Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Gilleleje

Gør som 20.000 tilfredse familier. Få besøg eller bestil online og spar 5.000,- på bedemanden.

Få 10 års erfaring som lokal bedemand i Gilleleje

Vores lokalkendte bedemand i Gilleleje kan være fremme hos jer inden for to timer. Få fuld-service, uanset om du bestiller bedemanden online eller i forbindelse med et hjemmebesøg.

Vælger du online med telefonisk dialog, sparer du mest - også også for miljøet. Den eneste forskel er, at bedemanden ikke kommer på besøg til katalogfremvisning, resten er som traditionelt.

Ring hele døgnet og modtag gratis rådgivning eller få en aftale om et uforpligtende møde. Bedemænd, rustvogn og ønskede kiste, kan være fremme inden for tre timer i hele Gribskov kommune.


Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

 

Christian Holm

Christian har unik viden om afholdelse af klassiske begravelser og bisættelser i eksempelvis Smidstrup Kirke eller det lokale kapel uden brug af præst ved ceremonien.

  70 25 25 33


Os som bedemænd i Gilleleje

Få fuld-service, uanset om I bestiller 100% klima-kompenseret online eller i forbindelse med et hjemmebesøg, hvor vi sammen vender alle ønsker tanker og nuancer gennem personlig samtale.

Vi tilbyder økologiske danske kister, urner fra Aarhus og Bornholm og sæsonbestemte blomster fra jeres lokale florist. Få også mulighed for at CO2-neutralisere al rustvognskørsel og kremeringen.

Ellers gå efter laveste pris. Vi yder prisgaranti for minimum 5.000 kr. besparelse ved brug af vores danske standardkiste, produceret på Sydsjælland. Betalt lavest pris med kort eller bestil på kredit.

Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter handlingen i eksempelvis Søborg Kirke, bærer I som familie afdøde til gravplads for jordfæstelse af kisten som afslutning på højtideligheden på kirkegården.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter højtidelighed i eksempelvis Gilleleje Kirke, køres kisten til Helsingør Krematorium, så der kan nedsættes en urne i familiegravstedet eller i ukendt fællesgrav.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan afholdes som en bisættelse i eksempelvis Smidstrup Kirke, men hvor I får en sø-urne udleveret efterfølgende, til brug for spredning over havet fra egen båd.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Ilægning i kiste inden for to timer i på privatadresse eller plejehjem. Mulighed for fremvisning og sidste afsked ved rustvogn inden kørsel til Helsingør krematorium.

100% klima-kompenseret

 Start en onlinebestilling og forvent vi kontakter dig for personlig betjening inden for 15 minutter. Over telefon drøfter vi jeres situation og mulighederne og lægger sammen rammen om en ceremoni.

Gillelejes bedemand er online

Når vi har arrangeret ceremonien Søborg Kirke, modtager du et link til en bekræftende bestilling. Alle aftaler kan bekræftes online. Du kan også vælge urne, lokale blomster og gravsten.

Betal billigst med kort eller bestil på kredit. Efter dit valg af betalingsform, modtager du altid en begravelsesplan og faktura for at sikre, at højtideligheden forløber efter dine ønsker.

Vi ordner selvfølgelig alt papirarbejdet, hvilket også inkluderer begravelseshjælp. Det eneste du undværer ved at bestille online, er bedemandens hjemmebesøg for katalogfremvisning.

Få bedemandens besøg i dag

Foretrækker du – eller I som samlet familie - vores personlige tilstedeværelse for samtale, kan vi være fremme inden for to timer i Gilleleje. Vi starter altid med at drøfte den foreliggende situation.

Under samtalen afstemmer vi alle tanker og ønsker omkring begravelsen, og jeres forventninger til os som bedemand. Kun hvis vi bliver enige om en bestilling, indgår vi en aftale om vores begravelsesservice.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33