Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Hillerød

Ring for aftale om et uforpligtende besøg for samtale i dag eller bestil billigst online.

Hillerøds billigste lokale bedemand med 20.000 tilfredse familier

Spar 5.000,- vælg en Hillerød-bedemand, der har 10 års erfaring, er uddannet, certificeret og med egen begravelsesforretning. Få møde for personlig samtale inden for en time i hele kommunen.

Få besøg: Vi er til rådighed via telefon døgnet rundt, hvor vi giver kompetent gratis rådgivning, besvarer spørgsmål og aftaler tider for samtalebesøg om eksempelvis en handling i Præstevang kirke.

Bestil online: Benyt vores simple onlineformular og afvent vi kontakt for videre samtale. Forvent fuld service hvor vi arrangerer handling fra Skansekirkegårds Kapel eller den moderne Grønnevang Kirke.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Ledig for samtale: Bedemand Per Holm har gennemført over 2.000 begravelser - og kan derfor med sin erfaring besvare alle spørgsmål omkring en ønsket ceremoni i hele Hillerød kommune.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Få Christian på besøg eller bestil ham online. Få har 10 års erfaring med begravelses handlinger fra den nyrenoveret Nyhuse Kirke eller eksempelvis Præstevang Kirke.

  70 25 25 33Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter handlingen i f.eks. Hillerød Kirke eller på den to-delte kirkegård, Nyhuse Kirke, bæres kisten ud til gravstedet for begravelse so  afslutning på højtideligheden.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter Handlingen i f.eks. Præstevang Kirke eller på Skanekirkegårdens Kapel kremeres kisten, og kan efterfølgende urnenedsættets på familie- eller plænegravstedet.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Gennemføres reelt set som en bisættelse, hvor I som pårørende får udleveret en økologisk sø-urne, hvor de pårørende efterfølgende kan sprede asken over havet fra egen båd.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Inden for tre timer ankommer vi to bedemænd, der iklæder og foretager ilægning af den afdøde i kisten på privatadresse, plejehjem eller Hillerød hospital, for kørsel til krematorium.

Bestil online og spar mest

 Ikke kun 5.000 kr. men også meget CO2 for klimaet. Udfyld vores e-mærket onlineformular, hvis du ønsker bæredygtig eller lavpris begravelse i Hillerød.

Planlæg begravelsen online

Vi sender altid et bekræftelseslink, når vi har arrangeret den ønskede begravelseshandling. På den måde kan du garantere dig, at alt forløber som ønsket, samt adgang til at vælge blomster, urne og designe gravsten.

Køb på kredit eller betal billigst med kort. Vi sender dig en begravelsesplan samt en faktura. Vi håndterer alt papirarbejdet for dig og hjælper også gerne med at søge begravelseshjælp.

Bedemand på hjemmebesøg

Vores bedemand tilbyder også hjemmebesøg i Hillerød, hvis I ønsker en personlig samtale om den forestående begravelseshandling. Vi kan være fremme inden for en time.

Når vi har talt om jeres specifikke ønsker og tanker omkring den ønskede ceremoni, starter bedemanden med at arrangere handlingen ned til mindste detalje, inkl. alt papirarbejdet frem til skifteretten.

I kan forvente fuld service, hvor vi ordner alt. Vi sørger for præst, aftaler med kirken samt graver. Derudover sikrer vi en ufejlbarlig levering af vores begravelsesservice i hele Hillerød kommune.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33