Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 12.899,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 13.789,-
Uden ceremoni: 8.599,-

Bedemand i Frederikssund

Få bedemanden til møde i dag og spar 5.000,- på begravelsen i Frederikssund.

Få Frederikssunds bedemand med 20.000 tilfredse familier

Vælg en begravelses forretning, hvor vores bedemænd kan være fremme med ønskede kiste i rustvogn inden for tre timer. Ring hele døgnet for uforpligtende dialog over telefonen.

Bestil os online eller få bedemand til et personligt møde i dag. Dette for rådgivning og hjælp dig med at arrangere en bisættelse i Oppe-Sundby, Islebjerg Kirke eller fra Frederikssund Hospitals kapel.

Få kun uddannede bedemænd, der har mere end 10 års erfaring i at planlægge og gennemføre begravelser. Læn dig op ad os som bedemænd, og forvent, at vi ordner alt - inkl. papirarbejde og begravelseshjælp.


Bedemand, Per Holm
Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Vagthavende: Vælg senior bedemand for en uforpligtende samtale om alt fra blomster ved en bisættelse fra Skoven Kirke, til en billig gravsten fra lokal stenhugger i Frederikssund.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Bedemand Christian Holm har speciale i udførelse og gennemførsel af unikke begravelser. Få råd om økologiske eller specialmalede kister, der kan gøre dagen unik.

  70 25 25 33Hvem er vi som bedemænd?

Vælg en økologisk kiste og urne, samt lokale blomster, hvor du eventuelt også lader årstidens blomster definere kistepynten. Det er muligt at CO2-neutralisere al rustvognskørsel og kremering

Du kan kontakte os døgnet rundt, både hvis du har spørgsmål om bæredygtighed eller hvis du ønsker at få et tilbud på 100% klima-kompenseret bisættelse i Islebjerg og Gerlev Kirke

Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter højtidelighed i eksempelvis Oppe Sundby Kirke eller Snostrup Kirke, bærer familien kisten ud til gravpladsen for direkte jordfæstelse på kirkegården som afslutning handlingen.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter højtidelighed i eksempelvis Frederikssund Kirke, eller en familiehandling på Frederikssund Hospitals kapel, bæres ud til rustvogn for kørsel til krematorium for brænding.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Gennemføres som en bisættelse - med eller uden ceremoni med kisten, hvor en urne designet for askespredning udleveres til familien på krematoriet efterfølgende.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Bedemanden ankommer inden for tre timer, hvor afdøde iklædes og lægges i kisten. Der er der afsat tid til en sidste afsked ved rustvognen, før der køres til krematorium.

Spar både penge og CO2

 Spar 5.000 kr. Det er billigt, nemt og bekvemt at sidde i hjemlige omgivelser, mens du gennemfører 100% klima-kompenseret onlinebestillingen med telefonisk dialog.

Bestil din bedemand online

Når vores bedemand har reserveret for ønsket handling, sender vi dig en bekræftelse herpå via mail, så alt kan bekræftes i ro og mag. Til sidst sender vi dig en plan for begravelsen eller bisættelsen, samt en samlet faktura.Vælg en begravelsesforretning med 10 års erfaring som lokal bedemand i Frederikssund Kirke.

Vi har gennemført utallige højtideligheder i især Oppe Sundby Kirke og fra Frederikssund Hospitals kapel. Ønskes benyttelse af kirke, følger vi sognegrænserne. Udgangspunktet er brug af lokal kirke og præst. Er der relationer til f.eks. Jørlunde Kirke, får vi også der arrangeret for handling.

Få besøg inden for to timer

Mange foretrækker at få os på besøg til en snak om, hvordan den forestående begivenhed skal forløbe. Bedemanden kan være fremme hos dig inden for tre timer efter dit opkald eller efter aftale.

I samtalen taler vi om, hvordan en typisk begravelse eller bisættelse forløber, og om, hvordan det er muligt at opfylde de specifikke ønsker, du og din familie eventuelt har i forbindelse med højtideligheden.


Personlig samtale om begravelsen

Mange foretrækker at få os på besøg til en snak om, hvordan den forestående begivenhed skal forløbe. Bedemanden kan være fremme hos dig inden for tre timer efter dit opkald eller efter aftale. I samtalen taler vi om, hvordan en typisk begravelse eller bisættelse forløber, og om, hvordan det er muligt at opfylde de specifikke ønsker, du og din familie eventuelt har i forbindelse med højtideligheden.

Vælg den moderne bedemand

Vi er kun billigere, fordi vi bruger telefon og computer til at minimere bedemandens arbejdstimer for gennemførsel af en afskedsceremoni i Frederikssund. Beskriv den ønskede ceremoni gennem en personlig samtale med bedemanden eller via CO2-neutraliseret online-bestilling, og overlad derefter trygt de administrative opgaver til vores kvalificerede bedemænd, inkl. alt papirarbejdet frem til skifteretten.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33