Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 12.899,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 13.789,-
Uden ceremoni: 8.599,-

Bedemand i Græsted

Ring for uforpligtende dialog. Vælg gratis rådgivning eller besøg for samtale i dag.

Græsteds lokale bedemænd i 10 år med 20.000 tilfredse familier

Vi taler gerne om priser. Det er nemlig ingen hemmelighed, at selvom vi sætter en ære i at skabe de bedste rammer for dig og dine nærmeste, har vi samtidig også et skarpt øje på dine omkostninger.

Få en vores lokale bedemand i samtale eller til det traditionelle besøg i privaten. Hos os går grundighed og en god pris derfor hånd i hånd – og ønskes laveste pris, skal du vælge vores onlinebestilling.

Ring hele døgnet for aftale om en personlig samtale, gratis rådgivning, ønske om tilbud eller blot en uforpligtende samtale om en begravelse eller bisættelse i hele Græsted Kommune.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Vagthavende bedemand: Vælg Per for en uforpligtende samtale på telefonen hele døgnet. Per har 10 års erfaring som bedemand i Græsted og kommer gerne på besøg for personlig samtale.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig på telefon: Bedemand Christian er ledig ved telefonen lige nu. Christian har mange års erfaring med især bisættelser fra Søborg Kirke og kiste begravelser fra Mårup kirke og kirkegård.

  70 25 25 33


Oplev os som bedemænd i Græsted

Foretrækker du en bæredygtig begravelse, tilbyder vi økologisk kiste og bionedbrydelig urne. Det er også muligt at CO2-neutralisere al kørsel og brænding, hvis der er ønske om en bisættelse i Græsted Kirke.

Vælg også en bæredygtig bedemand med egne rustvogne i hele Nordsjælland, så vi kan garantere ufejlbarlighed i vores begravelsesservice med uddannede bedemænd.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter højtidelighed i eksempelvis Græsted Kirke eller en borgerlig ceremoni fra Hillerød Kapel, bærer familien ud til gravpladsen for jordfæstelse af kisten som afslutning på ceremonien.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter højtidelighed i eksempelvis Blistrup eller Esbønderup Kirke, køres kisten afslutningsvis til Hillerød Kapel for brænding, så der sidst kan nedsættes en urne på kirkegården.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan gennemføres med bisættelse i Græsted kirke, men hvor I som familien blot får sø-urne udleveret på Hillerød krematorium. Urnen er designet til askespredning over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter ilægning i kiste på privat adresse i Græsted eller eksempelvis Skovsminde Omsorgscenter, er der lagt tid ind for en sidste afsked ved rustvognen, inden kørsel til krematorium.

Spar mest - book online

 Ved at bestille bedemand online har du mulighed for at opnå en besparelse på op til 5.000 kr. Udfyld formularen her på siden og forvent at ringer vi dig op inden 15 minutter for samtale og aftale de nærmere detaljer.

Bestil din bedemand online

Over telefon lægger vi sammen rammerne om en ceremoni fra Græsted Kirke eller borgerlig handling fra Hillerød Kapel. Når alt i løbende dialog er reserveret, sender vi dig et link til din e-mail for bekræftelse. 

Online er det muligt at bekræfte alle aftaler, vælge kiste og urner, samt en passende gravsten og blomster til kirke. Betalt billigst med kort eller bestil på kredit for betaling om 90 dage via boets midler. 

Som afslutning modtager du en begravelsesplan og samlet faktura på forkant af højtideligheden. Herefter klarer vi alt det praktiske, med alt papirarbejde og ansøgning om begravelseshjælp.

Få bedemanden på besøg

Ønsker du i stedet at møde os som bedemænd personligt, før der træffes nogle beslutninger, tilbyder vi muligheden for at arrangere et fysisk hjemmebesøg. Ring hele døgnet for aftale.

På mødet taler vi alt vi alle aspekter af en begravelse eller bisættelse igennem, samt giver os tid. Vi ved dette er den svære tid for familien, hvor det er vigtigt at I kan få sagt et trygt og godt farvel.

Et hjemmebesøg vil med andre ord sige en uforpligtende aftale, hvor bedemanden kommer hjem til dig. I vante og trygge omgivelser, har I således ro og tid til at sætte jer ned for samtale om alle detaljerne. Det er på vores levering af de små unikke detaljer, vi skal måles som bedemand i Græsted. Vores lokale viden og erfaring vil være afgørende for gennemførelsen af den forestående ceremoni.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33