Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Veksø

Få en lokale bedemand med 20.000 tilfredse familier og 10 års erfaring i samtale lige nu.

Lokalkendt bedemand i Veksø - få besøg for uforpligtende dialog

Vælg en begravelses forretning, der tilbyder begravelses service i Veksø hele døgnet. Vores lokalkendte bedemænd kan være fremme i rustvogn på adressen inden for tre timer.

Ellers blot for et uforpligtende møde, hvis du ikke foretrække bestilling online. Alle vores bedemænd er uddannede og certificerede, og det er vigtigt for os, at alt forløber præcis som I forventer.

Få adgang til økologiske kister eller gå efter bedste pris og vælg vores danske hvide standardkiste. Bestil indledningsvis over telefon eller ring lige nu for aftale om et møde og mulighed for bestilling på kredit.


Bedemand i Veksø, Per Holm
Ledig på telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Ledig for samtale: Vælg Per til en uforpligtende samtale på telefonen. Få nytte af 10 års erfaring som bedemand i Egedal Kommune eller få Per på besøg i privaten som bedemand i dag.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Lad Christian dele ud af sin mangeårige erfaring med især begravelser fra Veksø Kirke og Stenløse kirke og uden præst bisættelser fra Skovvejskirken i Ballerup.

  70 25 25 33


Derfor os som bedemænd i Veksø

Få adgang til økologiske kister og urne, samt mulighed for at klima-neutralisere både kørsel og brændingen på krematorium, hvis I ønsker en bæredygtig bisættelse i også Stenløse kirke. 

Bestil mest bæredygtig 100% klima-kompenserede online Lad en bedemand med 20.000 tilfredse familier rådgive, hvor den energi, der nu må forbruges, kompenseret i klimaprojekter over hele verden.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter kirkehandlingen i f.eks. Veksø Kirke med den lokale sognepræst, bærer I som samlet familie kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse på kirkegården som afslutning på begravelsen.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter handlingen i eksempelvis Stenløse Kirke, køres afdøde i rustvogn til Ballerup Krematorium, så en askeurne afslutningsvist kan nedsættes på Veksø Kirkegård.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Kan gennemføres med ceremoni i Veksø Kirke, hvor I efter evt. afholdt handling i kirken, får udleveret en sø-urne på krematoriet, som kan benyttes til askespredning over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Efter bedemanden har påklædt og lagt afdøde i kisten, er der lagt tid ind til en sidste afsked og fremvisning i kiste, inden rustvognen kører til Ballerup Krematorium for brænding.

100% CO2-neutralisering

 Ring for gratis rådgivning om en onlinebestilling, der både er klimavenlig og e-mærket. Start bestillingen, og forvent vi kontakter vi dig inden for 15 minutter.

Spar 5.000, - på begravelsen

Fuld-service er altid inkluderet, når du bestiller hos os. Det gælder uanset, om du bestiller online eller foretrækker vores lokale assistance i Egedal Kommune.

Gennem samtale om de unikke omstændigheder, der gør sig gældende for netop jer, arrangerer vi den ønskede begravelse. Derefter modtager du en mail, hvor du skal bekræfte bestillingen.

Vælg her urne, blomster og gravsten. Betal billigst med kort eller køb på kredit og forvent samlede faktura fremsendt, så der også er tryghed omkring økonomien.

Bedemand på hjemmebesøg

Hvis du eller I som samlet familie gerne vil have en personlig samtale med vores lokale bedemand, kan vi være fremme på adressen inden for to timer. Ring hele døgnet for aftale om besøg i Veksø.

På mødet taler vi den forestående begravelseshandling igennem og hører hele familiens ønsker. Når vi er blevet enige om en løsning, laver vi aftalen om levering af vores begravelsesservice.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33