Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Frederiksværk

Online eller besøg

Spar 5.000,- på en lokal bedemand med miljøvenlige rustvogne.

10 år som prisbevidst bedemand med 20.000 tilfredse familier

Bestil lokale bedemand enten via et personligt møde eller brug vores onlinebestilling. Vælg vores økologiske kiste eller opnå laveste pris med vores hvide danskproduceret standard kiste.

Vi kan hjælpe med at bestille jyske og bornholmske urner, lokale blomster og rustvogn, samt en passende gravsten fra lokale stenhuggere.

Ring hele døgnet for aftale om et møde i Frederiksværk, eller bestil os elektronisk – så tager vi kontakt inden for 15 minutter for videre løbende telefonisk dialog, og du sparer 5.000,- på bedemanden.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Vælg bedemand for uforpligtende dialog i Frederiksværk

Per Holm

Ledig for samtale: Per er senior bedemand og har i 10 år gennemført begravelser i hele Halsnæs Kommune. Få Per på besøg og få en samtale om alt fra blomster til begravelse og gravsten.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Christian deler ud af sin viden om afholdelse af begravelse fra Frederiksværk og Ølsted kirke samt bisættelse i Melby og Søborg kirke, hvor der køres til det lokale krematorium.

  70 25 25 33


Frederiksværks moderne bedemand

På 10 år tilbyder vi både prisvenlige begravelser, og vi kan også sørge for, at begravelsen er klima-neutraliseret. Ønsker I en bæredygtig begravelse kan rustvognskørslen og kremering i også CO2-neutraliseres.

Bestil online, og vi sparer  køreturen ud til jer samt arbejdstimer. Dermed giver det mindre klimabelastning og et mindre tidsforbrug. Der er derfor, vi både kan levere billigere begravelsesservice.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter højtideligheden i f.eks. Torup kirke bærer I som samlet familie kisten ud på kirkegården. Der er direkte jordfæstelse af afdøde på gravstedet som afslutning på højtideligheden.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter højtideligheden i Frederiksværk kirke, bæres kisten ud til rustvogn for en sidste afsked, inden den køres til krematorium. Urnen kan efterfølgende nedsættes på kirkegården.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Askespredning kan gennemføres med højtidelighed i Vinderød kirke, hvor I bagefter får udleveret en sø-urne af krematoriet, som er designet for spredning af aske over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Bedemand ankommer inden for to timer på privatadresse, plejehjem eller Arresødal Hospice. Vi iklæder og ilægger afdøde i kiste, før kisten køres til krematoriet i rustvogn.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Du kan med fordel benytte vores onlinebestilling. Udfyld blot det første trin, hvorefter vi kontakter dig inden for 15 min og kan være fremme inden for to timer i Frederiksværk.

Klima-kompenseret bedemand

Du kan altid forvente fuld service, samt at alle vores bedemænd er uddannede, eksaminerede og certificerede. Du kan både betale med kort eller på kredit. Ring og få hjælp til bestillingen hele døgnet.

Når vi har arrangeret den ønskede begravelse i eksempelvis Frederiksværk eller Vinderød kirke, sender vi en mail med et link til den bekræftende bestilling, hvor der også kan vælges blomster, urne og gravsten.

Bestil hele begravelseshandlingen på kredit eller betal med kort for at få den billigst mulige løsning. Til slut modtager du en begravelsesplan med alle detaljer samt en samlet faktura. Vi ordner alt papirarbejde, og det inkluderer også begravelseshjælp.

Mød bedemanden inden for to timer

Foretrækker I som familie bedemandens lokale assistance, kan vi være fremme til samtale inden for en til to timer. På mødet drøfter vi ønsker og tanker til begravelsen igennem i ro og mag.

Bedemand arrangerer herefter den komplette begravelse fra eksempelvis Frederiksværk kirke. Vi sender en faktura på forkant af højtideligheden, så du er sikret fuldstændig gennemsigtighed.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33