Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Ring for rådgivning og samtale om en mulig ceremoni fra kapel

Bedemand i Jægerspris

Vælg en bedemand med 20.000 tilfredse familier og 10 års erfaring i Jægerspris til et møde.

Få 10 års erfaring i Jægerspris som bedemand på et møde

Vælg en lokal bedemand med egen ansatte bedemænd. Få også prisgaranti for en besparelse på 5.000 kr. på bedemandens begravelsesservice i Jægerspris, især hvis du vælger at bestille os online.

Ellers står vi klar til at hjælpe i øjenhøjde og kommer gerne på besøg til et uforpligtende møde, hvor vi sammen kan drøfte alle aspekter og nuancer af jeres unikke situation og ønsker til begravelsen.

Lad os stå for den sidste afsked, uanset om I foretrækker en bisættelse i kirke med rustvogn eller en borgerlig familieceremoni fra kapellet. Vi klarer alt det administrative og søger om begravelseshjælp.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Vagthavende bedemand: Kontakt senior-bedemand Per Holm for en gratis samtale om alt fra blomster ved en bisættelse fra Draaby Kirke til en budgetvenlig gravsten i Frederikssund.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Har 10 års erfaring med gennemførsel af begravelses ceremonier fra både Kyndby og Gerlev kirker, samt bisættelser fra Frederikssund Hospitalskapel uden præst.

  70 25 25 33


Vi som bedemænd I Jægerspris

Hvis I allerede har en klar forestilling om, hvordan ceremonien skal foregå, kan I bestille os online og spare hjemmebesøget. Vi erstatter i så fald hjemmebesøget for katalogfremvisning med en klima-kompenseret og e-mærket elektronisk bestilling med kortbetaling eller kreditkøb.

Vi tilbyder økologiske kister og urner. Ønsker I en bæredygtig bisættelse, er det muligt både at CO2-neutralisere al kørsel og selve kremeringen, hvis afdøde skal bisættes fra en lokal kirke.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter den kirkelige højtidelighed i eksempelvis Islebjerg eller Draaby Kirke bærer i som samlet familie ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter højtideligheden i f.eks. Skoven Kirke eller en borgerlig ceremoni uden præst fra Frederikssund Kapel, køres kisten i rustvogn til krematoriet, så der afslutningsvis kan nedsættes en urne.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Handlingen kan gennemføres som en klassisk bisættelse i Krogstrup Kirke med den afgørende forskel, at I som familien får udleveret en søurne, der er designet til askespredning over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Bedemand iklæder afdøde og ilægning i kiste inden for tre timer. Sidste afsked sker ved rustvognen, før afsluttende kørsel til krematorium eller kirkegård for jordfæstelse.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Du kan via din computer, tablet eller smartphone starte en online bestilling, hvorefter bliver kontaktet inden for 15 minutter. Sammen drøfter vi situationen og kan være fremme i rustvogn - og med valgte kiste, inden for to timer.

Spar penge på begravelse i Jægerspris

Lad os hjælpe med at varetage begravelsen eller bisættelsen i Jægerspris og omegn. Ring for gratis rådgivning eller for aftale om et uforpligtende møde inden for to timer. Alternativt kan du bestille os online, og så kontakter vi dig inden for 15 minutter. 

Fuld service er altid inkluderet, når du bestiller hos os. Det gælder uanset, om du bestiller online eller foretrækker vores lokale assistance i Jægerspris. Når du påbegynder din bestilling, kontakter vi dig for en samtale om de unikke omstændigheder, der gør sig gældende for netop jer.

Når vi har arrangeret begravelsen i eksempelvis Dråby eller Kulhuse Kirke eller en borgerlig bisættelse fra kapellet, modtager du en mail, hvor du skal bekræfte bestillingen samt vælge urne, blomster og gravsten.

Betal billigst med kort eller køb på kredit og modtag en begravelsesplan og faktura på forkant af ceremonien. Vi klarer alt papirarbejdet og hjælper med at søge om forhøjet begravelseshjælp i økonomisk støtte.

Bedemand med personlig betjening

Foretrækker du - eller I som familie - vores personlige tilstedeværelse, kan vi være i Jægerspris til en samtale om jeres unikke situation inden for to timer.

Under samtalen afstemmer vi tanker og ønsker vedrørende begravelseshandlingen. Først når vi har arrangeret højtideligheden og er blevet enige om en bestilling, indgår vi en endelig aftale om vores begravelsesservice for en ceremoni fra Skoven eller Krogstrup Kirke.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33