Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 12.899,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 13.789,-
Uden ceremoni: 8.599,-

Bedemand i Helsingør

Få en aftale om et uforpligtende besøg for samtale eller bestil elektronisk på to minutter.

10 års erfaring i Helsingør og 20.000 tilfredse familier

Spar 5.000,- vælg en begravelsesforretning med diplomuddannede bedemænd, der kan være fremme på jeres adresse inden for to timer, til en personlig samtale og/eller kørsel til Helsingør Kapel.

Fuld-service: Når du vælger at lade os stå for begravelsen eller bisættelsen i Helsingør, tager vi hånd om alt det praktiske. Vi klarer alt fra bestilling af præst, til pyntning af kiste og bestilling af blomster.

Vi ordner også alt papirarbejdet, søger begravelseshjælp og kan rådgive om processen i skifteretten. Kontakt hele døgnet vores vagthavende bedemand for hjælp til opstart af en onlinebestilling.


Bedemand i Helsingør, Per Holm
Døgn-telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Senior bedemand Per Holm er lige nu ledig for en uforpligtende samtale på telefonen. Få Pers 10 års erfaring som bedemand i Helsingør - kommer gerne i hjemmet for samtale.

  70 25 25 33

Christian Holm

Bedemand Christian Holm har 10 års erfaring med især planlægning og udførelse af højtideligheder i Gurre Kirke, Sthens Kirke og katolske handlinger fra Sankt Vincents Kirke.

  70 25 25 33


Os som bedemænd i Helsingør

Få økologiske produkter, så det er muligt at få så miljøvenlig en begravelse som muligt. Vi er i gang med en omstilling af vores services til bæredygtig levering. Derfor har CO2-neutraliseret vores onlinebestilling, samt tilbyde samme for brug af rustvogne og kremering på Helsingør krematorium.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter højtidelighed i f.eks. Sankt Olai Kirke, eller en borgerlig ceremoni fra Helsingør Kirkegårds kapel, bærer familien ud til gravpladsen for jordfæstelse på kirkegården.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter højtidelighed i f.eks. Vestervang Kirke, køres afslutningsvis til Helsingør Krematorium, så der efterfølgende kan nedsættes en økologisk askeurne på Helsingør kirkegård.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Gennemføres som en bisættelse i kirke, med den ene forskel, at kirkegård ikke benyttes, men familien nu får sø-urne udleveret på krematoriet, designet for askespredning over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter ilægning på privatadresse eller et af Helsingørs plejehjem, er der også indlagt tid ind for en fremvisning og sidste afsked ved rustvognen, før kørsel til Hillerød Krematorium.

Minimum CO2-aftryk

 Få laveste pris og mindste Co2-aftryk ved at vælge vores elektroniske bestilling. Start med at udfylde vores første trin og afvent vi kontakter dig indenfor 15 minutter.

En tryg e-mærket online-bestilling

Bestil hurtigt og let begravelsen eller bisættelsen i Helsingør online. Du sparer op til 5.000,-, og bedemanden kontakter dig umiddelbart efter bestillingen er startet op her på siden.

Som bedemænd yder vi kun fuld service og ordner alt – også hvis der ønskes en borgerlig ceremoni i Helsingør Kirkegårdskapel. Prisen er inklusiv alt papirarbejde, samt ansøgning om begravelseshjælp. Forvent vi ordner alt for ønsket begravelse.

Få hjemmebesøg i Helsingør

Hvis I foretrækker vores lokale assistance, kan vi være hurtigt fremme til en samtale, og/eller kisteilægning og kørsel til Helsingør Kirkegårdskapel. 

Ved en personlig samtale med bedemanden, er der rig mulighed for at stille spørgsmål og få rådgivning om ønsket begravelse eller bisættelse. Samtalen kan være med til at skabe ro og afklaring omkring den forestående begravelseshandling.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33