Bestil os online

Start uforpligtende vores e-mærket onlinebestilling, og vi kontakter dig for samtale inden for 15 minutter.top
  .

Begravelse

I forlængelse af ceremonien bæres ud til gravpladsen for afsluttende jordfæstelse af kisten i gravstedet.

- Bedemand ordner alt
- Arrangerer med kirke
- Begravelseshjælp
- Iklædning i eget tøj
- Ilægning i hvid kiste
- Rustvogn, 1x15 km.
- Op til 90 dages kredit

Fra 10.824,-
Ceremoni weekend: 13.299,-
Uden ceremoni: 10.104,-

Dette er uden kirkegårdsydelser

Bisættelse

Efter ceremonien køres i rustvogn til krematorium, så en urne kan nedsættes el. askespredes til havs.

- Forvent fuld service
- Finder præst og kapel
- Hvid standard kiste
- Iklædning & ilægning
- Øko-urne el. Sø-urne
- Rustvogn, 2x15 km.
- Kort eller tilkøb kredit

Fra 10.994,-
Ceremoni weekend: 14.189,-
Uden ceremoni: 8.699,-

Dette er uden kremering og kirkegårdsydelser

Bedemand i Hedehusene

Ring uforpligtende hele døgnet og spar mindst 5.000,- på ønskede begravelse i Hedehusene.

Vælg en lokalkendt bedemand med 20.000 tilfredse familier

Vi er en begravelsesforretninger i både Roskilde og Brøndby, så vi kan være fremme inden for 30 minutter for uforpligtende samtale, hvis du ikke foretrækker onlinebestilling.

Uanset om der bestilles på et møde eller elektronisk, yder vi fuld service. Det vil sige, at vi hjælper med alt vedrørende ceremonien - også med papirarbejdet og at søge begravelseshjælp i Taastrup kommune.

Døgnservice: Gå efter bedste pris med vores danske hvide kister og spar 5.000,- på bedemand i Hedehusene. Ring hele døgnet for aftale om besøg, hjælp til en bestilling eller blot gratis rådgivning.


Telefon: 70 25 25 33

Priser
Priser

 

Christian Holm

Ledig for samtale: Få Christians rådgivning over telefon gratis. Han har unik viden om hvordan en alternativ bisættelse kan udformes. Ring for aftale eller samtale.

  70 25 25 33


Hvorfor os som bedemand i Hedehusene?

Video: Få en bedemand i samtale om en ønsket bæredygtig begravelse. Vi fører økologiske kister og urner, og lader din lokale florist leverer blomster til handlingen i eksempelvis Ansgar Kirke.

Vælg vores traditionelle hjemmebesøg for personlig samtale. Dette uanset hvor i hele landet mødet skal afholdes, hvis vi skal arrangere en begravelse eller bisættelse i Hedehusene eller omegn.

Vores strømforbrug er Co2-naturaliseret og der kan til vælges Co2-naturalisering af både rustvogns kørsel og energiforbruget ved en kremering, hvis ønske om gennemførsel af en bæredygtig bisættelse


Pris på begravelse

Begravelse i kiste

Efter handlingen i eksempelvis Ansgar Kirke i Hedehusene, bærer I som familie afdøde i kisten ud til gravpladsen for jordfæstelse som afslutning på kirkelige højtidelighed.

Pris på bisættelse

Bisættelse for urne

Efter handlingen i eksempelvis Reerslev Kirke eller borgerlig handling forestået ved familien fra Østre Kapel, brændes kisten så der afslutningsvist kan nedsættes en urne.

Pris ved spredning til havs

Askespredning over havet

Er Kan arrangeres med klassisk handling fra Fløng kirke, hvor den eneste forskel er, at I ikke vælger kirkegården, men i stedet får udleveret en sø-urne for spredning af aske over havet.

Pris uden ceremoni

Ønske om ingen ceremoni

Inden for en time kan vores bedemænd iklæde afdøde og ilægge i kiste. Mulighed for både fremvisning og en sidste afsked ved rustvognen, før kørsel til krematorium eller kirkegård.

Spar 5.000,- på bedemanden

 Bestil begravelsen i Hedehusene online og få mulighed for at tage beslutningerne derhjemme i ro og mag uden bedemandens indblanding. Udfyld vores onlineformular med ønsker og basis-informationer, og vi kontakter dig inden for et kvarter.

Bestil din bedemand online

100% gennemsigtighed på prisen, så du ved præcis, hvad der betales for. Vi er e-mærket, så ikke før vi har arrangeret den ønskede begravelses handling, indgås aftale om vores begravelsesservice. 

Hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning, er du mere end velkommen til at ringe til vores vagthavende bedemand, som er tilgængelig døgnet rundt.

Få besøg inden for 30 minutter

Sammen taler vi ønskede handling igennem ude fra jeres situation, samt ser på produkter og aftaler alt omkring den ønskede handling i Fløng eller Reerslev Kirke, hvis ikke Ansgarkirken foretrækkes. 

Samtalen er uforpligtende, og der vil kun blive indgået en aftale om levering af vores begravelsesservice, når vores faktura kan accepteret.

Hvad siger vores familier?


Ring nu – 70 25 25 33