Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Hornbæk

Bestil personligt møde eller få bedemandens rådgivning gratis over telefon hele døgnet.

Vi er Made in Hornbæk - og dette med 20.000 tilfredse familier

Vælg en begravelses forretning som faktisk er designet Hornbæk. Vi har derfor et dybt og bredt kendskab til mulighederne for afholdelse af højtideligheder.

Så når du bestiller begravelsen hos os, klarer vi alt det praktiske. Du behøver derfor ikke bekymre dig om papirarbejde, det klarer vi også. Vi søger begravelseshjælp og kan rådgive om skifteretten.

Kontakt os døgnet rundt - alle dage året rundt. Få gratis rådgivning over telefonen om gennemførsel af en begravelse eller bisættelse fra Hornbæk Kirke, aftale om besøg eller bestil os online i Hornbæk.


Bedemand i Hornbæk, Per Holm
Ledig på telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Vagthavende: Senior bedemand med 10 års erfaring er altid mulig at kontakte på telefonen for en uforpligtende samtale. Få Pers mange års erfaringer med højtideligheder i Hornbæk.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Bedemand Christian Holm har erfaring med begravelser og især borgerlige ceremonier fra kapellet eller begravelser fra Hornbæk Kirke med jordfæstelse på kirkegården.

  70 25 25 33


Oplev os som bedemænd i Hornbæk

Få økologiske produkter og få mulighed for CO2-neutralisering af både rustvognskørsel og kremering. Vi kan være fremme inden for to timer, hvis der er brug for vores akutte service og kørsel til kapel.

Ring for aftale eller bestil os klima-kompenseret elektronisk og spar ikke kun 5.000 kr. på bedemanden, men også klimaet mest muligt. Over 10 år har 20.000 familier sparet miljøet for 43,5 ton CO2.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter ceremonien i Hornbæk Kirke bæres kisten ud til rustvognen med kortegekørsel til gravpladsen på Hornbæk Kirkegård for jordfæstelse som afslutning på ceremonien.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter ceremonien i eksempelvis Hellebæk eller Villingerød Kirke køres der i rustvogn til Helsingør Kapel for kremering, så der kan nedsættes en urne på Hornbæk Kirkegård.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Afholdes oftest som en bisættelse i kirke, dog med den afgørende forskel, at I som familie nu får udleveret en sø-urne fra krematoriet, der er designet til askespredning over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter iklædning af tøj og ilægning af afdøde i den ønskede kiste køres kisten til Helsingør Krematorium, hvorefter en urne kan nedsættes på et gravsted eller aske kan spredes i Kattegat.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Kan du undvære bedemandens besøg, bør du vælge vores CO2-neutraliseret online-bestilling designet i Hornbæk. Forvent vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.

Bestil begravelse i Hornbæk hjemmefra

Når vi i løbende dialog har arrangeret ceremonien med præsten i eksempelvis Hornbæk Kirke eller borgerligt fra Helsingør Kapel, modtager du en bekræftelses-mail og mulighed for køb på kredit. 

Efter du har bekræftet alle aftaler, valgt blomster, urne og gravsten, fremsender vi begravelsesplanen sammen med en samlet faktura. Fakturaen gør det let for dig at overskue omkostningerne.

Få besøg inden for to timer

Foretrækker du besøg inden for to timer, kommer vores bedemand gerne på hjemmebesøg, hvis der er behov for at tale ceremonien igennem ved en personlig samtale - ganske uforpligtende. 

Denne samtale er helt uforpligtende, og der vil kun blive indgået en aftale om levering af vores begravelses-service, hvis vi kan blive enige om handlingen i Hornbæk Kirke eller på kirkegården ved bygrænsen.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33