Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Ølstykke

Få gratis rådgivning eller vælg personligt møde hos en bedemand med 20.000 tilfredse familier.

Spar 5.000,- og få 10 års erfaring som lokalkendt bedemand i Ølstykke

Vælg en begravelses forretning med egne ansatte bedemænd. Vi har erfaring med at arrangeret højtideligheder som begravelser fra Ølstykke Kirke eller bisættelser i Udlejre Kirke.

Når du booker begravelsen gennem Bedre Begravelse, får du adgang til vores økologiske sortiment af kister, urne og blomster. Hvis I ønsker en prisvenlig begravelse, tilbyder vi kun danske produkter.

Vores bedemænd står klar til at hjælpe dig og giver prisgaranti. Bestil os online her på hjemmesiden, eller ring og aftal et uforpligtende møde, eller hvis du blot ønsker et uforpligtende tilbud.


Bedemand I Ølstykke, Per Holm
Telefon hele døgnet: 70 25 25 33

Priser
Priser

Vælg bedemand for uforpligtende samtale

Per Holm

Ledig for samtale: Vælg Per Holm for en uforpligtende samtale på telefonen hele døgnet. Aftal gerne et personligt møde i Ølstykke. Per kan være fremme inden for en time for samtale.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Lad Christian dele ud af sin mange års erfaring med især begravelses handlinger fra Stenløse og Udlejre kirke samt borgerlige ceremonier fra Skovvejskirkens kapel.

  70 25 25 33


Lokalkendt bedemand i hele Egedal

Det er muligt at bestille begravelsen online, hvor vi tilbyder en fast lav pris og bevarer den gode service. Du kan også vælge de traditionelle tjenesteydelser, hvor bedemanden kommer på besøg, og vi hjælper manuelt med at arrangere alt fra start til slut.

Hvis du har ønsker om at planlægge en bæredygtig bisættelse, kan du bestille CO2-neutralisering af alt rustvognkørsel og kremering. Det er også muligt at få personligt besøg til en samtale om en traditionel begravelse fra f.eks. Snorup eller Slagslunde kirke


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter handlingen i eksempelvis Ølstykke kirke, bærer I som familie kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse i forlængelse af handlingen. Handlingen foregår i kirken med lokale præst.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter handlingen i eksempelvis Udlejre kirke eller som en borgerlig handling fra Skovvejskirken, kører vi kisten til Ballerup krematorium. Afslutningsvist bliver urnen nedsat i jord.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Gennemføres normalt som en klassisk højtidelighed i kirke eller fra kapel. Nu får familien udleveret en økologisk sø-urne, så det er muligt at sprede asken over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Bedemanden ilægger afdøde i kiste enten i privaten eller på hospice. Der er lagt tid ind til fremvisning og en sidste afsked, inden rustvognen kører til krematorium.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Bestil 100% klima-kompenseret online og spar 5.000 kr. på bedemanden. Start vores e-mærket online-bestilling, og vi kontakter dig inden for 15 minutter for videre samtale.

Bestil din bedemand online

Efter begravelsen er arrangeret af os som bedemænd, og alle detaljer omkring ceremonien er faldet på plads, vil du modtage et link til bekræftelse af din bestilling. Vælg alle de ønskede produkter online, hvor det også er muligt at vælge en økologisk kiste og en bionedbrydelig dansk urne. 

Du kan betale med kort, eller vælge at betale til efter højtideligheden i eksempelvis Ølstykke Kirke. Det er også muligt at betale via boets midler efter skifteretten. Alt dette kan vi hjælpe med.

Når du har færdiggjort bestillingen, vil du modtage en begravelsesplan, hvor detaljerne er beskrevet. Faktura sendes på forkant af højtideligheden.

Hjemmebesøg af bedemanden

Med vores lokale service giver vi jer muligheden for at få besøg af bedemanden på jeres bopæl i Ølstykke og omegn. Her kan alle detaljerne omkring ceremonien blive gennemgået ansigt til ansigt.

Sammen lægger vi en plan for den ønskede begravelse eller bisættelse, som bedemanden arrangerer. Dette tilbud vil være 100% uforpligtende, og der bliver først indgået en aftale, når alle parter er enige.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33