Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 12.899,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 13.789,-
Uden ceremoni: 8.599,-

Bedemand i Fredensborg

Få besøg for samtale, gå efter økologi og spar 5.000,- på begravelsen i Fredensborg.

Smuk begravelse i Fredensborg bestilt på et møde eller online

20.000 tilfredse familier: Vælg en begravelsesforretning, der med 10 års erfaring, som varetager bisættelser og begravelser i Fredensborg. Lad os hjælpe jer som familie igennem en svær tid på et møde i dag.

Og da vi ved, at det kan virke uoverskueligt at skulle arrangere en begravelse midt i sorgen, hjælper vi med alt vedrørende ceremonien - det gælder også papirarbejdet, som vi klarer for jer.

Døgnservice: Vi står altid til rådighed med hurtig service, og vores bedemænd kan være fremme i inden for tre timer. Ring og lad eventuelt bedemanden gratis starte en bestilling op over telefonen.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Ledig for samtale: Senior bedemand med 10 års erfaring. Per er altid mulig at kontakte på telefonen for en uforpligtende samtale og har mange års erfaring med højtideligheder i Fredensborg.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Bedemand Christian har dagligt et samarbejde med Fredensborg Kommune. Christian har også unik viden om afholdelse af specielle bisættelser i hele lokalområdet.

  70 25 25 33Video: Hvem er vi som bedemand?

Lad os hjælpe familien igennem en svær tid, og skabe en flot, mindeværdig begravelse. Få rådgivning i privaten, eller bestil klima-kompenseret ønskede begravelse i f.eks. Asminderød Kirke online.

Få en bæredygtig bedemand, der både udnytter en computer til at nedbringe vores arbejdstimer, og er i gang med omstilling til bæredygtige produkter og drift. Vi er startet med vores produkter og valgt også at tilbyde CO2-neutralisering af al kørsel og brændingen i Hillerød krematorium.

Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Priseksempel, Hvad koster en begravelse?: Efter ceremonien i eksempelvis Asminderød Kirke, eller en borgerlig handling fra Hillerød Kapel, bæres kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter ceremonien i eksempelvis Grønholt Kirke, køres i rustvogn til Hillerød Skansekapel for brænding, så der efterfølgende kan nedsættes en askeurne på kirkegården.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Afholdes som en bisættelse - med eller uden ceremoni, hvor den afgørende forskel er, at familien får en sø-urne udleveret på krematoriet, så der kan askespredes fra båd over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter iklædning i tøj og ilægning af afdøde i kiste, er der indlagt tid til en sidste afsked ved kisten, inden der køres til Hillerød Krematorium, så en urne afslutningsvis kan nedsættelse.

Spar mest på bedemanden

 Spar 5.000 kr. Benyt vores e-mærket online-bestilling, og bestil ceremonien i ro og mag derhjemme. Vi vil kontakte dig inden for 15 minutter for samtale.

Bestil din bedemand online

Når vi har arrangeret begravelse i eksempelvis Asminderød Kirke, eller planlagt en borgerlig bisættelse fra Hillerød Kapel, sender vi et link på e-mail til bekræftelse af din bestilling med mulighed for kredit.

Bedre Begravelse er e-mærket, og det er først, når bekræftelse af bestillingen er gennemført, og/eller faktura udstedt, at vi har indgået en bindende aftale.

Dette giver gennemsigtighed, og sikrer, at budgettet for ønskede begravelse eller bisættelse kan overholdes.Er du i tvivl, lad da os give dig et overslag, så du er sikker på, at du får Fredensborgs laveste priser på bedemand

Bestil med hurtig lokal service

Foretrækker du personlig betjening og samtale, kommer vores bedemænd i Fredensborg gerne på besøg, til en drøftelse om en mulig begravelses handling inden for to timer. 

Her taler vi om jeres ønsker til begravelsen eller bisættelsen. Vi har mange års erfaring, og forstår vigtigheden i, at begravelsen foregår efter afdødes ønsker, og uden nogen former for overraskelser.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33