Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Køge

Kontakt os hele døgnet for et uforpligtende personligt møde med vores lokale bedemand i Køge.

Spar 5.000,- lokale bedemand i Køge med 20.000 tilfredse familier

Få en begravelses forretning, der over 10 år har gennemført begravelser og bisættelser i Køge. Sankt Nicolai Kirke er et oplagt sted til en højtidelighed, hvis ikke Køge Kapel foretrækkes.

Vælg hjemmebesøg med en af vores bedemænd. Hvis du har et yderligere ønske om at spare penge, kan du bestille begravelse eller bisættelsen online, hvorefter vi kontakter dig for videre dialog.

Døgnservice: Hvis du har spørgsmål, så vil vores vagthavende bedemand kunne guide dig. Dette også med at starte en bestilling op over telefon eller få en aftale om besøg for uforpligtende samtale i dag.


Bedemand i Køge, Per Holm
Ledig på telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

Per Holm

Ledig for samtale: Per er senior bedemand og er lige nu ledig for en samtale. Ring for gratis rådgivning eller bestil til et uforpligtende møde i privaten inden for en time.

  70 25 25 33

Christian Holm

Ledig for samtale: Christian har speciale i alternative og unikke begravelser. Ring til Christian og få vejledning for gennemførsel af en unik begravelse eller bisættelse.

  70 25 25 33


Os som lokal bedemand i Køge

Video: Få adgang til økologisk kiste, urne, lokale blomster og 100% CO2-neutralisering ved brug af vores onlinebestilling. Vælg også alt kørsel i rustvogn og brænding på Køge krematorium neutraliseres.

Ellers kan du vælge vores danske standardkiste, der er Køges billigste. Det er samme rustvogn, bedemænd, blomster, stenhugger som traditionelt, blot bestilt online på op til 90 dages kredit eller billigst med kort.


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter ceremonien i eksempelvis Køge Skt. Nikolai Kirke eller fra Køge Kapel bærer de pårørende kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse på kirkegården.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter ceremoni i f.eks. Ølby Kirke køres kisten i rustvogn til Køge kapel for kremering, så der efterfølgende kan urnenedsættes i familiegravstedet eller fællesgraven

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Gennemføres som en klassisk bisættelse i kirke eller fra kapel, hvor de pårørende får udleveret en økologisk sø-urne. Askespredningen vil foregår over havet eller Køge bugt.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Bedemanden ankommer, hvor afdøde iklædes og lægges i kisten. Yderligere er der afsat tid til en sidste afsked ved rustvognen, før der køres til Køge krematorium eller til kirkegården.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Få laveste pris og mindste CO2-aftryk ved at vælge vores elektroniske bestilling. Start med at udfylde vores første trin og afvent vi kontakter dig indenfor 15 minutter.

Bestil Køges bedemand online

Når du bestiller begravelse eller bisættelse online, skal du vælge stedet for ceremonien, blomster og meget mere. Det er både nemt, bekvemt og billigere end personlig betjening.

Hvis du bor i Køge, er det oplagt at vælge Sct. Nikolai- eller Stormarks Kirke.Ønskes ikke brug af præst, kan vi med dialog over telefonen arrangere en borgerlig bisættelse på Køge Kapel. 

Når vores bedemand har udført reservationen af det valgte ceremonisted, sender vi dig et bekræftelses-link på e-mail. Gå online og vælg blomster, urne og gravsten. Har får du også mulighed for at se en oversigt over bestillingen, før der vælges køb på kredit eller betaling med kort.

Få besøg inden for to timer

Foretrækker du, eller I som pårørende, at få besøg af en af vores bedemænd, så kommer vi gerne i hele Køge kommune. På mødet afstemmer vi tanker, ønsker og krav til begravelsen eller bisættelsen. 

Denne samtale er helt uforpligtende, og der vil kun blive indgået en aftale om levering af vores begravelsesservice, hvis vi kan blive enige om handlingen og tilhørende faktura.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33