Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Gørløse

Ring for gratis rådgivning eller aftale om et uforpligtende møde for personlig samtale i dag.

Få besøg i bedemanden i Gørløse med 20.000 tilfredse familier

På 10 år har vi opbygget et stort lokalkendskab til Gørløse Kirke, men også begravelser fra Strø Kirke med jordfæstelse på kirkegården. Ring hele døgnet for rådgivning og evt. aftale om besøg for samtale.

Ellers bestil online - også i weekenden og på helligdage. Så er det også muligt at sidde hjemme i rolige omgivelser, der erstatter bedemandens hjemmebesøg for katalog-fremvisning. Nem, enkelt og e-mærket.

Døgnservice: Vores bedemænd yder fuld-service og klare alt i forbindelse med den ønskede begravelse. Rustvogn og ønskede kiste kan være fremme inden for tre timer – eller for en personlig samtale.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Ledig for samtale: Vælg at gøre brug af Pers 10 års erfaring med alt fra blomster til begravelse, mulighed for specialkiste og kendskab til mulighederne er priserne på Gørløses to kirkegårde.

  70 25 25 33

Christian Holm

Vagthavende bedemand: Udnyt Christians viden om afholdelse af bisættelser i Strø eller Gørløse Kirke ved begravelser med indlagt kortegekørsel til kirkegården for jordfæstelse.

  70 25 25 33


Præsentation af os som bedemænd

Vælg en bedemand, der kan være fremme med rustvogn inden for to timer. Gå efter bedste pris eller få adgang til vores sortiment af økologiske produkter og CO2-neutralisering af kørsel og kremering.

Du kan ringe til os hele døgnet. Vi kan være fremme inden for en time for samtale eller ved behov for vores akutte assistance og rustvognskørsel til Hillerød Kapel – også i weekenden og på helligdage


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter gejstlig højtidelighed i Gørløse Kirke, bærer I som familie afdøde i kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse som afslutning på højtideligheden med lokale præst.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter den kirkelige handling i eksempelvis Strø Kirke, køres kisten i rustvogn til Hillerød Krematorium, så en urne kan nedsættes på familiegravpladsen eller i ukendt fællesgrav.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan gennemføres med handling i Gørløse Kirke, men hvor I som familie efterfølgende får udleveret en sø-urne på krematorium, for spredning af aske over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter ilægning i kiste på privatadresse eller plejehjem, er der lagt tid ind for fremvisning og sidste afsked for familien ved rustvognen, inden kørsel til Skansekirkegårdens krematorium.

Klima-kompenseret bedemand

 Bestil klima-neutraliseret online. Det er nemt, du sparer 5.000 kr. og vi kontakter dig indenfor 15 minutter for videre telefonisk dialog.

Lokalkendt bedemand i Gørløse

I løbende dialog over telefon og online, arrangerer vi den ønskede begravelse fra f.eks. Strø Kirke. Når alt er fastlagt, modtager du en mail med link til en bekræftelse på reservationen og begravelseshandlingen.

Det er desuden muligt online at vælge en bionedbrydelig urne, blomster fra den lokale florist og designe en passende gravsten. Få et samlet overblik over hele bestillingen og bekræft vores aftaler.

Betal billigst med kort eller bestil på kredit – og vi sender vi dig en samlet begravelsesplan samt en faktura for ceremonien.

Vælg vores personlige service

Foretrækker vores traditionelle begravelsestilbud med besøg i privaten, kan vi være fremme inden for to timer i hele Hillerød Kommune. Lad vores lokalkendte bedemand da rådgive dig.

Gennem dialog lægges der en ramme for ønskede begravelse eller bisættelse, hvorefter vores egne ansatte bedemænd forestår afhentningen og den ønskede ceremoni fra f.eks. Gørløse Kirke med præst eller borgerligt uden præst fra Skansekirkegårdens Kapel.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33