Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Hellebæk

Ring lige nu for uforpligtende dialog og aftale om et møde for samtale i Hellebæk.

Også billigste bedemand i Hellebæk med 20.000 tilfredse familier

Bedre Begravelse er en begravelses forretning med egne ansatte bedemænd kan være fremme med lokal assistance indenfor tre timer - eller blot et besøg for personlig samtale ofte hurtigere.

Vi tilbyder både de traditionelle begravelser med samtale i privaten, eller bestilling over telefon og online. Lad os arrangere for en klassisk handling i til Hellebæk Kirke eller fra kapellet uden præst.

Døgnservice: Vi lægger vægt på god service og står klar ved telefonen døgnet rundt til at hjælpe. Ring lige nu og lad os trygt planlægge en forestående bisættelse eller begravelse i hele Helsingør Kommune.


Bedemand i Helsingør, Per Holm
Døgn-telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Ledig for samtale: Per har over 10 år erfaring i afholdelse af især kirkelige begravelser i Hornbæk Kirke, samt borgerlige bisættelse uden præst fra Helsingør Kapel.

  70 25 25 33

Christian Holm

Vagthavende bedemand: Vælg Christian, der har erfaring med afholdelse af økologiske begravelser i kirke eller klima-kompenserede bisættelser fra kapellet i Helsingør.

  70 25 25 33


Få indsigt i os som bedemænd i Hellebæk

Video: Bestil 100%-klimakompenseret online og spar med prisgaranti 5.000 kr. ved brug af vores danske hvide basiskiste, hvor alt er bestil over telefon og online med CO2-neutraliseret rustvognkørsel til Hellebæk Kirke.

Ellers vælg en bisættelse, hvor også kremeringen på Helsingør Krematorium kan bestilles med CO2-neutralisering. Vi har 10 års erfaring med både kirkelige og borgerlige ceremonier fra kapellet.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter handlingen i eksempelvis kirkegårds kapellet, bærer I som familie kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse af kisten som afslutning på ceremonien.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter handlingen i f.eks. Hornbæk eller Hellebæk Kirke køres kisten i rustvogn til Helsingør Krematorium, så der afslutningsvist kan nedsættes en urne på et gravsted.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan arrangeres med ceremoni i Hellebæk Kirke, hvor I som familie får en sø-urne udleveret efterfølgende, der kan benyttes for askespredning over havet fra båd.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter bedemænd har iklædt og lagt afdøde i kiste, er der tid til en fremvisning i kiste og sidste afsked, inden kørsel i rustvogn til Helsingør Krematorium for kremering.

100% CO2-neutralisering

 Du kan bestille begravelsen klima-kompenseret ved at starte en bestilling her på siden. Det er nemt og bekvemt og vi kontakter dig inden for 15 minutter.

Spar 5.000,- på bedemanden

Lad os arrangere en højtidelighed i Hellebæk Kirke. Vi lytter og opfylde dine og familiens ønsker. Når vi har arrangeret alt – også med præst på Helsingør Kapel, så får du en e-mail med et link til en bekræftelse.

Online kan der også vælge blomster, urne og gravsten. Betal billigst med kort eller bestil begravelsen på kredit. For at gøre det nemmere for dig, så sender vi dig en udførlig plan over den arrangerede begravelse eller bisættelse, samt samlede faktura på mail.

Møde inden for to timer

Foretrækker du - eller I som familie - lokal assistance, kan vi i hele Nordsjælland være fremme på den ønskede adresse for samtale. På mødet starter vi ofte med en drøftelse af situationen og forestående begravelse eller bisættelse.

Hvis I bliver enige om forløbet, er det muligt at indgå en aftale på samme møde. Vi sigter altid efter at imødekomme ethvert behov, I måtte have.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33