand efter mødet har arrangeret den fulde begravelse eller bisættelse og du har godkendt vores faktura, indgås aftale om levering af vores begravelsesservice.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33