Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 12.899,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 13.789,-
Uden ceremoni: 8.599,-

Bedemand i Helsinge

Ring for uforpligtende dialog, aftale om hjemmebesøg og spar 5.000,- på bedemanden.

Erfaren bedemand i Helsinge med 20.000 tilfredse familier

Få lokalkendte bedemænd i Helsinge. Vi har 10 års erfaring med højtidelighed Helsinge Kirke eller fra ceremoni fra Skanse Kapel - bestilt online eller med personlig samtale.

Da vi har egne rustvogne og ansatte bedemænd, kan du være helt tryg ved at indgå et samarbejde med os. Du vil kun møde uddannede og certificerede bedemænd, der har et lokalt stort kendskab.

Kontakt os døgnet rundt, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til planlægning af en begravelse eller bisættelse i Helsinge og omegn. Vi svarer også om aften, natten og i weekenden.


Bedemand i Helsinge, Per Holm
Døgn-telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Ledig for samtale: Senior bedemand Per har altid mulighed for telefonisk samtale fra sit kontor på Søbuen i Hillerød. Ring hele døgnet for aftale om et personligt møde eller besøg i Helsinge.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Christian har speciale i alternative bisættelser, når familien ønsker en unik begravelse fra det lokale kapel eller Annisse Kirke. Ring og få et møde med Christian i privaten.

  70 25 25 33


Vælge en moderne bedemand

Video: Vælg økologiske produkter og få også mulighed for at CO2-neutralisere al rustvognskørsel samt kremering på Hillerød Krematorium, hvis der er ønske om en bæredygtig bisættelse fra Helsinge Kirke.

Det er også mulighed for at bestille hele ceremonien klima-kompenseret online, eller du kan kontakte os og aftale et møde. Vi kan være fremme hos dig inden for to timer eller på et andet tidspunkt efter ønske..


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter ceremonien i eksempelvis Valby eller Ramløse Kirke, bærer I som familie, kisten ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse i forlængelse af den kirkelige højtidelighed.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter ceremonien i eksempelvis Helsinge Kirke køres kisten i rustvogn til Hillerød Krematorium, så der kan brændes og urnenedsættes i jord på familiegravstedet eller ukendt fællesgrav.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Gennemføres oftest med ceremoni i kirke, hvorefter en sø-urne kan udleveres til familien på Hillerød Krematorium, der kan benyttes for askespredning af afdødes aske over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter Ilægning i kiste på privatadresse, et Gribskov plejehjem eller Arresødal Hospice, køres kisten i rustvogn til krematorium uden nogen form for ceremoni ved kisten forud brændingen.

Bestil Helsinges bedemand online og spar 5.000 kr.

 Påbegynd en bestilling her fra hjemmesiden, og forvent vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter. Her rådgiver vi om alt fra valg af kirke, kiste og blomster. Det er nemmere for os, bedre for klimaet og billigere for dig.

Bestil din bedemand online

I løbende dialog med dig arrangerer vi den komplette højtidelighed fra eksempelvis Annisse eller Valby Kirke. Vi sender dig et link til bekræftelse på e-mail, når kirken er reserveret til den valgte dato.

Vælg blomster til kiste og guld, blomsterkranse og kistepynt, design en gravsten, få en økologisk urne og bekræft alle aftaler med kirke og kirkegård online. Betalt billigst med kort eller bestil på kredit.

Når alt er bestilt, modtager du en plan over begravelsen, så du er helt med på, hvad der kommer til at ske på dagen. Det sikrer vores ufejlbarlighed i levering af vores begravelsesservice.

.

Få besøg inden for to timer

Foretrækker du vores traditionelle begravelsespakke med besøg i Helsinge, kan vi være fremme inden for to timer. Vores lokalkendte bedemand vil da rådgive om mulighederne for f.eks. handling i Ramløse Kirke.

Lad os stå for planlægningen af ønskede begravelse eller bisættelse og lad vores egne ansatte bedemænd forestå afhentningen eller/og ønskede ceremoni fra kapel eller klassiske begravelse i Helsinge Kirke.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33