Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Hundested

Ring hele døgnet og få en erfaren bedemand i samtale eller på hjemmebesøg i Hundested.

Bedemand i Hundested på 10. år med 20.000 tilfredse familier

Lad en af vores ansatte bedemænd arrangere en begravelseshandling i Hundested. Vi kan forestå både borgerlige ceremonier uden præst og kirkelige højtideligheder i eksempelvis Lynæs Kirke.

Få hjælp fra en begravelses forretning, hvor alle vores bedemænd er uddannede. Vi kan komme ud på adressen til hjemmebesøg. I Hundested står vi til rådighed døgnet rundt via telefon.

Ellers bestil os online. Udfyld dine informationer og forvent at vi kontakter dig inden for 15 minutter. Ring hele døgnet for en uforpligtende samtale om en mulig begravelse i hele Halsnæs Kommune.


Bedemand i Hundested, Per Holm
Ledig for samtale: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Vagthavende bedemand: Mød Per til en personlig samtale om mulig kirkelig begravelse eller bisættelse i hele Halsnæs Kommune. Lad Per arrangere begravelsen i Lynæs Kirke i dag.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Christian er lige nu klar ved telefonen for en uforpligtende samtale om ønsker til en lavpris, bæredygtig eller traditionel begravelse med personlig samtale.

  70 25 25 33


Os som bedemænd i Hundested

Ønsker du den bedste pris, kan du også bestille begravelse eller bisættelse i elektronisk. Vi er som begravelsesforretning 100% klima-kompenseret, og du sparer tilmed 5.000 kr. på bedemanden.

Vælg økologiske produkter, herunder kiste og mulighed for klima-kompensering af både kørsel i rustvogn og kremeringen, hvis der skal gennemføres en bisættelse fra Torup Kirke.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter kirkelig højtidelighed i eksempelvis Lynæs Kirke, bærer familien ud til gravpladsen for jordfæstelse af kisten i gravstedet på kirkegården som afslutning på højtideligheden.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter kirkelige højtidelighed i eksempelvis Torup Kirke køres kisten i rustvogn til Randers Kapel, så der afslutningsvist kan nedsættes en urne på f.eks. ukendtes fællesgrav på kirkegården.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan gennemføres som en klassisk bisættelse i Vinderød Kirke, men med den afgørende forskel, at I som familie nu får udleveret en sø-urne, til brug ved askespredning over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Ilægning i kiste inden for to timer i hele Halsnæs Kommune på privatadresse, plejehjem eller Arresødalvej Hospice, med en sidste afsked ved rustvognen, inden kørsel til krematorium.

Bestil bedemanden online

 Spar 5.000 på bedemanden. Påbegynd en bestilling her fra hjemmesiden, og forvent vi kontakter dig inden for 15 minutter. Det er nemmere for os og billigere for dig.

Få Halsnæs bedemænd her

Når vi som din bedemand i løbende dialog med dig, har arrangeret den komplette højtidelighed fra eksempelvis Melby Kirke, sender dig et link på e-mail til en krypteret bekræftende bestilling.

Vælg online blomster til kiste og gulv, kranse og kistedekoration, gravsten, få en økologisk urne og bekræft alle aftaler med kirke og kirkegård. Betalt billigst med kort eller bestil på kredit. 

Når alt er bestilt, modtager du en plan over begravelsen eller bisættelsen, så du er helt med på, hvad der kommer til at ske på dagen. Det sikrer en korrekt levering af vores begravelsesservice.

Få besøg inden for to timer

Foretrækker du - eller I som familie - lokal assistance, kan vi i hele Halsnæs Kommune komme på besøg. På mødet aftaler vi sammen den forestående begravelse eller bisættelse i Torup Kirke.

Hvis I bliver enige om forløbet, er det muligt at indgå en aftale på samme møde. Vi sigter altid efter at imødekomme ethvert behov der måtte være, inden for Folkekirkens rammer i Hundested.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33